10714
folytasd a sztorit...
lehetőleg ne legyen (nagyon) obszcén :)
lehetőleg ne legyen (nagyon) obszcén :)
-
#1346 lesittelték botrányos viselkedésért,és a látogatók vittek neki kólát, műanyag pohárban... -
Break #1345 és aztán -
#1344 nem adta fel,visszament hollyvoodba,szétrugta a rendezője valagát... -
Break #1343 ,de... -
#1342 Tönkrement a tőzsde!!! Slussz! -
Break #1341 és ekkor
(tudom, ötlettelen vagyok...semmihez semmi kedvem...csak úgy vagyok...:)))) -
#1340 és elkezdett tőzsdézni. -
#1339 nem vagy valami aktív... -
Break #1338 ,de... -
#1337 Fellendült a c.c. forgalma, részvényeket vásárolt... -
Break #1336 és ettől -
#1335 elment egy új kóláért,de ez már coca kola volt FÉM dobozban. -
Break #1334 aztán... -
#1333 elcsúszott és.. -
#1332 csupa,-csupa ragacs lett az egér mindkét... -
Break #1331 és ettől... -
#1330 kifolyt a pepsi... -
#1329 az történt hogy... -
Break #1328 és aztán... -
Break #1326 letépte a nadrágját, és úgy le****ta, hogy a szája tele lett, és ekkor jött a mikulás... -
#1325 Ezután meglátta Micky egeret ,és hát ugye nem tehetett mást mint... -
#1324 Ne álljon má le a topik!
..Aztán Igló kapitány leharapta Donáld kacsa fejét aki 1ébként Cyborg volt.. kicsi Igló darabokra szedte A vasmadarat és megette mer amúgyis vas hiánya volt.. -
#1323 És Donáld kacsa úgy meglepte hátulról hogy fingás után mindent össze gecizett.. -
Break #1321 vett megvette az összes hallókészüléket, s így könnyedén legyőzhette hallhatatlan ellenfelét (igaz, hogy szegény néma volt, de segített rajta a hallókészülék...:-)))) -
#1320 Ekkor megjelent egy hallókészüléket árusító ügynök, aki olcsón kínált nekik megfelelő minőségű árut.
Iglo kapitány elővette a pénzzel teli táskáját, és... -
Nuki #1318 csak egy hobbit.... (ha kérdeznétek micsoda, olvassátok el a babót vagy a folytatását, a GYŰRŰK URÁT!!!)... -
Break #1317 De még nem, lehet vége, mert tönkremenne a fórum, ezért Aljas Bobó nem tudta megölni magát, mert ő hallhatatlan volt, és csak egy másik hegylakó, ja mégsem, hallhatatlan ölhette meg
(direct 2 l-lel írtam, mert néma volt szegény... :-)))) -
#1316 végzett magával is. És happy and :) -
#1315 10 perces néma csönd, majd Aljas Bobó előrántott egy hentesbárdot, amit a Gonosz Kismalactól nyúlt el, és végzett Lungo Drommal.
Ezek után Bobó ... -
#1313 ...és lehányta, mert részeg volt, mint állat!
Ezek után "Lungo Drom" alias Sötét Idegen megvakarta a fülét, és így szólt: ... -
Break #1309 Ettől menten összeesett. És elvesztette emlékezőtehetségét, de szerencsére arra járt... :-))(kiről van szó??) -
Break #1307 az történt, hogy...
:-))))))) -
Nuki #1306 (ne én folytassam mán!)
-
#1304 ...... -
Nuki #1303 leverte az agresszív kismalacot, mint a barack... Csak sakkban, éppen malacsült-illattal, megszólította Dr. Aliasz Iglo de Bobót... (ez a legjobb mert ez IGLO és BOBO egyszerre ;) -
Break #1302 én 22 nap 22 óra 22 perc után (ezt már úgy megszoktam :-)) végre eldőlt a csata. iglo kapitány nyert, a malacka halott volt, és ekkor elájult iglo kapitány. és arra járt a jótündérke, aki... -
#1300 Még mindig megy a csata... ;)))
(Télleg, mi az a fehér izé???) -
Nuki #1299 és folytatódott a csata..
(de hogy mi az a nagy fehér izé...) -
#1298 ekkkor.... -
#1296 de az egyik katona föllázadt és rátámadt a kapitányra. Mondván: mi a f**nak rángatsz össze-vissza?