folyt.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De tudta hogy harci tudása a mocsári szörny ellen nem elegendõ, ezért elment ching chung sung mesterhez tanulni, ahol hamarosan

G1nic
elvett tõle a mocsári szörny, ezért meg kellet vele harcolnia...

oldschool.trance.techno.rave

Gfreiter
csak az a darab fa hiányzott, amit idõközben...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

dunga
halálracsípették az õrök a rakat méhhel. De laza kis hõsünk nem halt ám bele. Dehogy! Õ felépült pár hét alatt a körházban, és félig befejezett házához immár...

(nemtom :])

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Gfreiter
egy méhésztelepre osont volna be véletlenül, ahol azonnali hatállyal...

(m*** és hulladék <- gondolom <#vigyor5>)

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

dunga
. Egyik éj leple alatt el is lopta...volna, ha nem...

(amugy ez érdekel régóte, h miért 'méh telep'?<#idiota>)

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

reger
vasat tud lopni a helyi méh teleprõl

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

vasból tetõszerkezetet építsen a fának. Azért választotta a vasat, mert

Gfreiter
Ehhez, csupán arra volt szüksége, hogy...

Guest
hogy õ annak a fának a tetején fog lakni.
dunga
egy vasárnap hajnalon, épp meglátott egy darab fát, és kitalálta egybõl, ...

Guest
Bélához, a vadnyúlhoz, aki...
dunga
bele is vágott, lett jó nagy ültetvénye. De ekkor jöttek a rendõrök, és bevágták a sittre, ahonnan már nem lethetett naptárakat készíteni...terve nem jött össze.
De térjünk is át következõ hõsünkhöz, ...

meggyújt, beszív, lenntart, kifúj, aztán...

lényeges pontként szerepelt, hogy elkezd vadkendert termeszteni, mert

összegezvén a nap eseményeit...

dunga
tömeges öngyilkossaágra tudja rábírni az embereket. Terve második felében...

végre mindenki megcsodálhatja szemöldöke ívét és...

Guest
útban hazafelé minden villanyoszlopra kiszögezte, hiszen így...
vagyis ezévi naptárt vásárolni, amin Donatellácska és õ pózol és azokat...

Guest
elment a boltba friss...
dunga
egy hatalmas kickbant a nagy arca miatt. †Gyõzõ†
Nem kár érte. hehe

De térjünk is vissza inkább az idõközben kislánnyá cseperedõ Donatellácskához.
Édesanyja és õ minden áldott nap...
UP

Ahol összespanolt Fidellel, aki adott neki..

Nexxuss
Elment inkább Kubába!

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Lacee
logopédushoz vinni, de ehelyett

(topic up :))

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

dunga
leveleket kapott, h térjen vissza a ZERRTÉELL mûsorára. De nem is sejthette ekkor, h élõ adásban akarják

(megérzés:P)

Guest
Azonban a kolostorban minden reggel...

(Mibõl gondolod? :D)
dunga
feladta minden tervét, és elment szerzetesnek.
(úgylesem' nem lesz vmi nagy forgalom itt se)

Guest
valóban mgijesztette Gyõzikét, aki ijedtében...
dunga
nagy gyíkot, mert gondolta, h ez mad elriasztja az arra járkáló gyõzõt', h újabb évadot indítson hibátlan sorozatából. A terv egy része sikerült, vagyis

Guest
fogott egy zsírkrétát, és felrajzolt a járdára egy...
dunga
és gondolta, h úytaindítja a topicot, mert sok okos fórumozó írkálna még okos történeteket ide, tehát

és ekkor szinre lépett a kpõbunkó
cukormentes update-light zsirszalonnát reggelizett

Lacee
a szennyes ruhát. Nem messze innen régi ismerõsünk, Bobo éppen

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

a tehén két szarva között ki is tudják teregetni...

Magnumrolcsi
OFF
#1-#73 <#hehe><#buck><#vigyor1>
szegény Bobo

Radowan
De még ez sem volt elég a családnak, behozták a tehenet radiátornak, így már...

A Dzsedibõ a Onedin Kenedin legyen veletek!

Akos 001
egy igaz playboy nyulat. :D

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

de nem ám mezeit, hanem

Akos 001
nyúlfarkat a lábujja helyett.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

leoperáltatni, hogy cserébe felvarrjanak neki egy picike kis

Akos 001
el kellett menni,

Lacee
Ezt tovább súlyosbította a tény, hogy ekkor a nagylábujja szívlapát nagyságú és alakú volt az úthenger miatt, és

akkor nõtt be a köröm a nagylábujján :)

NEOreg3
nem tudott focizni, pedig tehetséges ember volt, maga a magyar Ronaldo, csakhát amikor éppen tehetségkutatás volt...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

jazzy
Átment egy úthenger a lábán, ami miatt..
Brutal
transzplantációs mûtétre jelentkezni,mivelhogy

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Lacee
, íyg aztán a macska gazdája kénytelen volt

a elrohadt máját...

MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!