folyt.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
kezd tompulni az egész😞
de ezt is sikeresen megúszta, mert

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Marki
...Ebben a pillanatban egy Boing a szobornak ment,Bobo pedig a tűzbe esett...

KoЯn

Waterhorse
...elindult a gömb felé és manifesztálódott a félelme...

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

ugrani. De az FBI ügynökei erről már tudomást szerezték és lenn a földön már várták, hogy kimencsék a vízből. De Bobo egy saját tengeralattjáron az irányt nem a part felé vette, hanem...

Ron Ragm
Így hát Bobo elment New Yorkba,ahol a szabadság szobor tetjéről lelőtt egy afgán helikopter.Balszerencséjére a helikopter felé kezdett zuhanni,így nem volt más út,mint...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

amelynek a sofőrje Oszama BL szolgálatában állt.

Marki
De a helikoptert lelőtte egy afgán repülő

KoЯn

Laalee
amit az elnök különgépével utnakinditották a korházba

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Marki
...Erre Bush megharagúdott,és kidobta Bobot.
Ő meg mérgében kibelezte az elnök kutyáját...

KoЯn

Waterhorse
...amit persze üresen talát mivel Bush egy bombaiztos helyen rejtözik. Bobo nem akart feltünést kelteni, ezért gondolta ha már itt van szép csendben hátradöl és rágyujt egy kubaira, azt azonban nem goldolta, hogy Bush keményen szív és a szivarja is meg volt már tekerve, Bobo elkezdett röhögni mint állat...

Zocsi
...a Rosevelt anyahajóra. Ott kemény kínzást kapott, hogy kiszedjenek belőle mindent, aztán az óceánba dobták, úgy, hogy 54 apró sebet vágtak rajta vérzés céljából. De az anyahajó rohadt magasan van a víz szintjéhez képest, ezért BOBO picit megütötte az arcát, mikor a vízbe érkezett. Jó szokásához híven elájult. Mikor felkelt az anyahajó elfekvőjébe. Nem volt sok ereje, úgy le volt nyugtatózva. Oldalra fordította a fejét és egy kis edényt látott a kések mellett, azon a konyin ami a mellette levő ágy mellett állt. A kiskocsi mellett egy nővérke állt. A BOBO ágy mellett még sok-sok katonaorvosbácsi és -néni is állt. A szomszédja mellett álló kiskocsi mellett álló nővér belenyúlt az edénybe és kivett egy...

Bin Laden arcképe. Mikor meglátta magát a tükörbe, bemenekült egy barlangba, de az amerikai katonák megtalálták és elviiték...

de mivel BOBO-ban volt már az ellenszer, ezért a lépfenés tű egészen más hatást gyakorlot rá. Elkezdett nőlni a haja, és a szakálla. Jézus ereje!Ez nem is BOBO, hanem...
Marki
...lépfenés tűkkel. Az 1ik tű BOBO seggébe fúródott...

KoЯn

Waterhorse
...benyálazhatta és leragaszthatta a lépfene vírusokat tartalmazó leveleket, de arra nem gondolt, hogy íly módon akárcsak a repülösök feláldozza magát. Mivel így o is elkapta a lépfenét befektették a katonai korházba ahol a felcser...

BOBO és a buszon lévő emberek meg is érkeztek Kabulba, ahol elkezték kipéezni őket terroristáknak. BOBOnak az a szerencsés feladat juttott, hogy...

Marki
...szerelmeskedő párt.Nem is csoda,mivel a 26-os a Margitszigeten jár.Beszállt a buszba,de a Margitsziget helyett Oszi Kabul felé kezdett menni...

KoЯn

Lteebee
BOBO rögtön észrevette a tetején ágaskodó...

1000!!!!!!!!!!!!!!!!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Marki
...jött a jegyőr,és kidobta BOBO-t,amér nem vett jegyet.Kilökték az utcára,a Nyugati pu.-hoz,a 26-os busz megállójába.Megállt előtte egy IK415-ös,és Bin Laden vezette.

KoЯn

...ahol a épp a Jurassic Park 3 ment...

Marki
...De felkapaszkodott a végére,és száguldtak Pest felé...

KoЯn

Zocsi
...Így hát fekve maradt. A vonat pedig elszágultodd fölötte...

Marki
...Jön egy vonat, de már nincs ideje felkelni...

KoЯn

Zocsi
...Leült hát egy padra és várt egy napot. Mikor beállt a vonat az állomásra felált, de azon nyomban összehugyozta magát, mert az addig táguló hólyagja most kinyúlt és kinyomta az anyagot... Xar ügy. A vonat elment. Ekkor egy sötétkék jogingos alak állt mellé egy polírozott titánium aktatáskát tartva jobb kezében. Bobo odament hozzá, és ingerülten ezt kérdezte:
-Te is csövelsz bázzeg? Mert én nem csak leöntöttek teával.
Erre a pasi kinyitotta az aktatáskát és szó nélkül rálőtt Bobo-ra egy hangtompítós válról indítható kenyérrel.
Bobo a sínek közt ébredt. Csipás szemeit kinyitva felnézett és azt látta, hogy...

Marki
Talált 1 vonatjegyet,ment is az állomásra,de ott értesült,hogy a Bartók EC +szünt,és holnapig nem megy vonat Pestre.

KoЯn

Marki
De az a fasy eltünt.Egy levelet talált,hogy Menjen fel Pestre a Westend-be,és a Mátrix moziban megtudja,hol van Oszi.

KoЯn

CSOCSO
egy fogpiszkálóval!!!
Factor
, hogy rájuk omlott a trade center. Aztán bobo elhatározta, hogy kinyírja Osama Bin Ladent, egy AWP-vel...
CSOCSO
A föpap ugygondolta hogy leombáztatja a BOING repcsigép alkotoit....Miutn a BOBO tulélte a dolgot és feláltt majd 3 percig meredt faszal csöndbe állt az amcsik tiszteletére... majd ezután olyat fingott hogy a gyerekek belobbantak a cigitöl.... A rendörségre betelefonált egy vén nyanya akit rá fél percel betalált egy arabok álltal eltéritett BOING amiket filctolakkal téritettek el mondván: hogyha nem adják át a gépeket össze vissza firkáljuk magunkat!! ettöl a gép utasai majd össze szarták magukat és a nagy tolakodás közben elvétették a célt én nem hogy BOBO nak mentek neki hanem a nyanya házába mentek... nah etttöl az arab kisfiuk rohadt boldogak lettek..........
Factor
úgy gondolta belemegy, mert senkinek sem árt egy kis füst mérgezés...
Marki
Oszán 1 eltévett Db.-i léghajó nekiment a fejének.Arra ébredt,hogy 1 Boingot vezet,és a Nagytemplomnak tart.

KoЯn

Laalee
meg is jelent vagy 3 tucat arab legalabb 3 szammal nagyobb ing ben és mind bobonak rohant. bobo csak nezett mit boci a ujkapura aztan valatvonva ilyesztgette tovabb a zürállomas lényeit.

Marki
Telefonáltak az araboknak,hogy menjenek Bobonak 1 bóinggal..

KoЯn

Laalee
amivel az arcukba vilagitva ilyeszgettek a zürállomás lényeit, akik

Ron Ragm
...6 5 4...
Már nincs sok időnk!-Mondta Bobo,és őrült rohanásba kezdett.
...3 2 1...
És egyszercsak Bobo megbotlott egy vezetékben,ami kihűzta a konnektorból a rendszert.Mindenütt sötét lett,és ezért könnyű prédák lettek az őrültnek,de szerencsére találtak megfelelő mennyiségű zseblámpát...

Laalee
ám valaki felig elfürészelte a vészelháritó kart, igy a nagy rangatasban felbetört, és egy bájos női hang kissé monoton hangon igy szolt 9 8 7...

Ron Ragm
(((hú de rég láttam a Sliders-t,anno a kedvenc sorozatom volt)))
találkoztak,de valami őrült beindította az önmegsemmisitő folyamatot,így elindultak leállítani...

Marki
...De ekkor jöttek a Sliderek,akik pont ebbe a világba csúsztak..

KoЯn

Laalee
igy ujra a térgörbültető gépéhez nyult és egy uj létsikba lépve egy ürbázison találta magát.

Frank99
és még most is álmodna, ha...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Zocsi
...Dzsini megérkezett egy fekete limóval, berántotta Beeboyt, majd elhúzták a vonalat. Bobo, csak állt ott és állt. Nem tudta, hogy akkor most mi is történt, de a születő félben levő alkoholmérgezése miatt, elájult. Elkezdett halucinálni az alkohol agyra gyakororlt hatása miatt. Álmodott. Furcsa álmai voltak, melyet akkor még ő maga sem értett, amíg álmodta őket, de ennek elenére folytatta az Alpha alatti létét és tovább álmodott...

ipszilon
Es így gyorsan telefonált Dzsininek, régi barátjának, akit anno kiszabadított a palackból, hogy segítsen neki, mert eltévedt Leningrádban!...

Marki
De nem baj,mert ő a reklám főhőse,így kapott 1 újat.

KoЯn

Laalee
de lemerult a kartyaja

Marki
Ráhányt a sírja,akiből kimászott Beeboy,és Chatelni akart Bobo-val.

KoЯn

Zocsi
...Elhotározta, hogy megkeresi az nagy Lenin sírját. Bár nem tudta, hogy hol keresse, de mégis nekivágott a hatalmas Leningrádnak. Ment mendegélt, mikor egy könyvárus jehovába ütközött, aki épp csikkek után nézelődödd a jégpáncéllal borított keskeny kis járdán. Megkérdezte Bobo, hogy mit csinál éppen, és ekkor a jehova szétrántotta a kabátját. Bobo rémülten elfutott volna, de elcsúszott és beverte a fejét a jeges betonba. Összeájult. Arra ébredt, hogy fázott, de most nagyon melege van. Felnézett és ezt olvasta:
"When the hell is full, the death will be walk on the earth." Nem tudta mire vélni a szöveget, ígyhát továbbált. Rájött, hogy ő egy lepukkant drogdíler mellett feküdt és be volt lőve. Belőtték. De nem vált függővé, mert az agya genetikailag már majdnem halott volt az ébresztéséhez használ Vodka miatt. Szóval...

ipszilon
csal= csak!

ipszilon
...és nem csal ált, hanem állt is...

Laalee
a várostáblán pedig az ált leningrád...