10714
folytasd a sztorit...
lehetőleg ne legyen (nagyon) obszcén :)
lehetőleg ne legyen (nagyon) obszcén :)
-
#2984 (a KZK tagjai...) -
#2983 KZK tagjai barátságos focimeccset játszottak a BBB, a Budapesti Blokkellenőrző Bizottság tagjai ellen. -
#2982 De az aznap épp zárva volt mert... -
#2981 nem, egyszálú a sztori :DDD
#2977-től:
A KZK-nak, a Különleges Zárjegy Kommandónak. -
#2980 én sem... -
#2979 (két szálon futunk? :))
amikor a szülinapja volt -
#2978 LOL... Még nem is láttam a #2975-öt, amikor a #2976-ot írtam... :DDD -
#2977 A kecskét viszont annál inkább, mivel ő APEH-dolgozó volt. Elő is kapta a telefonját, hogy szóljon a -
#2976 (Ez ma nem megy neked, Scream... :))) -
#2975 OFF
vááááááááá degyorsak vagytok:)
ON -
#2974 Amit még Lajostól a hódtól kapott ajándékba amikor -
#2973 Mondjuk ezek az eredetivel ellentétben fekete-fehérek és elmosódottak voltak, ráadásul a hologram is hiányzott róluk, de Bobót ez jelen állapotában nem igazán izgatta. -
#2972 De még mennyire! Ezért elkezdett szeszesital-zárjegyeket nyomtatni az EPSON FX-1050-es mátriksznyomtatójával... -
#2971 rásze = részeg :))) -
#2970 márpedig egy rásze kecske igencsak sok baj forrása lehet. -
#2969 mert ezentúl ő kezdte el termelni az alkoholt, és a kecske akarta meginni... -
#2968 Valamint hogy a kecske valójában kecskebak -
#2967 így a továbbiakban nem tudja a kecskét buherálni. Ez azért volt baj, mert... -
#2966 Miután megitta az összeset, illuminált állapotba került. Közben nem vette észre, hogy a szesszel együtt a szerszámokat is megitta... -
#2965 elkezdte a vodkát áttölteni magába. -
#2964 és miután megtöltötte őket, -
#2963 a kecske elkezdett vodkát termelni. Bobo gyorsan összeszedte az összes folyadéktárolásra alkalmas edényt a környezetében, és... -
#2962 Lenyomta az oszcilloszkópot, a forrasztópákát meg egy 17-es villáskulcsot a kecske torkán. És láss csodát: -
#2961 amit viszont Bobo kimondhatalanul utált. A kellemetlen meglepetés hatására... -
#2960 Ezért a kecske szájából vodka helyett Unicum jött... -
#2959 de sajnos rosszul kötötte be a vezetékeket, ezért... -
#2958 "És mégis mozog a Föld!" - Kiáltott!
Hiányos műveltségéből adódóan azt hitte, ez jól hangzik. Fogta az oszcilloszkópot, és elkezdett mérni... -
#2957 Akkor viszont a frekvencia modulálásával módosíthatóak a produktum anyagi jellemzői, és a kecskét át lehet állítani vodkára! -
#2956 Valamire emlékezett fizika óráról, ígyhát megmérte a potméter ellenállását, és arra a következésre jutott, hogy hiányzik a tápegységéből a Graetz-híd. Ez váltakozó árammal megy! -
#2955 amivel a folyadékáram fluxusát lehetett szabályozni a csővezeték konduktanciájának modifikálása által. -
#2954 Talált is egy potmétert az akcelerációs pumpa alatt... -
#2953 Elkezdte csavargatni és nyomkodni a kiálló részeket, hátha valamelyik kezelőszervként funkcionál. -
#2952 De csak ennyit talált: "Made in CCCP"
"No akkor muszály, hogy jöjjön ebből vodka!" Kiáltott Bobó. -
#2951 Elkezdett kutatni a kecske hasán, hátha van rajta használati utasítás. -
#2950 "Már értem! Szóval így akarják megtudni, hogy adócsaló vagyok. Szóval ez egy trójai kecske! A szörp után semmiképpen sem fogok adót fizetni, ezért megiszom én magam! Soha többé nem fogok kettős könyvelést folytatni!"
Azért Bobó gondolkodni kezdett: Hogyan lehetne átalakítani a kecskét!? A vodka sokkal jobb ugyanis... -
#2949 málnaszörp jött a kecskéből! -
#2948 De tej helyett... -
#2947 hazavitte, majd otthon nekiállt megfejni. -
#2946 Ígyhát Bobó megfogta a kecskét, és... -
#2945 Nem szabad a kecskére káposztát bízni!