folyt.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr.Macho
amikor pedig már holt részeg volt, leütötték, kirabolták, megerőszakolták és megölték 😊...
..iszogatott, bulizgatott, elvert egy csomo penzt..
igaz nem tudta mi az de jól érezte magát😊...
(bocs ha informálatlanságért rosszra fordítom a történetet)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

legalabbis azt hitte. de igazabol atkerult egy olyan vilagba ahol a pauli-elv nem ervenyes..
Marki
De nem történt semmi...

KoЯn

..előkapta hát a zsebéből a pszeudotávirányítót és megnyomta rajta a piros gombot..
fotel
meglátott hirtelen egy tétova tajgatehenet ami kihatással volt egész elkövetkező életére, méghozzá nem is akár hogyan...
de valamit elrontott, mert a felkesz idogepen felvillant nehany led es a kovetkezo pillanatban egy sullyedo hajon talalta magat. meg fel sem fogta hol van maris elzugott a bal fule mellett leonardo dicaprio kate winslet tarsasagaban. becsukta a szemet mert felt a melysegtol es imadkozott, amikor valami furcsa hangot hallott, majd kigyulladtak a fenyek es james cameron integetett odalent hogy ujra fel kell venni az egeszet. ekkor..
...és lenyíratta magát kopaszra erre...

..aztan rajott hogy ez az idogepes dolog marhara nem kellett volna mert megint kinott tole a haja...
KRi2
Miközben szerelte össze az idögépet ,kinyitott egy üveg jéghideg sört.

lll l ll lllll l lll ll

..de marhara nem ment neki ezert ugy dontott feltalalja eloszor gyakorlaskepp a spanyolviaszt. neki is latott szepen, vett egy villanyborotvat es..
ipszilon
... feltalálni az idôgépet! Nosza Bobo neki is látott...

KRi2
...hogy mi az ami tuti bejön neki. Nem más mint...

lll l ll lllll l lll ll

sajtburgert miközben mélázva azon gondolkozott es mivel próbálkozhatna ami TUTI hogy bejön neki, eszébe is jutott hogy...

KRi2
megtörve ballagott be a WcDonalds-ba ,ahol rendelt is egy nagy adag...

lll l ll lllll l lll ll

ipszilon
...és megváltoztatta véleményét, amelybôl ez lett: minden a lehetô legrosszabb a világok legszarabbikán! Pont erre gondolt akkor is amikor éppen a moszkva-téri villamos megállóban várta, hogy felszálljanak az utasok. Ekkor megpillantott egy gyönyörû lányt, aki éppen szállt fel és úgy tûnt rámosolyog. Bobo mindent rózsaszínben látott! Hirtelen egy fess fiatalember lépett a vezetôfülke elé és a lányt a karjaiba vette! Nem Bobora mosolygott! Ekkor Bobo tényleg rémesen érezte magát, és úgy vélte beigazolodik az, hogy ez a legszarabb világ...

Marki
Delhusa Gjon.
Erre Bobo nagyon elkeseredett, és azt gondolta, a tiszteletére elmegy villamosvezetőnek...

KoЯn

..ekkor a villamos elütött egy gyalogost aki nem volt más mint...

ipszilon
...milyen szép is az élet, és mint Voltaire Candidja naiv álmodozásba merült, és csak ismételgette magában, hogy: minden a lehetô legnagyobb rendben van, a világok legjobbikában!...

(bocsi:
cigányt aki lopott walkmanjén Jimmy..)

cigányt akir Jimmy-t halgatott az egyszer Megjavulok én-t erre azt gondolta Bobo hogy...

ipszilon
Erre Bobo elkezdett szolfézs órákra járni. Egyik nap, amint a villamososn döcögött az énektárjahoz, megpillantott egy...

Marki
...mobilja. Delhusa Gjon kereste, hogy vezesse vele a Péntek esti vigadót az RTL klub-on.

KoЯn

ipszilon
... ekkor Bobo úgy döntött, hogy elég az álmodozásból, és ki kelt a meleg fürdôpkádból! Hirtelen megcsörrent a ...

Marki
...Teletubbyes. Tinki-Vinki volt a kedvence, ezért mindig lilában járt, és tv-t vett az ölébe...

KoЯn

KRi2
miről marad le a tévében. Éppen akor ment a kedvenc sorozata a...

lll l ll lllll l lll ll

KRi2
miről marad le a tévében. Éppen akor ment a kedvenc sorozata a...

lll l ll lllll l lll ll

Sephi
...aki Uzbegisztanba szuletett Marcius 23-an. Szuletese napjan esos nap volt ezert nem sutot a nap es minden vizes volt. Anya amikor megszulette azonnal farkasok gondozasaban adta de lezuhant a farkasokkal a rpulo gep Afrika fellet es egy neger talta meg aki vegul belokte egy elefant csorda ele ami peppe lapitotta a bal labat ezert rovodlato lett. Majd elutazzot Keresztesfalvara ahol nyitott egy Teglagyarat es ma onnan iranyitja a dolgokat. De egy szep keddi regelen viszont kopogtak az ajton...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Marki
Billy Bin Laden...

KoЯn

Már több mint egy hónap eltelt, de még nem történt vele semmi. Ezért úgy döntött. hogy visszatér régi életéhez. Elment a boltba és elmesélte a boltosnak, hogy mitörtént vele. A bevásárlás után hazament és lefeküdt aludni. Másnap elment munkát keresni. Talált is egy jó kis helyet, ahol ...

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

ipszilon
...elege van már az egész baromkodásból, amit eddig csinált és úgy döntött, hazaballag!

az Afgánok nem adtak neki, mert nem akarták, hogymeghaljon. Ezért azt vette tervbe, hogy...

Marki
Adjanak neki egy magángépet, hogy belerepülhessen a Szabadság szoborba...

KoЯn

Egyből Afganisztánba ment, ahol a kiképzőknek kiadta azt a parancsot, hogy...

mateos
ezért bobó , Bin Ládenlént , repült le a földre 's mindent megtessz , hogy kinyirja az amcsikat
hosszú órákon át beszélgettek. Bobo-t visszaengednék azzal a feltétellel, hogy segít elpusztítani Amerikát.

Marki
Mert ő szent, és halhatatlan. Viszont Szent Péternek nem tetszett Bobo viselkedése, csettintett egyet, és Bobo lezuhant a pokolba, ahol találkozott Sztálinnal, és...

KoЯn

mateos
Na de ekkor , leszált vki az égből...bobo mondta magában ki ez ? mi ez ? repülő ? madár ? nem , ez St.Péter.Bobo ekkor nagyon beszart a félelemtöl.st péter mondaná bobo fiam , a erőszak erőszakot szül , nade erre a hősünk annyira felkapta a vizet és mondaná "astalavista baby", és elökapta kabátja alól a automata Magnum kéziágyuját és egy egysz tárat kilöt a Szentségre.Na de eggyik se talált , valyon mért ?
ipszilon
Ekkor Bobo felvette a "Legyen neked is Matrix-szemüveged" cimû játékon nyert szemüvegét, és belépett a nagy, lepusztult raktárházba! A terroristák elöször csak egy sötét alakot láttak megjelenni az ajtóban, majd, ahogy közeledett, látták suhogó, fekete kabátját, és majd beszartak a félelemtôl. Hirtelen azt sem tudták fiúk-e vagy lányok (igaz, hogy ezt egyébként sem tudták), egy emberként ugrottak fel ülôhelyükrôl és menekülni akartak, de...

követte a fickót és egy lepusztult telepen találta magát. Kihalgatta az embereket, és kiderült, hogy épp egy terrortámadásra készülnek!

Ron Ragm
Erre Bobo:
-Na ne viccejjen má!Nem kerülhetek a mennyországba!
-Miért,gyermekem,pokolra akarsz kerülni?
-NEM!Egyszerűen ha meghalok,vége a történetnek!
-Ó.Fiam,sokan kértek már erre engem,de ez esetben engedek.
-Kössz!
Így Bobo ugyanott ébredt ahol leütötték.Felállt,és megpillant egy sötét rehás fickót.Egyből tudja:ő ütötta le.Itt a bosszú ideje...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Marki
Szent Péter mosolyogva nézett rá:
-Üdv a mennyországban, fiam!

KoЯn

Ron Ragm
Így hát hősünk úgy gondolta,hazamegy.El is isndult de valami a tarkójának ütődött és elájult.Amikor felébredt...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Marki
De szótlanul elment mellette. Szóval tartott Clinton felé, de nem találta otthon. A bíróságon volt, mert valaki megint leszpta.

KoЯn

hehe

Mad Guy
És akkor szembejött a télapó
Hitler meglepődve figyelte. Ezalatt Bobo kilökte őt a hajóból és Washington felé fordult, hogy megegyezzen Clintonnal.

Marki
Fölé szállt egy repülő csészealj, amit Hitler vezetett. Nála volt egy protonágyú, ami kiírtaná az arabokat, el is akarja adni Bush-nak 555 milliárd dollárért. Bobo megiedt, és izgalmában porrátörte az ágyút. Hitler begurult, és...

KoЯn

:-(((((