2306
Na de tényleg...
  • Laalee
    mindegy ha nem akarsz közepszeü allast, és penzed sincs hogy vallalkozz muszaly az a papir, persze lehet eleg ha veszel :) a kutyase nezi meg eredei e :) batyamnak volt munkatarsa felsobb vezetesbe tartozott ahol ugy kotelezo a jo nyelvismeret, vitte a felsofoku papirjat, azt 1 ev mulva jottek amcsi arcok, azt kiderult hogy meg alapszinten se tud angolul :)
  • Efreet
    vannak ilyenek is. nekem eddig más a tapasztalatom (ismerősi kör meg egyebek alapján is)
  • Laalee
    vagysem... es a fizetesed is aszerint adjak hogy van papirod vagy sem... pl itt ennel a multi szarnal +30-40K t jelent ugyanarra a munkahelyre egy felsopapir meglete vagy hianya...
  • Efreet
    szerencse és nyüzsgés helyett ajánlom az ismerősök és rokonok aktivizálását...
    nyelvvizsga egy vicc megcsinálni középfokon, a felsőolktatási papír meg túl kemény az egyetlen értelmes célra. a "szakértelmet" és a hozzáállást keresik általában, és nem azt, hogy hol meg mit végeztél. ha értesz hozzá, akár ottlehetsz érettségivel is.
  • Laalee
    tanulni addig kell amig nincs egy barmilyen felsooktatasi papirod, meg nyevvizsgad (bar ez mar senkit sem erdekel, ha tudjak, hogy jol beszeled a nyelveket), innentol kezdve csak szerencse, meg nyuzsges kedese hogy hol fogsz dolgozni par ev mulva...
  • Efreet
    (kivéve aki igen)
  • Efreet
    jaigen, és tanulni márpedig kell, mert semmit nem érsz vele, viszont addig se dolgozol.
  • Lteebee
    Tudtam, hogy L nem fogja érteni.

Mostanában elég alapon rezeg.
  • Efreet
    szerintem az nem igaz, hogy idősebben nem keserítik meg... (kettős tagadás, az átlag magyarultanuló külföldi itt dobja a sarokba a nyelvkönyvet)
  • Laalee
    vagy igen, nemismered az öseit :)
  • Efreet
    tudnád, hogy az 1. pont mennyire nem igaz... :(
  • mateos
    nekem is , 2 megoldás van =tanulsz vagy megszöksz
  • ipszilon
    a helyzet az, hogy én meg szeretnék vagy idősebb lenni kb. 10 évvel vagy fiatalabb (mondjuk polyás). Idősebb azért mert 1. szülők nem keserítik meg az életemet, 2. abbahagyhatom a tanulást.
    Tudom, hogy most a "tapasztalt vén rókák" (bocs:-))azt fogják monadni, hogy a tanulni márpedig kell, mert csak így vihetem előre az életben stb..., de nekem már nagyon elegem van!
  • mateos
    egyetértek veled....de ki is mondta azt ?
  • Lteebee
    Jasmin nem ér rá, H-blockxy meg ki tudja.
  • Assassin
    ipszilon szokott lenni.
    Ezen kívűl túl sok nőce nem nagyon van.
  • Assassin
    Freya az új tanévben már nem fér géphez olyan könnyen mint a múltfélévben:((
    Szomorú is vagyok.
  • Remetix
    24.956
  • Efreet
    NA! ilyet még viccből se.
  • Lteebee
    Szerintem buták.
  • Efreet
    az XX kromoszómapár többi tulajdonosa...
  • Lteebee
    Jasminnak sok a dolga(ezt mondta...).

Milyen többiek?
  • Efreet
    hol van Jasmin? és a többiek????
  • Lteebee
    Én is elhiszem neki.

Az idősebb lányok nem érnek rá netezni?
  • Laalee
    joduma... ezt max a delutanosok veszik csak be...
  • Assassin
    De balfék vagyok ,hát én is még csak 26 és nem 28...
  • Ali
    Vén fasz vagyok: 29
  • Efreet
    szívesen lennék újra 16... 6 évvel ezelőtt... jobban éreztem magam. pontosabban kevesebbet tudtam a világról -> jobbkedvű voltam.
  • Waterhorse
    Lassan 18, de nekem itt meg is fog állni mert akkora buli lesz hogy beledöglök.
  • wick
    Én 22 vagyok januárig. De itt meg is állhatna azt hiszem.
  • Nuki
    13 (oáááá :D )
  • ipszilon
    16 (hú, de öreg, bár egyszer vki azt mondta ez a legszebb kor:-))
  • Lteebee
    Beszari.
  • Laalee
    ficko
  • Lteebee
    Egyelőre még 25.
  • Marki
    Te se vagy sokkal fiatalabb:-)
  • Marki
    majdnem 17
  • Assassin
    vagy fazon?Nem világos...