2306
Na de tényleg...
-
#367 mindegy ha nem akarsz közepszeü allast, és penzed sincs hogy vallalkozz muszaly az a papir, persze lehet eleg ha veszel :) a kutyase nezi meg eredei e :) batyamnak volt munkatarsa felsobb vezetesbe tartozott ahol ugy kotelezo a jo nyelvismeret, vitte a felsofoku papirjat, azt 1 ev mulva jottek amcsi arcok, azt kiderult hogy meg alapszinten se tud angolul :) -
#366 vannak ilyenek is. nekem eddig más a tapasztalatom (ismerősi kör meg egyebek alapján is) -
#365 vagysem... es a fizetesed is aszerint adjak hogy van papirod vagy sem... pl itt ennel a multi szarnal +30-40K t jelent ugyanarra a munkahelyre egy felsopapir meglete vagy hianya... -
#364 szerencse és nyüzsgés helyett ajánlom az ismerősök és rokonok aktivizálását...
nyelvvizsga egy vicc megcsinálni középfokon, a felsőolktatási papír meg túl kemény az egyetlen értelmes célra. a "szakértelmet" és a hozzáállást keresik általában, és nem azt, hogy hol meg mit végeztél. ha értesz hozzá, akár ottlehetsz érettségivel is. -
#363 tanulni addig kell amig nincs egy barmilyen felsooktatasi papirod, meg nyevvizsgad (bar ez mar senkit sem erdekel, ha tudjak, hogy jol beszeled a nyelveket), innentol kezdve csak szerencse, meg nyuzsges kedese hogy hol fogsz dolgozni par ev mulva... -
#362 (kivéve aki igen) -
#361 jaigen, és tanulni márpedig kell, mert semmit nem érsz vele, viszont addig se dolgozol. -
#360 Tudtam, hogy L nem fogja érteni.
Mostanában elég alapon rezeg. -
#359 szerintem az nem igaz, hogy idősebben nem keserítik meg... (kettős tagadás, az átlag magyarultanuló külföldi itt dobja a sarokba a nyelvkönyvet) -
#358 vagy igen, nemismered az öseit :) -
#357 tudnád, hogy az 1. pont mennyire nem igaz... :( -
#356 nekem is , 2 megoldás van =tanulsz vagy megszöksz -
#355 a helyzet az, hogy én meg szeretnék vagy idősebb lenni kb. 10 évvel vagy fiatalabb (mondjuk polyás). Idősebb azért mert 1. szülők nem keserítik meg az életemet, 2. abbahagyhatom a tanulást.
Tudom, hogy most a "tapasztalt vén rókák" (bocs:-))azt fogják monadni, hogy a tanulni márpedig kell, mert csak így vihetem előre az életben stb..., de nekem már nagyon elegem van! -
#354 egyetértek veled....de ki is mondta azt ? -
#353 Jasmin nem ér rá, H-blockxy meg ki tudja. -
#352 ipszilon szokott lenni.
Ezen kívűl túl sok nőce nem nagyon van. -
#351 Freya az új tanévben már nem fér géphez olyan könnyen mint a múltfélévben:((
Szomorú is vagyok. -
Remetix #350 24.956 -
#349 NA! ilyet még viccből se. -
#348 Szerintem buták. -
#347 az XX kromoszómapár többi tulajdonosa... -
#346 Jasminnak sok a dolga(ezt mondta...).
Milyen többiek? -
#345 hol van Jasmin? és a többiek???? -
#344 Én is elhiszem neki.
Az idősebb lányok nem érnek rá netezni? -
#343 joduma... ezt max a delutanosok veszik csak be... -
#342 De balfék vagyok ,hát én is még csak 26 és nem 28... -
Ali #341 Vén fasz vagyok: 29 -
#340 szívesen lennék újra 16... 6 évvel ezelőtt... jobban éreztem magam. pontosabban kevesebbet tudtam a világról -> jobbkedvű voltam. -
#339 Lassan 18, de nekem itt meg is fog állni mert akkora buli lesz hogy beledöglök. -
wick #338 Én 22 vagyok januárig. De itt meg is állhatna azt hiszem. -
Nuki #337 13 (oáááá :D ) -
#336 16 (hú, de öreg, bár egyszer vki azt mondta ez a legszebb kor:-)) -
#335 Beszari. -
#334 ficko -
#333 Egyelőre még 25. -
#332 Te se vagy sokkal fiatalabb:-) -
#331 majdnem 17 -
#330 vagy fazon?Nem világos... -
#329 Fószer? -
#328 vén f...