The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem nem várok rá hiába. 😊)
A teljes cime ez volt: Faust The Seven games of the Soul
Szédületes gépigény (minimális/ajánlott: Pentium 200 MHz MMX, 2 MB video memory), Azidötájt még a DirectX 6 volt a divat. 16 és 24 bites grafikai üzemmód, de nagyon lenyügözö (nekem legalábbis).
Kalandjátékhoz mérten rendkivül eltalált aláfestö zene, 4 CD, kissé elvont dolgok (számomra, mivel még nem igazán látom át a dolgokat, igaz, még nagyon az elején tartok).
Cryo-féle kalandom még egy van, a jóval korábbi Egypt 1156 B.C. , de ez egy kissé más kategória.
Tudom, hogy jelent már meg jónéhány adventure a Cryo gondozásában, de eddig valahogy nem volt hozzájuk szerencsém.
Attól tartok, kedves M.A.D. kolléga, te másik progira gondol(hat)tál a Faust cim alatt ?!?
A The Longest Journey klassz lehet, de itthon még nem vendégeskedett a masinámon, sokfelé méltatták, magasztalták, kritizálták, de kellö SAJÁT információ hiányában nem tudok még érdemben nyilatkozni róla. Egyszer csak meglessz már nekem is! 😊)
A Longest Journey-t pedig erõsen ajánlom Néked és minden fantáziával rendelkezõ fantasy-RPG kedvelõ (kortalan) játékos kedvû Supergamez látogató honfitársunknak!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.::i2k::. .:: Ott-HUN-Lap::.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Micsoda fantasztikus, galaktikus, csillagászati
együttállás!
Address: Tózse Budapest.
Hanem, kigondótam valamit:
Küggyön mán Kend kivánságlistát, hogy mi is lenne az program, amit szivesen látna kedvencz kompjuterén.
Egyúttal elküdöm fénypostával az enyim programlistát, mazsolázgasson belöle.
Tán az sem vóna baj, ha Kigyelmed is azonmód eküdené az sajátját, alkalmasint néköm.
Mongyukk viszontmazsolázás céljából.
Az emlitett program a Cryo-féle Nautilus?
A Faust-ot (szintén a Cryo kiadásában) gondolom ismered. Hasonló atmoszférájú játék?
Még mielött sikitva menekülsz a válaszadás elöl, mondván :"nem azé' irtam a Nautilusról, me' csak úgy odaadnám!", gyorsan megjegyzem, ha éppen keresnél valamit, szóljál, hátha megvan, és cserélhetnénk, esetleg.
Na, ez egy kissé körmönfontra sikeredett, a lényeg: nagy kedvem van játszadozni a Secret of the Nautilussal.
Tudom, hogy "bótban" is lehet kapni, de DVD-tokos nekem nem kell, másrészt csak van valami progi, ami neked is kellene. Ha ez épp elöferdül nálam, akkor naccerü a dolog.
56k-s DialUppal meg egyéb lehetöségek is nagymértékben visszaszorulnak.
ICQ-n este elérsz: 96919003 vagy [email protected]
Inkább átirom neked
Van sok kalandgamem mint peldaul a discworld noir,odusszeia time machine larry 7meg van meg par,akar osszeset odaadom erte😊,de csak addig amig mind2en vegig nem vittuk oket.Csa
Syberiának még neki se estem:-)
Berélünk ???? Kórus: Beréljünk,beréljünk !!
Hiába nem sokat foglalkoztam vele...de kössz.
Akkor most hogyan tovább ?
Más: úgyértem...Planetscape Tournament
Viszont én nem Budapesten lakom, hanem "vidéken" - jó messze a fõvárostól.
Pedig szívesen cserélnék, mondjuk egy Final Fantasy 7-re vagy 8-ra! Már olyan régen vadászom õket!
i2k
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én is adnék valamit a TLJ-ért.pl😮mikron-nomad soul, vagy Planescape tounment vagy mittomén.
köszi.
ps:my local area:Bp.
"Na, hama-hama hadd fogyjon" by utcai árus.
Journey Teljes Végigjátszás
Itt röviden, velõsen, és mégis alaposan le van írva minden.
i2k
Kérdésekre rövid, tõmondatokkal válaszol, amik egyáltalán nem mondanak semmit...
Pl.:
Chapter 1
- How do I get the key? (Hogy szerezhetem meg a kulcsot?)
Your arms aren't long enough to reach that far. Find something longer. (A kezeid nem elég hosszúak, hogy messze elérjenek. Találj valami hisszabbat.)
Na hát ilyet segítséget köszönöm szépen inkább nem kérek!
Ehelyett itt egy komplett, részletes és képekkel illusztrált végigjátszás, amit magam is lefordítok, s majd megosztok Veletek: The Longest Journey Végigjátszás - most még csak angolul.
Fõképp azoknak ajánlom figyelmébe, akik gyorsan végigrohantak már a játékon, és nem figyeltek a részletekre, ugyanis minden oldal alján vannak "Utalások" "Mellékletek", melyeken érdemes kicsit elmélázgatni...
i2k
Repatarurgyán
Repatarurgyán
Repatarurgyán
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Repatarurgyán
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mentségemre legyen mondva hogy kezdtem neki a melónak, és nem sokat aludtam este 😊
Repatarurgyán
2000. jún. 12. 01:07 <---> ma 07:13
Repatarurgyán
Ha vkinek lenne eladó használt eredeti dobozos verziója, dobjon plíz egy mailt, mert vevõ lennék a dologra.
[email protected]
www.armed-assault.hu
egy kis help kellene
4. resznel, arcadiaban maszkalok, dolgoztam a kocsmaban, van penzem, beszeltem midenkivel, a terkepes kiadta az uj melot, de a celszemely nem tartozkodik a varos kornyeken jelenleg, kiolvastam az osszes konyvet, mar senki nem tud semmi ujat mondani. Gondolam megnyerem az oreg halasznak a madarat, hatha az a haverja,(errol meg az elso arcadiai reszben beszeltem vele) de miutan sikeresen csaltam csak egy szamologepet kaptam, probalok uzletet kotni vele, hogy a csavarhuzoert (varazs bot) cserebe adjon valamit, de ha jol ertem a beszelgetest April Rayen (en)azt mondja hogy meg nem dontott mi kell neki.
ebbol kovetkezoen nem tudok tovabb menni.
elore is koszonom a segitseget
ha nem menne:
WWW.Longestjourney.com
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Mitha egy ilyen topic már létezne...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Na talán a majom szemével kell kicserélni az õ szemét s akkor fog menni