88
  • Dick Riddick
  • Dick Riddick
    a
  • Dick Riddick
  • Dick Riddick
  • Dick Riddick
  • Dick Riddick
  • Golodin
    http://s3.bitefight.hu/c.php?uid=28668
  • Tetsuo
    Én már nagyon várom! :)
  • Gontart
    Sziasztok !

Nem tudja vki hogy mire jó az a kulcs, amit Andariel dob az 1.11es patchben ?
  • Levyathan
    Sziasztok!
    Nemrég megszereztem végre a Diablo 2-t.
    Sokat játszottam már Single-ben, de sokkal jobb lehet neten! (legalábbis hálóban marha állat!)

Mivel másolt cd-m van, nincs hozzá cd-key-em, amivel Battleneten is tudnék játszani.
    Ha valaki segíteni tudna nekem egy battlenet-es cd-key elküldésével, nagyon kisegítene szorult helyzetemből!
    Előre is köszi!

([email protected])
  • gericooper
    Sziasztok!! Kéne egy kis segitség:) Ugyanis.. kb.. 1 éve Letiltották azEredeti Diablomat mert 2 gépen játszottam vele interneten.. 1 azonos CD keyel.. és azóta nem játszottam vele... É most letöltöttem.. mert nincs pénzem most mevenni ujból eredetibe... És kellene nekem CD-Key amivel tudnám ujból Tolni Interneten... És sajna sehol sem találok:( és a haveroksem tolják.. és nagyon kellene.. ugyhogy kérem ha valaki tudna nekem cd-keyt írni azt nagyon megköszönném:) és sajna foglamam sincs hogy hogy hívják Eredeti Cd key.. vagy internetes:) mind1 a lényeg hogy Neten tudjam vele tolni:) És előre is köszi aki tud segiteni:) ha valaki tud akkor ide írjon:)---> [email protected]

Köszi!!!
  • etwas
    Hali!
    Ezt a bizonyos botot,ami ember helyett öli meg Pindlet act5-ben,jól lehet használni cuccszerzésre,de tudja valaki,hogy ezt a hacket hogyan lehet használni? Ha tud valaki segíteni a beállításaiban,hogy működjön,akkor plz Help!!!
    Etwas
  • Nikau
    SOS!!!
    Már nem is tudom,hogy hányadszorra próbálok multiba játszani, de nem megy. Letöltöm az FSGS-t,kicsomagolom,beírom az IP címet majd Connact gomb. Viszont hiába próbálok bárhová is csatlakozni, sehogysem megy. Mindenhol azt írja ki, hogy nem tud felcsatlakozni a szerverhez. Próbálkoztam Crack-ek letöltésével is, de úgy sem indul el. Hogy lehetne elidítanom a játékot multiba? Segítsetek please!!!