Neverhood

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Neverhood-ot hogyan lehet rávenni hogy működjön win10 alatt is? 😄
Beindítottam, játszottam vele, de nagyon lassú mikor fps módban mászkál, és az átvezető videók is.

Maximus4

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

vizes
Basszus! Megnéztem, hogy miféle ez a Machinarium.
Nem kellett volna. A demo után teljes verzió, kb tegnap este fél hat körül telepítettem, mostanáig kockultam vele! Jópofa játék, de mennem kellene aludni is.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Köszi a választ 😊
Nagyon szépen köszönöm a linket amit közzétettél 😊
Sokat segítettél vele 😊
Lehet csemegézni!!!
vizes
Igen, konzolos, le is töltöttem régebben, meg valami emut hozzá, de nem sikerült elindítani.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Aquir
a Botanicula és a Samorost sorozatokat is csinálták a Machinarium készítõi (Amanita design). A Neverhood "folytatása" (Skullmonkeys) egy konzol játék ahogy tudom, nem PC-s.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

vizes
Ha nem is buktad el de keresgélhetsz egy darabig.

Nem hallottam róla. De érdekesnek tûnik.
Botanicula ez ismerõs valakinek? Ma reggel ezt találtam...
Láttam, hogy van ennek a Neverhood-nak második része. Az is jó?
Amúgy milyen hosszú a játék? Mármint egy nap alatt le lehet zavarni, vagy azért annál bonyolultabb?
És van benne olyan (nehéz annyira), hogy ha valamit kihagysz, akkor buktad az egész játékot?
Aquir
persze majd gondolkodni kell de nem olyan vészes😊

fejtörõs, de ugrálós és ilyen mûvészien kidolgozott idõmanipulációs a Braid

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sziasztok! Még csak most találtam rá a Neverhoodra, de igéretesnek látszik.
Nehéz nagyon?
Másik kérdésem, hogy van ez a Neverhood és van a Machinarium és az érdekelne, hogy ismertek még efféle mászkálós kis rajzolt, meseszerû kalandjátékokat? Vagy olyasmiket amiben ilyen logikai fejtörõk vannak?
Az ilyenek érdekelnének 😊
Elõre is köszi a válaszokat!
Aquir

Aquir
=)

vizes
Úgy látszik örök darabbá válik ez a játék: LINK

Aquir
naná 😊

The Neverhood
Platform: Pc
Megjelenés éve:1996

Minden idõk egyik legeredetibb kalandjátéka. A játék megközelítõleg 5 tonna gyurmából készült, amit a fejlesztõk gondos digitalizálásának köszönhetõen virtuálisan is megjelent számítógépünkön a Neverhood csodavilága, fõszerepben Klaymen-nel. Kellemes kalandjáték komoly kis fejtörõkkel és rengeteg poénnal... Mindenképp érdemes kipróbálni!

Minimum gépigény
CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8 GHz CPU
Grafikuskártya: nVidia 6600/X800GTO (SM 2.0)
RAM: 1 GB/1,5 GB Windows Vista alatt
Szabad hely a merevlemezen: 12 GB
Internet: 256k+
Szükséges: DVD-olvasó
Szoftver: DirectX 9.0c / Windows XP

Ajánlott gépigény:
CPU: Dual-Core CPU (Athlon X2/Pentium D)
Grafikuskártya: Nvidia GeForce 8800 GTS/ATI X1800XT (SM 3.0)
RAM: 2 GB
Szabad hely a merevlemezen: 12 GB
Internet: 512k+ (128k+ feltöltés)
Szükséges: DVD-olvasó
Szoftver: DirectX 10 / Windows Vista

JÓÓFÉLLE 😄

Positive Mental Attitude

Aquir
tavaly nyáron 😊

Pheel
Három hónapja nem. ;-)
vizes
Játszik még vele valaki?

Aquir
kistérkép 😊

köszi asszem meglesz a dolog!
Aquir
ez egyébként jó, csak az olyan kérdés kicsit sportszerûtlen még nekem is - mint aki éppen most játszotta végig - hogy pl. hány képernyõ a Hall of Records, mert ezt csak az tudja aki éppen megszámolta, és ami amúgy lényegtelen a játék szempontjából. Az utolsó csillag nem lett meg nekem, de nem is izgat emiatt 😊

vizes
Most már én is! :-)

Aquir
már kaptam "valamit" <#buck>

vizes
O.K. Ha már tudok valamit akkor szólok.

Aquir
ez az összes zene ami a "Neverhood songs" cd-n rajtavan? mert ha igen nekem is jöhet a link <#buck>

vizes
Privát ment!

Megvan, de 90 mb. Ha kell torrentrõl lejön egy nap alatt elküldöm a linkjét!
vizes
Nekem nem lett ennyire jó...

Beszéltük itt már egy páran, hogy kellene a teljes soundtrack, de nem tudom letölteni sehonnan. Neked megvan? (léccilécci)

Bocsi
Sziasztok!
Megint végigjátszottam és eszméletlen jó volt. Visszaidézte azokat a napokat amikor az ovis barátommal a hangszóró mellett hallgattuk klaymant ahogy lépeget a hall of records-ban.
A lényeg: a játék tiszteletére csináltam egy kvíz-t. A játékból taartalmaz képRÉSZLETEKET és zeneRÉSZLETEKET. Tehát ha valaki ebból akarja kiszedni a zenét nem fog menni, mivel csak 10 mp-es és csak néhány szám van benne. A program magyar nyelvû, reklám- és vírusmentes.
A program ingyenes, szabadon terjeszthetõ de csak a szerzõ (één) beleegyezésével.
És a lényeg:
http://users.atw.hu/greenlizard/neverhood_quiz.exe
Jó szórakozást, és ha hiba lenne benne akkor kérlek írjatok. Kezdeném is a rangommal:
Aquir
villog és hangot ad ki, és akkor is amikor megnyomod, ezzel nincs baj 😊

Aquir
jah és végigjátszottam, tökjó volt 😊

Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni.A teleportálónál ahol meg kell nyomni adott jelnél a gombot,ott nekem több helyen is fura hangot ad.
Ilyenkor mi a helyzet?Köszönöm szépen!
Aquir
ahogy továbbolvasom a történeteket... van amit a bibliából vettek, vannak olyan részek amik egymástól függetlenül tökugyanazt az eseményt mesélik el, csak épp más lény szemszögébõl nézve és más történetekhez kapcsolódva 😊

Aquir
már felszedtem. csak az elsõ fiának, Ogdilla végéig olvastam el, akit Quater csinált, aztán néztem hogy basszus még sokkal több van. De az is egy hülye történet volt 😄

Seth
Elolvasni nem kell, viszont a folyosón végig kell menned egy cuccért,ami nem kisebb kínzás 😊

PSN ID.: Beegabor

Aquir
amúgy fontos elolvasni ezeket? fog kelleni késõbb a játékban?

Aquir
basszus ezek komolyan gondolták hogy az egész fal-irományt el kell olvasnom az elején? xD

sry

Aquir
Most néztem meg a creditseket meg az aboutot, ugyhogy elkezdem 😛 😊

Juhiii
Day of the Tentacle <#eljen>

GO GUNNERS!

vizes
forbidden

ha valaki még mindig nem csinálta volna meg:

Visitor
hát az a kalandjátékok dolga😄

THE HUNTER coming soon ^^

Aquir
Loom: csak úgy valahonnan letöltöttem és végülis örültem amikor végigjátszottam, annyi hangot kellett benne megjegyezni meg gondolkodni kellett <#buck>

Visitor
Hú klassz kalandjáték lista! Kiegészíteném még néhánnyal:
Broken Sword 1-2-3-4 (az elsõ két része igazán jó, szépen rajzolt,2d, izgalmas, a 3as már 3d de nem rossz, a 4es csalódás)

Lucas Artstól:
Indiana Jones: The Fate of Atlantis (monkey island 2 jellegû)
LOOM: ez se vicces de érdekes történet
THE DIG: ûrben játszódó, komoly

Toonstruck: nem lehet újabb rendszereken futtatni, pedig vicces, aranyos rajzilmes és jó 😊

THE HUNTER coming soon ^^

ja, és érdekességként még annyit, hogy majd 5 tonna gyurmát használtak el a neverhood készítésénél

nincs sajnos következõ része, mivel a játék hatalmas bukás volt. a kalandjátékok iránt a kereslet és érdeklõdés nagyon megcsappant, pedig elõtte rengeteg készült. a csapat aki készítette a kiadás után pár évvel megszûnt. szóval ha hasonló játékra vágysz, akkor a 90-es évek elsõ felének kalandjátékai közül kell választani. némelyik nem fog menni a gépeden, és a grafika sem lesz túl csodás, de ha ezek a tények nem tántorítanak el, akkor itt van pár példa:

sam&max: hit the road: beteg sztori, beteg karakterekkel.
sam&max: season 1-2: ezek nem olyan régiek, poénok nem olyan kemények, mint az elsõ részben voltak, de azért lehet nevetni rajta. nagy hátránya, hogy rettenõen optimalizálatlan.
monkey island 1-2-3: a 3. rész most sem számít csúnyának szerintem.
van egy negyedik része is, az már 3d-s, de csak régi op rendszereken hajlandó elindulni.
grim fandango: neverhooddal egyidõs, az irányítás eléggé elcseszett, de a történet nem rossz.
day of the tentacle: idõutazós, 3 síkon egyszerre játszódós, sok poénos
runaway 1-2: bár ez nem olyan vicces, de egy próbát megér, el lehet vele szórakozni, a második rész nem olyan régi, és nagyon szépen meg van csinálva pár rész, bár túl egyszerû az egész.
psychonauts: bár ez nem egy kimondott kalandjáték, de rengeteg elemet magában hordoz. talán a platform+kalandjáték a legjobb meghatározás. grim fandango készítõjétõl, jó sztori, beteges helyszínek és poénok. az elején gyerekes játéknak tûnik, ez sok embert elriaszthat.

és még egyet kiemelnék, ami nem a vicces kategóriába tartozik.
syberia 1-2:gyönyörû grafika (prerenderelt, még ma is megállja a helyét), nagyon jó történet, izgalmas játékmenet. egyetlen hátránya, hogy rövid, de pár feladatnál el lehet idõzni rendesen.

EDDY A KIRÁLY
most nem játszok vele

Aquir
van olyan gyurmás amit úgy hívnak hogy clay agent, de nem tudom milyen

Oldal 1 / 6Következő →