2359
Dizájnos számgépház - de hol?
-
#322 wicck...köszi...képek megjöttek...és érdekelne ez a logó a ház oldalán...ezt mivel csináltátok?...tökre tetszik....bár én ezt a plexiből kivágni, vagy belegravirozni gondoltam. De azért elmondhatnád, hogy mivel, vagy ki csinálta. És csak egy c van a nevedben?-) -
#321 nem hinném....hogy nem fog menni,...
szal helyesen ....nem hinném hogy menni fog-) -
#320 ház és monitor az rendben ...de nem hinném, hogy drága festék nélkül (12ezer/l) nem fog menni. Ha jól tudom ennyibe kerül anyagpolarizációsdifuziongenerátor, na szóval az a festék ami beépül az anyagba, és akkor talán nem kopik le az első hozzérés UTán. Szal sztem, inkább szinre passzoló gyári egeret és bilt kell venni, különben írtózatosan sokat emészt fel ez az egész tortura-)
nem beszélve arról, hogy jó gamerek minimum 1-2 évente cserélnek egeret, klaviaturát...stb stb....ez persze az én véleményem.-) -
#319 Láttam már ilyent metál királykékben. Teljesen gyárinak hatott. -
#318 Még szerencse, hogy mindent egyszínűre lehet fújatni (ház, monitor, bill, egér). -
atee #316 koszi meg is kaptam szepek jo lesz :) igy tovabb:)
kozben en kifundaltam valamit a rogzitesre a gumival kapcsolatban de ez titok :) meg:)
Nem is lessz olcso de ha lud legyen kover:)
Bar ez talan kicsit lassitja majd a keszulest:(
-
#314 Nekem szerencsém van, mert olyan szinű egeret tudtam venni, mint amilyen a ház. Sőt...láttam egy ilyen (persze csak hasonló) szinű klavit is...A4Tech... és egy monitort...az meg LG na ezt pont ezért meg az ára miatt (19") nem fogom megvenni. Az A4Tech klavi meg nem kapoható itthon. Legalábbis én nem találtam. -
atee #311 nekem is kicsit zorgott de arra figyeltem a legkevesbe -
atee #309 Ha nemtudod megoldani a masik gepbe valo mentest segithetek bar 60 giga helyem nincsen:) de 40 akad:) -
atee #308 Faszom kivan azek az IBM ek halnak sorban:((
nekem is azt szallt el ezek idozottett bombak:(
nemkell valakinek meg 2.5 ev gari van ra:)
IBM fitness teszt az megcsinalja mivel szerintem igy latatlanba ugyan az a problemaja mint az enyemnek:( csak az adatvesztes:(
Esetleg probalj masik gepbe lementeni rola nekem az sikarult a fasz tudja miert! -
atee #306 Holvan mar? -
#305 bizony bizony-) -
atee #304 Varjuk varjuk!! :)) -
#302 degááááz..-)
néztem gravirost aki hajlandó lenne megcsinálni a logót, de nem kis pénzösszegért. Plusz még kérdezQsködök, hátha tud valaki valahol Mo .-n katódcsövet. persze lehet hogy a végén télleg kirakom ledekkel meg spotégQkkel-) -
atee #301 Na ma nekilattam a gumikeretet meretre vagni!
Sajons sikerult lehervasztanom magamat teljesen:(
Szembesultem egy kis technikai problemaval
Szinte lehetetlen pontosan a gumiprofilt vagni igy itthon:( El is csesztem fel is basztam magam agyilag teljesen! Most megprobalok majd valami muhelyt keresni aki pontosan le tudja vagni nekem mertere a gumit 45 fokos szogekre vagy valami mas megoldast kell talalnom:( Valmai olyan muhelyt keriteni ahova csak elviszem a plexit meg az oldallapot es megmondom esztetikusan rogzitsek nekem:) Nehez ugy ez:() -
atee #300 valoszinu maradok a vagatasnal!
Legalabb ez legyen meg hogy vegre be tudja szerelni :)
aztan raer mar a tobbi vilagitas kabel :) -
atee #299 lol:) koszi asszem az nekem keskeny:( vagy vennem kell masik gumit hozza!
-
#298 hát ...ez csak 3mm vastag...de ha rajta hagyod a neylon t akkor akár 3.02 is meglehet, és még kék szint is kap-) -
atee #297 Szeirntem az uveg is ok! mivel igen kis felulet es nekem 5mm vastag kell a gumi miatt mert azt meg a regi pleximhez vettem!
igy szerintem eleg ellenallo lesz es nem is karcolodik mint a plexi:)
de meg nem vagattam talan Balfek darabja is jo lesz:) -
atee #296 Milyen vastag az a darab anyagod?
Es van aki elvagja meretre?
Mennyibe is kerulne nekem:)
Persze pesti bunko vagyok:)
Na csak ennyi minden erdekel:)
koszi -
#295 Hehe ma elmentem vettem ilyen kötegelQt...és meg is csináltam egybQl...hamár megvettem.-)
Vettem másik csövet is, hogy cserélgethessem bár ez a fehér kurvára világít, nemtom igy hagyom e, vagy lefestetem valamilyen módon...hátha lehet. Katód csövet kerestem, de eddig csak külföldi oldalon találtam. Onnan meg nem nagyon szeretnék rendelni, nem kell mondanom miért. Ha esetleg valaki tud katódcsövet szerezni, akkor ossza meg velem. Kösz.-)
Képek nemsokára -
#294 jók a kábelek...de nekem UV miatt más szinben...mondjuk fehérben kellene. Majd holnap keresek olyat. -
#292 Ehh wick látom direkt küldtél olyan képeket is amiken a plexin van a venti-)) -
#291 oda jó helyre küldted-)
Remélem nincs tele épp...meg is nézem hamar
-
#288 még egy ...wicck nekem is küld el lécci ezt a kötegelQt vagy mit. -
#287 atee nekem van még egy 50*100 as darabom...ha kell szólj-) Persze csak ha pesti vagy. -
#286 oké wicck...asszem meggyQztél...holnap megyek és vezek én is ilyen kötegelQ t-) -
atee #285 Ti200 pontosabban
amit mailban kuldtel tetszik a tapkabelekre
Mostrmar latni akarom hogyan is nez ki a cuccod:)
Ma utanajartam ha plexibol akarom akkor 800 ft ha uvegbol akkor csak 200 a pont nekem valo darab 29*24 kb aztan a minta + kabelek alakitasa rendezese meg vilagitas:) aaaaa sok van meg :())
-
#279 Van fekvő atx-es ház, a tápegységet víz helyett inkább egy nagyobb méretű, de lassabb ventivel hűtsd. -
Borg #278 1. Fekvö ATXes ház nincsen?
2. Meg lehet oldani vizhütéssel a táp hütését is? -
#277 car:_ nem fqt...bár nekem 6 cooler csak a házat hqti...-) -
Valami ilyesmi, egy kicsit keskenyebb, ezért magasabbnak látszik. Persze előlapot újat kell csinálnom, és nem atx szabványú, tehát lesz mit barkácsolni rajta. -
#275 Ma kaptam egy haveromtól egy ősrégi 386-ost. Örültem neki nagyon, mert egy nagy szervertoronyban van, ami régóta szívem vágya. Majd elkérem haverom kameráját és teszek fel képeket róla. Bitang jól néz ki (szerintem). Hát még milyen jól fog feketén, tükörre polírozva! :)) -
caratyuska #274 Ez a belső UV engem is izgat, de nem "fűt" ez nagyon? -
atee #273 Abit ST6E
es Titan T5DB cooler
MAr kesz lenne minden csak nincs idom maszkalni
Hat UV megvilagitas is elkepzelheto:) ha oda jutok majd errol is konzultalunk :) -
#272 Mi a csöcsért q betük az öö meg az üü betüim?.-..hmm -
#271 ja...milyen alaplap?...és titán hqtQ? -
#270 Baro szinq alaplap...kiba jól festene egy UV megvilágítással-)
Egyébiránt..amit wicck küldött képeket...azok között sem láttam olyat, ahol a plexire lenne téve a cooler. Most vagy nagyon egyedi, vagy nagyon barom ötlet, nekem mindenesetre semmi gondom nincs vele... És büszke is vagyok rá, mert ugyláccik, (mivel sok oldalt nézegettem, de sehol nem láttam ilyet) hogy ez tényleg a saját szüleméynem-) Persze volt egy kép, amirQl kénytelen-kelletlen plagizálni fogok, merthogy tetszik egy két megoldás róla.-)
Atee...haladj a házzal...bár ha igy haladsz hamarabb kész lesz mint az enyém-) -
atee #269 ahogy igertem a keszuloben levo hazamrol kepek:)
Nem szornyulkodni:) A kabelek katasztrofalisan vannak:)
http://wolves.iwd.hu/letoltes/kepek/egyeb/pampalini_haz_1.jpg
http://wolves.iwd.hu/letoltes/kepek/egyeb/pampalini_haz_2.jpg
Ebbe jon a Plexi ha vegre vagatok ujat es ujra megcsinaljak vegre ahogyan en szerettem volna
ez gyakorlatolag a plexi kozepen egy unreal logo lesz homokfujva! rogzites majd 4 oldalrol csillag gumiprofil:) kicsit szeles a gumi kivancsi vagyok milyen leszz mindenesetre szepen kifenyesitem majd:) Ha ez mind megvan es nem is tul gaz akkor Asszem johet valami vilagitas is:) bele Itt Balfek tapasztalataira probalok majd epiteni:)
Ennyi roviden ja es persze amasik oldalon marad a matrica -
atee #268 ja azt en is tapasztaltam hogy elfogynak ezek az ide kabelek! :( csak azt nemtudom miert?
Nemhinnem hogy annyi barom van mint mi:) fedett hazban meg minek?