2359
Dizájnos számgépház - de hol?
-
#2319 Antek az 1ik best! -
#2318 -
#2317 akkor mit linkelgetsz itt házakat h gagyi az Antec -
#2316 Trafóról beszéltünk de konkrétan a márkáról volt szó -
#2315 hát gagyi is
ki beszélt a házakról? -
#2314 Gabesz amd szerint az Antec és a DTK gagyi
valaki szakértő homályosítsa fel!
-
#2313 marha ötletes
-
#2312 vagy MM-ben jó drágán, de ha más nincs nyitva, akkor bizony a 3500 HUF is jó, csak az ember erősen szívja a fogát miközben fizet :D -
#2311 tiszta luk, elől meg ajtós
abszolút nem praktikus, de tetszetős -
Mokus1 #2310 Ne nekm is ilyen van:D -
#2309 neked is a seagate hdd-hez én is most vettem 1et 320GB barracuda 7200.9 8mb ata100 azt teljesen nem lehet megparticiónáni csak 1gb-al kevesebbel, mert a valahogy megcseszte magát:-(
csak Samsung hdd veszek az biztos jelenleg az a bestbuy -
#2308 pfff
gratula -
#2307 amit csak lehet venni a gépbe nekem minden SAMSUNG a floppy+író+billentyű+egér+hdd-k+vga ram+monitor -
#2306 képzeld, tudok youtubeon videókat nézni...
olyat, ha kell, akárki tud szerezni, persze biztos drága (csak megvan a maga ára)
egy számítógépház lába hogyan lehet buta??!
hát, gyönyörű házad van, nem adod nekem? -
#2305 így néz ki a verda Mivel AMD Fan vagyok maradt a matrica
-
pauly #2304 Be lehet hajtani,és akkor nem állnak így ki :) -
#2303 jól nézki csak azok a buta lábak
azokat leszedném
Cube Power nekem is a egyszerű formák tetszenek -
#2302 ilyet ha kell tudok szerezni persze biztos drága
flash.hu -
#2301 flash player kell hozzá:-) -
#2300 hát itt londonban UK,youtube van :P -
#2299 isten vagy Gabesz, ezt a videót már mióta akarom megnézni és sosem töltött be, erre jösz most te a UK.youtube.commal és most betölti :) -
#2298 nem rosssz,nem rosssz Punker ezt figyuzd :D -
zotja #2297 sztem nagyon szar! dobd ki :D -
skygt90 #2296 Hi! mi a véleményetek erről a gépházról ? AEROCOOL AeroEngine II-BBP ? -
Rick4U #2295 hella ! igen röpcsi iylenre gondoltam köszike az infót ;-)
-
monor87 #2294 VAgy esetleg erről vki?link -
monor87 #2293 Hy! Vkinek van ilyen háza, vagy véleményt vki tudna mondani róla?link -
röpcsi #2292 Helló! Ilesmire gondoltál?
Link: http://aqua.hu/index.php?id=termekek&art_id=44840& -
Rick4U #2291 hello! Tudnátok nekem segíteni abban hogy honnan tudnék rendelni teljesen plexi házat ?mert én nem nagyon találtam :S külföldi oldalak is érdekelnek ;-) előre is köszi vagy ha vki nek az van akkor mondana róla véleményt ;) THX -
#2290 nekem is ilyen van. ;) -
#2289 bármelyik IT boltban lehet párszáz forintért kapni akár méter hosszú kábeleket, amelyek még megtekerve, elvezetve is odaérnek bárhova. :) -
#2288 mért Te kidobtad régi ide-s winyodat amikor vettél uj winyot,vagy mi?
:SS -
#2287 Mert nem mindenki akarja kidobni az ides cuccait! -
virs lee #2286 A 21. században már minek szenvedni IDE-vel? -
#2285 Hát eléggé szar helyen van a lehető legtávolabb ha az alaplap szélén lenne jobboldalon akkor legalább két vinyót rátudnék tenni.
Amúgy nincs gond mert vettem a boltos szerint "szerverekbe " szánt ata kábelt aminél egymástól nagyon messze vannak a csatik és ez már felér a dvd romokhoz,de már mindegy mert satás dvd irót veszek :D
-
#2284 inkább azt mondom h az alaplapon helyezték el sz@r helyen az ide csatit :S
hát ez szívás
amugy nekem a DVD-romom a gép legalján van a winyo meg felül, hátul a táp mellett -
#2283 Remélem érthető a művem! :D
-
#2282 hát ez elég furcsa
hova raktad a winyot?
tudsz képet mutatni? -
#2281 Chieftec LBX-02-B-B-SL Na szépen befürödtem ezzel a házzal:(
Mivel akkora mint a titanic milliméterre pontosan tudom csak bekötni az ide kábelt a vinyóba a másik ide kábelre persze már semmit nemlehet kötni mert nem ér fel oda ahol a dvd íronak a helye van.
Vagy az lesz hogy veszek hosszabb ide kábelt és megnézem ugy vagy eladom az ATA-s irom és veszek satásat. -
#2280 hidd el ez a legjobb választás, ez van nekem is, kitűnő majd meglátod