2359
Dizájnos számgépház - de hol?
  • [Walaki]D`Lair
    JÁÁÁÁÁÁÁJ!!!!

EZ KELL!!!:

• Z
    valami szamuráj! :)))
  • Z

Mondjuk ez se gyenge
  • Z
    Raidmax tápos házak
  • CoolStuff
    Ez a jó PC ház!
  • CoolStuff
    Én most erre a házra hajtok:

Ez 13e, cakk-umpakk!

• Z
    hi!

a Raidmax honlapján is vannak nagyon durva házak. Ha tud valaki raidmax kereskedőt Magyarországon, kérem dobjon egy privi üzenetet! Köszi előre is.

Meg kell szereznem egy Scorpion házat! djágaszágom...
  • mityku
    Bocsika!!
    Szarakodott a netem, nem láttam a képeket és ezért gy tűnt, mintha semmit nem írtál volna.
    Mégegyszer bocs!

Más! Valaki mondja meg hol tudok rézhálót szerezni???!!!
    Kellene mindenképp (optikai tuning gyanánt kerülne fel a házra).
  • mityku
    ŐŐŐŐ!
    Ide mit is írtál???
  • 0ppika
  • 0ppika
  • 0ppika
  • 0ppika
  • [Walaki]D`Lair
    Így is van...
  • mityku
    Ja egyetértek veled! Nem hiszem, hogy én nekiállnék egy 40000 Ft-os ház szétvágásának. Egy olcsóbbnak inkább! :)

Lehet, hogy erre a dróthálós dologra nem is lesz szükség, mert tegnap 3 óra netezés után az alaplapi hőm. 23 fok, a procié 35.5 volt.
  • Gabesz amd64
    igazad van!mondjuk kerül egy dizájnos ház 30-50rúgó között inkább veszek 16000körül egyet és a maradékból pedig valami hasznosat a gépbe!
  • [Walaki]D`Lair
    Én is meg tudnám venni akármelyiket, csak tudod felesleges szarokra nem baszom el a pénzem...;)

Itt a ZIZON, nekem ez bőven elég...
  • CoolStuff
    Ha a hülyeség hajtaná a biciklidet, kontrázva mennél fel a Himalájára!
  • CoolStuff
    De jólesik!
    Mindenki komolyan veszi az ilyeneket, igaz tesó?
  • Gabesz amd64
    akkor is elvagyunk mint a befött mint két hülye testvér!
    Állandoan veszekszünk de feleslegesen
  • CoolStuff
    Mi a fasz - geci, mostmár vedd be a faszt...
    Ne kamuzzá te kis kommunista Nyilas geci!
    Nézz körbe itt:
    itttttttt
  • Gabesz amd64
    azért jól elvagyunk mi?
    Én meg úgy megütlek hogy olyan házba is becsöngetsz ahol még csak az alapot ássák!Gyenge vagy mint az algopirin!Te kis kigyóuborka
  • CoolStuff
    jaja:)))
  • mityku
    Köszi az infót! Mindjárt megnézem tüzetesebben a cuccot!!
    Szerintem kár balhéznotok ilyen dolgokon, hogy most "csicsás" egy ház vagy szolidabb.
    Lehet csinálni nagyon jó és szép moddolt házakat házilag is, amik nem csicsásak, hanem látványosak - esztétikusak. :))
  • CoolStuff
    Úgy szájba kúrlak, hogy kitagad az anyád...
    A családodnak meg annyi, ha szórakozol az Omárék majd levernek és szájba kúrnak...
    Szóval érted?!
  • Gabesz amd64
    OKé uborka
  • CoolStuff
    Rendben, de ne uborkázzá le vazzzeg!
  • Gabesz amd64
    oké uborka!Nem fogom!
    Én kérek elnézést!
  • CoolStuff
    NEM te gyökÉR!
    Azé van, hogy a gépházról beszéjjé, nem azé, hogy suxx-old a dizájnt!
  • Gabesz amd64
    azért van ez a topic bakker hogy a véleményemet leírjam te szakadár!
  • CoolStuff
    Ki a f*szt érdekel, hogy neked nem teccik vazzeg!!!:)
  • Gabesz amd64
    Nekem egyáltalán nem jönnek be ezek a csicsás házak!Irto rotyi mindegyik szerintem!
  • CoolStuff
    mityku! itt egy képragasztás részlete
  • mityku
    Én amit láttam házat, az akkora volt mint a mostani házam 2x. Talán 5 nagy és 2 kis rekesszel volt ellátva, a vinyók a ház legelejében, alúlra voltak helyezve, itt nyomta egy venti rá a levegőt. Az alaplap széle és a tápegység alja között volt vagy 15-20 cm távolság. Szóval elég brutál nagy ház volt a lelkem. Viszont mi a véleményetek a képragasztási ötletről, ha sikerül megoldani (felragasztani ill. elkészíteni) utána rákellene kennem 1-2 réteg lakkot, hogy ne kopjon le.
    Csá!
  • CoolStuff
    Jók az ötleteid mityku, de a plexi házat felejtsd el...
    Az a baj velük, hogy a legtöbbe egy normál mérteű alaplap nem fér bele!
    Haverom vett egyet, és az ASUS P4C800-as lapja nem ment bele, erre máshol vett egy másikat, ami még más gyártmány volt, de abba sem fért bele, szóval nagyon megszívta!
    Én is olyat akartam, de letettem róla, mert ez nem volt túl bíztató!
    Én is barkácsolom a házat, és ezért szeretnék tanácsot kérni, hogy valaki nem tud a 7. kerületben Pesten egy jó PC dekor boltot, ahol vehetnék valami olyan világítást a gépembe, ami nem veszít sokat a fényéből az évek múltával?
    A mostani UV neon-omat 2 éve vettem egy vagyonért, és máralig világít...
    Thx!
  • mityku
    Jó tényleg foglalkoztam vele, de ha lenne lóvém egyszerre vennék valami brutál nagy házat, mondjuk egy full plexiset.
    Láttam egy bolt kirakatába este valami iszonyat állatúl nézki a világító ventikkel és katódcsővel. :)
    Pénz híján meg marad a barkácsolás, igaz kedvem megvan hozzá. Csak az a baj, hogy ez a ház egy csöppet kicsi.
    Mindegy, a következő újítás az lesz, hogy egy rajz, kép kerül az oldalára. Mivel úgy van elhelyezve a ház, hogy mindegyik oldalához hozzálehet férni (a ház tőlem balra van az asztalon), ezért az alaplap felöli oldalra gondoltam egy nagyobb képet. Amit egy öntapadós lapra akarok kinyomtatni (lehet egy festést is megtudnék oldani, majd meglátom), a kép egy körben elhelyezkedő vörös üvöltő pumafej lenne. Aki ismeri a kecskeméti Puma rep.századot az tudja mire gondolok. A ház másik oldalára valami egyedi feliratot gondoltam, mivel nincs sok hely.
  • fm
    de legalább foglalkoztál vele. én megvettem egy ablakos házat ami elöl kéken világít,vettem az oldalára egy kék ledes ventit..oszt kész. mégis beszúrtam anno,bár nem mindenkinek tetszett :)
  • mityku
    Ember erről a házról akarsz fényképet?? :)))
    Elsüllyedek szégyenemben olyan ramaty ez a ház! Nem röhögtetem ki magam. :))
    Idáig annyit alakítottam rajta, hogy az oldalára vágtam egy kört (nem a legszebb lett) UV-s venti bele, védőrács rá. Valamint a coolness oldalán lévő usb modifikációt csináltam meg + egy szellöző rész kialakítása előlre.
  • fm
    fényképet plz :)
  • mityku
    Persze! Ez a háló olyan 3 cm magas és olyan 30-35 cm hosszú lenne. Ugyanis ekkora szabad rés van és itt tud a levegő kiáramlani. Most raktam fel egy frankó UV fényes ventit a ház oldalára,ami nyomja a levegőt a procihoz. Modding foreva! Ezen a részen (proci fölött) megreked a meleg levegő, ezért kellene a háló. Bár ha most így megfelelő lesz a hőmérséklet akkor lehet nem is vágom majd ki. Amúgy a helyhiány miatt, csak a videókari alatti részre tudtam egy ventit tenni, ami szívja ki a levegőt a házból.