2359
Dizájnos számgépház - de hol?
  • dashed_
    elosszor is sry Borg :))
    akar torolheted is a masik topicot..

Udv.. lenne egy kerdesem megpedig hogy ebbe * a hazba melemegy e egy p4 ap illetve p4es tap?? gondolom belekell mennie de bizts szeretnek lenni mielott megrendelem..

*Casetek
  • CoolStuff
    Csinálj inkább magadnak jobbat, pl ilyet:
  • CoolStuff
    Nekem nem teccik!
  • Z
    hát ilyen ház nemtom kinek kell...ebben már-már lakni lehet! :D
  • Crazyn
    Coolermaster CM Stacker

Már a kedvem is elment a mai naptól, pedig még el sem kezdődött. Megláttam a cikket, elolvastam, és egyből rájöttem, hogy nekem sosem lesz ilyen házam :(
    Sztem magasról veri a chieftech házakat
  • CoolStuff
    Dehogyis nincs, éppen azért írtam a jelet!
  • Gabesz amd64
    Hát mér most,nem?
    nincs igazam?
  • CoolStuff
  • Gabesz amd64
    jaja énis így csinálgatom eccsettel!Amikor ezt meglátták haveromék kiröhögtek!Balfaszok--mondtam nekik
    ez az egyik legjobb megoldás a tisztítása!
  • CoolStuff
    Én sima ecsetet használok erre a célra, és, ha 3 hetente megcsinálom ezt, akkor elég jól el lehet távolítani a mocskot...
  • Z
    megoldás: sűrített levegő/kompresszor a kifúvatáshoz, és vegyvédelmi, hogy ne fulladj meg a portól... :D
  • Gabesz amd64
    dobd fel az űrbe a géped és onnan használd ott tuti hogy nincs sok por!! :-))
  • CoolStuff
  • CoolStuff
    Kéne valami porálló ház, de az meg nem szellőzne...
    A porszűrőt mg állandóan cserélni kell!
    Xar az egész!:D
  • Gabesz amd64
    Jók a képek!
    Általában a venti szivja be a port a házba! :-))
  • CoolStuff
    Az a király, amikor moddol az ember...
    Az a nagy dolog, amikor valaki ilyenből:

Ilyet csinál:

Az a gáz, hogy mindent elront az a kurva por...
    Nekem pl állandóan a ventim megy tele vele, és állandóan dzsuvázni kell!

• Gugger
    Ez milyen jól nézhet ki, amikor egy pár hónap alatt összegyüjt egy kis port?! :DDD A szép csillogást felváltja a fekete kosz! :DDD
  • Gabesz amd64
    Nekem volt ugy egy honapig így!De porosodott mint a rosebb!
  • Z
    most arra gondoltam, hogy a falra kéne felerősíteni az alkatrészeket. és akkor bitangul nézne ki az asztalom/moncsi mögött, még el is érném a CD/DVD-t. Egy pushbuttont ide mellém, mint az új SAAB-okba... :)))
  • efter
    legfrankóbb az ha az asztalon rakod össze a gépet semmi ház csak az asztal lapjára felpakolod asztán jóccakát!! szépis meg kiváló szellőzése lenne! :)
  • Z
    áááhhh, szerintem a másikat sem...PC magazint néha felültetik csúnyán...de jó lenne egy ilyen ház, nem is dugnám el, zúgjon csak a fülembe! :)

OFF: PC Magazin: van egy Intel 865PE-s MSI alaplap (Neo-FIS2R), amiről csak tutikat írtak. Hogy teszten ilyen gyors, meg olyan gyors. Tényleg gyors volt, csak gyárilag felismerte a tesztprogikat, és az alaplap maga!!! megtuningolta a teszt idejére a p4 procikat!!! Érdekes nemde?

Azt a következtetést vontam le, hogy a legtutibb cumók a legnagyobb kamuk... :(
  • M@TriX
    spec nekem sem tetszik, legalábbis ztem úgy van értelme, ha szépen ki van építve belül, mert spec amit beszúrtál sztem smemi extra...
  • Gabesz amd64
    mért szerintem király!Legalább ránézel a házra és látod egyből milyen belül!
  • [Walaki]D`Lair
    És a szamurájt is forgalmazzák?
  • [Walaki]D`Lair
    Tiszta XaserIII
  • [Walaki]D`Lair
    jáj ezek az átlátszó házak a halálom...OCSMÁNY!!!
  • Gabesz amd64
    Csak egy gáz van vele!
    Ha karcolodik akkor már rondán néz ki!
    Képzeld el egy év után!Ha simán törölgeted le róla a port akkor karistolodik egy kicsit de az egy év után már teli lenne karcal! :-((
  • Z
    ez is bitang yo! :)
  • Gabesz amd64
    esetleg egy ilyet:

• Gabesz amd64
    hát igaz veszek egy fasza tápot bele azt több nem is kell!Nem köll a flancos ház
  • Z
    bah! csak nem hívnak vissza...hát igen, az ilyen, az tipikus beugratás...

OFF: kb olyan, mint a mikland-nak a 256MB/512MB-os smart media kártyái... :))
  • M@TriX
    az jól hangzik, mivel plexi is, meg táp is jó, nekem csak az eleje nem tetszik. Szóval annyit megér. Mondjuk egyszer volt kihajthatő előlap a házamon azt is 2 héten belül letörte valaki. ;)
    Meg én szeretem látni a cuccokat, de mint mondtam szubjektív. ;)
  • Z
    lehet, hogy igazad van, bár a Magyar PC magazin (asszem) márciusi számában volt egy #1918-as féle ház, amire azt írták, hogy 18 ropi lesz. Kicsit karcosnak tűnik, annak tudatában, hogy 420W-os táppal írták. Főleg, hogy a Raidmax tápok (ha jól tudom) nem is a legratyibbak.

na itt van még pár jóü pics:
    Mashie aszteroidája, ami a

• M@TriX
    Amúgy azt akartam kihozni, hogy mennyibe is kerül? Mert ezek a házak a 30-40-50-es kategóriák, amennyiből már sztem sokkal igényesebb házikót lehet összerakni, összerakatni... ;)
  • M@TriX
    én nem túl elképesztőre gondoltam, annyira én sem vagyok hard modder, mint amik voltak a magyar kiállításon

mondjuk lehet az is közrejátszik, hogy nem szeretm a túl giccses házakat. ;)

plexi/fekete/ezüst/lcd kék ilyen ok, de ízlés dolga, mert annak kell tetszeni, aki megveszi/megcsinálja
  • Z
    amúgy a modderkedés elég elképesztő dolgokat tud összehozni, csak nekem nincs meg hozzá a szaktudásom, és a türelmem...

Különben is csak a szemem miatt nem lettem mesterlövész.
  • Z
    jah! bocs mesteeer, hogy TE vagy aaaz?
  • M@TriX
    háát ezekben semmi kihívás, majd szúrok be képeket ha kész vagyok az enyémmel. ;)
  • Z
    szal FEKETE :)
  • Z
    KÉK

SÁRGA

FEKETE
    http://www.raidmax.com/images/ATX868WBP.jpg

Elég korrekt, de állítólag csak egy miskolci célg forgalmazza itthon ezeket, és felhívtam, hogy kéne...
    Majd válaszolnak (ezt állították). Remélem nem csak hamuka.