2359
Dizájnos számgépház - de hol?
-
JonasSandor #2359 Thermaltake The Tower 900
Ez a gépház nagyon odavág, megéri a 91 ezret? -
#2358 Ez pontosan annyit tesz, h a ház hátulján van 2 lyuk a vízhűtés csövének ki- és bevezetéséhez, amit nem is biztos, h használsz, hacsak nem olyan radid (hőleadó egység, radiátor) van, ami a házon kívül kap helyet. -
zoolee #2357 Ma rendeltem meg az AC zero° nevezetű vityillót.
Disz íz. -
blaze #2356 google-ba sajna semmi infó, azért köszi a segítséget. Valószínűleg akkor a vízhűtést még beépíteni egy vagyonba kerülne, ráadásul, ha jól tudom, úgyis kellene bele pár ventillátor. A zaj így kevesebb lenne az biztos, de sajnos nem drasztikusan. -
#2355 hát ezt már nem tudom, de mivel pontosan nem is ez volt a kérdésed, nem is foglalkoztam vele :)
googleba valami info esetleg... ? -
blaze #2354 Igazából arra lennék kiváncsi, hogy csak a vízhűtéses rendszer alkatrészeinek helyét tervezték bele, vagy járnak a ház mellé alkatrészek is (pl. szivattyú, radiátor, csövek).
-
#2353 vízhűtéses rendszerre van kiélezve a ház.
szerintem ehhez azért nem kell nobel díj, hogy megértse az ember :)
ha meg nem így van, akkor így jártam... -
blaze #2352 A Gigabyte 3d Aurora specifikációjában ez szerepel:
- Folyadékhűtéses rendszerre előkészítve
Ez mit is jelent pontossan? -
XRV #2351 http://www.xoxide.com/ Innen is éehet esetleg mazsolázni.
Nekem egy Enermax Chakra van aminek nincs 25cm es oldal ventije, mivel az asztal oldalához lapul, nincs értelme. Számomra a lényege az volt ne legyen ajtaja és fent legyenek a gombok, aljzatok. Lassan 2 éves.
Most már újabbak is vannak belőle.
-
#2350 nekem meg a CM Stacker.;) -
#2349 nálam alap a fekete :) -
Puhos #2348 Nem sikerült
-
Puhos #2347 Csá!
Nekem a fekete van:
-
#2346 armor házam van :) és nagyon meg vagyok vele elégedve -
#2345 Gigabyte iSolo 230 a jó kb 25eFt lesz most jelenik meg -
#2344 20k-ért valami "Box"-ot nem tudtok?(olcsóbbakra is vevő vagyok!) -
#2343 Ne erőlködj, egy értelmes vitához alkalmatlan vagy. -
virs lee #2342 CM Stacker:
TT Lanbox HT:
TT Armor:
Na itt kezdődnek a házak. ~~ -
Alice Sabbat #2341 Sziasztok ... Ha valakinek van Raidmax Ninja Háza.. vagy Tud hozzá.. esetleg helyileg működő Venti(fan) SEbesség Korlátozót Controllert 32 és/vagy 64 bites rednszerekhez ... plz segítsen már nekem mert Érzékeny zenei munkálatokhoz nem ártana kicsit a 3 Fan (Házi**) sebeségét olyanra álítani ami nem kelt porszívóhatást hangtechnikailag ...
** nem alaplapon -
virs lee #2340 -o +i -
virs lee #2339 Nem lep meg hogy kettőnk közül ehhez os csak én értek. ^^ -
#2338 Nem lep meg hogy a videokártyák mellett ehhez se értesz.. :) -
#2337 jól nézki csak ebbe az árba csiszolt valódi fém, elvárható lenne
nem szeretem ezt a nyitogatit -
virs lee #2336 Ez tré. Hogy néz már ki? Mint vmi codegen. ~~ CM Stacker (beszteszt), esetleg TT Armor / Kandalf... na itt kezdődnek a házak. ^^ -
#2335 Na, a házak itt kezdődnek: micro atx és majdnem 10 kiló...
-
#2334 -
#2333 A 386-osomnak vettem ilyen big towert 93-ben
-
#2332 fogadjunk hogy Acorp ház -
#2331 Van benne hely :D -
#2330 Enyém ilyen: ( jah igen és egy 88GTS + C2d 4300-as proci ketyeg benne 3ghz-en ) :DDD. (gondolkoztam már azon hogy veszek egy másik házat de aztán nem lett belőlle semmi.:D Jah igen és ez a házikó pontosan 5éves.Azóta már átment rajta kb 4vga/3proci xD.
-
Lachyka #2329 Sziasztok!! Erről a házról mi a véleményetek? Ja és véletlenül nem tujja valaki lehet e ezt kapni Magyarországon? Mert vhogy nagyon tetszik.
Kandalf Va9003BWS -
#2328 van magyar? nincs magyar. amúgy is csak 1 hivatalos forgalmazó van, ami nem hoz be minden TT terméket :%, nem h ezt, amit a kutya sem venne ( őszintén, hány olyan ember lenne rajtunk kívül, aki megvenné? :P 2 házat meg nem hoznak :% ) -
#2327 Na megtaláltam itt.
Hát sajna ez már csak jövő hónapban lesz megvásárolható.
-
#2326 szerintem soha, ár pedig: talán 40től, vízhűtéses 60tól. ilyenre saccolnám, de nemtom -
#2325 Éppen új gép vásárlása előtt állok, és eddig úgy voltam vele, hogy beérem én egy olcsóbb CoolerMaster Elite-tel vagy egy TT-Sopranoval is, de ezek után már szerintem sírvafakadnék ha ezeket kellene bekapcsolgatnom Armor+ helyett. :D Kár volt rátalálnom erre a házra, mert valóban függő lettem. :P Azt nem tudod esetleg, hogy mikortól lehet majd itthon kapni? Az ára meg gondolom valahol 50k HUF-tól fog kezdődni. :( -
#2324 csak egyetérteni tudunk itt többen is veled, de mi már hamarabb rátaláltunk :P de vigyázz, függőséget okoz :) és szerfölött vékonyítja a pénztárcát -
#2323 OMG! Brutál jól néznek ki ezek az új - vagy inkább továbbfejlesztett - Armor(+) házak. infok
TT_Xaser_Vi_Armor+
Az Xaser nekem már túlzottan futurisztikus. :) Kár, hogy itthon még nem kaphatók.
-
gyuri00 #2322 hali mindenki
ezeket a házakat hol tudom beszerzni???:S
RECOM ZENITH
Recom backdraft -
#2321 gagyi a fejed tokja -
#2320 Antec