153
Különböző típusú kormányok PC-hez
-
Holmatro #153 Látom lehetetlen küldetés eladó G25-öt találni(mondjuk értem is hogy miért...), szóval inkább beruháztam egy vadiúj G27-re. -
Holmatro #152 Keresek Logitech G25-öt.
A pénz nem számít :) ... na jó, de csak reális keretek között.
06 20 241-1375 -
#151 valaki nem tudja, honnan tudnék keríteni g25 ffb motort?
Beszart az egyik :( -
#150 Üdv. Keresek eladó G25-öt. -
steweee #149 mi a különbség a PC, PS3 illetve a PC/PS3 vezió között ?
- nos, legutolsó gondolom ha van vmi tartozék hozzá akkor mindkettőt tartalmazza... -
steweee #148 a kettő közül melyiket érdemes sztetek ?
http://www.amazon.com/Thrustmaster-Rally-Force-Feedback-Clutch/dp/B000KRXA8W
vagy a logitech dfgt -t ?
kb egy árban vannak -
MauroN #147 Helló mindenkinek!
Van egy kormányom ami eladó. Akit érdekel, az válaszoljon, és írom a részleteket. -
steweee #146 én meg iylet keresek, azért léptem be ide, hogy egyáltalánl hol lehet újonnan beszerezni ? számtech boltban nézték a nagykeres listákat, és nem szerepelt sehol -
Atti0822 #145 Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni, hogy a Logitech DFGT-t érdemes-e megvenni. Beszéltem msn-en egy gyerekkel, most vette és nagyon jó neki. Én is csak jókat hallottam róla. Most ex-em van, annál biztosan jobb. Üdv! -
#144 Hamár itt tartunk.Nem tud valaki olyan programot amivel a tengelyeket tudnám kalibrálni?Az Xpaddert ismerem de ott nekem valamiért állandoan maximum állásba rakja a féktengelyt amit ő forgástengelynek érzékel. -
#143 Hali.Nekem ilyen van.És én is alig használtam pedig jó kis kormány.Most viszont szeretném de nincs meg a legutolsó driver ezért nem igazán lehet kalibrálni.Nincs meg neked véletlenül ez a driver:
Microsoft SideWinder Force Feedback 2 - 5.1.2600.0 -
csonkesz #142 Sziasztok, az alábbi problémám lenne egy Logitech Wingman Formula Force GP kormánnyal:
-
#141 Sziasztok!
Eladó egy használt, de kitűnő állapotú, rendszeresen karbantartott Logitech MOMO Racing FFB kormány. Legutóbb decemberben lett megbontva, kitakarítva és zsírozva (fehérzsírral).
Extraként egy GTR2-höz készített mágneses rögzítésű laminált feliratozás is tartozik hozzá, igény szerint PSD template-el együtt.
(A közeljövőben több játékhoz is fognak felkerülni a tárhelyemre ilyen nyomtatásra kész template-ek. A mágneses rögzítésről akkor fogok bővebben írni.)
A kormányról és tartozékairól fotók az alábbi linken találhatók:
http://geo-design.hu/resources/pics/Logitech_MOMO_Racing
Ára: 15.000 Ft (a szállítási költséget is átvállalom)
Vételi szándékkal jelentkezni privátban lehet!
Üdv:
G.
-
enzo96 #140 Lenne egy kérdésem: kuplungot hogy lehet építeni pluszba a pedálokhoz? -
#139 Nem enged valamennyit az árából? -
#138 ismerősöm G25-s kormánya eladó, nincs vele probléma.
40 rugesz
priv. -
#137 Hy all!Nézegettem az oldalakat,de nem találtam olcsó áron új g25 kormányt,hol ajánljátok,hol nézzek utánna?Olvastam egy másik fórumon hogy ujjonan 34 E,de nem találok ilyen áron sehol.Valakinek ötlet?Várom segitségetek! -
noca #136 Üdv!
Trustmaster F380 Force Feedback kormányom eladó! Ár:10.000 Ft
Már nem használom, így eladnám. Tökéletes állapotban van.
Email: [email protected] -
Varkál #135 Nekem Technology innovation hy-823-as driver kéne, mert nem tudom sehonnan se leszedni, mivel meghalt a hivatalos honlap :( Ha valaki tud vmit, akkor légyszíves jelezze. Előre is köszönöm ! -
#134 Plz akinek van Logitech g25 típusú pc kormánya eladó Nagyon kéne maximum 30-35 ezer ft-értékben venném meg mert ujonan sem sokkal több nem sérült állapotút keresek!és lehetőleg nagyonjó állapotban előre kössz!:)
-
#133 Valaki tudna mondani egy boltot ahol lehet kapni Logitech G25-öt? Mert már mindenhol csak azt a fos G27-et lehet kapni de az duplája és kb annyival tud többet hogy van rajta led? -
gyikgyigo #132 Valaki a G25-hátrányait fel tudná vázolni? W77d kérdésére válaszolva igen hosszabb távra tervezem a kormányvásárlást
-
Kristóf00 #131 köszi ha hazaérek majd megpróbálom -
balcsi70 #130 Én azt csinálnám a helyedbe először is hogy feltelepíteném a "Driver Magician" vagy DriverScanner nevezetű programot(az első az nem ingyenes)a másodikat nem tudom.És utána csatlakoztatnám a kütyüt és elindítod a progit és megkeresi mi az ami hiányzik,és letölti a drivert.Remélem sikerülni fog.
Üdv. -
Kristóf00 #129 hali!
nekem 1 technology innovation hy-823 kormányom van, elég furcsa de jó :D
most kapartam elő nemrég de a driver már nincs meg és h nemtudna adni 1 linket honnan tudom leszedni?(tudom google..de nem találtam semmit és a hivatalos honlap is behalt már :D) v ha valakinek véletlen ez a korménya van nem akarja a drivert elküldeni mailbe? (xp-s driver kéne)
ha valaki tud segíteni meghálálom :D -
balcsi70 #128 Én kb 6-7 éve vettem egy Microsoft Sidewinder force feedback kormányt igaz akkor 25-pénzért árulták legolcsóbb helyen.Szerintetek milyen?Én nagyon megvoltam vele elégedve(igaz hogy össz-vissz a 7 évből kb összesen ha használtam 2 hónapot akkor sokat mondok.(eleinte nagyon bele voltam zúgva aztán letettem)
kormány
kormány 2
Van valakinek ilyenje? -
#127 én a MOMO-ról lebeszélnélek ha hosszú távra akarsz kormányt. Engem idegileg kikészített az enyém, egy év után elkerülhetetlen lesz a házi gányolás a pedál potmétereknél és egyre szarabb lesz... én bezúztam az enyém, soha többet nem veszek XXD -
gyikgyigo #126 Most tervezem kormány vásárlását.G25(34500 Ft körül) vagy Pedig MOMO Racing force(12500 Ft körül). Megéri a g25 a többletköltséget? Mert olvastam olyat, hogy a kormány vékony, zörög a váltó, pedálok közel vannak egymáshoz (45 ös lábam van Gond lesz?) Szóval tudna valaki az említett hátrányokról valamit írni. -
jackop9 #125 Heló!
A 4 állású sebességváltó mit jelent?
4 sebesség van?
kössz előre is -
#124 Hát ez érdekes... Az lett, hogy ratyi :D
Csokis volt a kábel, a csokit meg aogy leforrasztottam a lapról, a lap összetört... -.- Ilyenkínai cuccot sem láttam még... Találtam vmi leírást, szerintem az lesz, hogy az alapján fogom megcsinálni a saját kormányom :D Itt van. -
pista89 #123 -
#122 Még nem vettem :D
Épp most forrasztok bele egy másik kábelt, potit megtisztítottam, holnap szólok, hogy mi lett :) -
pista89 #121 sztem már vett egy újat :D -
#120 Koszos a poti, tisztítsd meg. -
#119 Miert ki vagy te nekem?! :) -
#118 És veszel nekem?? :DDDD
Am köszi -
#117 50-tol! Igen nagyon megeri! -
#116 Sziasztok!
Volna egy kérdésem: Most mennyiért lehet kapni legolcsóbban G25 kormányt??
Szerintetek megéri?? -
#115 Szia SzaSza20!
Nem Te vagy a hibás! Sajnos én is így jártam a Logitech kormányommal. Elkezdett balra húzni. Müszerész vagyok, igy bátran szétmertem szedni a kormányt. Az az igazság, van benne egy kis műanyag pöcök, aminek a furatja megtágúl, és az okozza a galibát. (Ezt sem értem miért müanyagból) na mindegy. Nemnagyon ajánlom a szétszedését ha nemvagy kicsit is müszerész beállitotságú, mert azt a kis müanyagot sem könnyű fémre átcserélni. Sajnos szervíz, vagy új kormány vásárlás. -
#114 Nem ide tartozik de itt azért több embernek van kormány! Nekem is van egy ilyen natúr Logitech Vibraton! Ami nem feedback-es! Csak rezeg! Az lenne a kérdés hogy húz balra, mi lehet a gond, vagy ilyenkor mi megy benne tönkre? Pedig úgy vigyáztam rá és mégis, nem is csavarom ki sose ütközésig, hogy ne legyen baja! Mi lehet a gondja? Vagy ezt így házilag nem bírom megcsinálni?