433
Túró Rudi
-
#154 alap is jo,de tenyleg kicsit szaraz, epres gagyi, alap jo, de barackos a legeslegjobb -
#153 aze szerintem barackos az ász! -
#152 hmmmmm..Túró Rudi 4ever!;) -
#151 De sürgőssen!:) -
#150 Báz most jut eszembe DE rég ettem rudit...be kell pótolni.. -
#149 ischler!!!!!!!!!!!!hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... az a másik kedvencem!!!
jaj! csak fájdítjátok a szívem!
nem baj, holnap már lehet, hogy ehete a kedvenc francia sütimet! -
Ali #148 Lusta a büfés, mint a disznó. Pedig ebből lenne bevétele. Nem baj, majd otthon bepótolom. -
#147 Szemetek!Úgy gondolom egy büfé alapfalszereltsége kellene hogy legyen a tútórudi!Írjatok petíciót:) -
#146 a többi az nem Túró Rudi. azok csak XY rudi néven árusított csokimasszás cukrozott túrórudacskák :)
nekem ebéd után jön majd 1 pöttyös óriás, levezetésként :) -
Ali #145 Egézségedre! Itt a büfében nem lehet kapni. Köcsögök. Kénytelen voltam két Ischlert leküldeni kaja után. -
#144 Hehe.Most nyomattam be egy piros pöttyikét.Hmmm.Nagyon fini volt!:) -
#143 nem csak danone rudi letezik :)
vap pl profi is :) meg mili meg mittom meg mi :) -
#142 És amit egy francia cég gyárt... -
#140 most 'reggeliztem' :) pöttyös óriás rulz :)) -
#139 csak az a gáz hogy mivel holnap nincs közért ezért szombaton hozzák a két napit aztán minden nap az aznapit:) :( -
#138 Befalod a holnaputánit:) -
#137 hmmm, piros pöttyös RLZ!Annyira nem byrtam magammal, és befaltam a holnapit is. Csak azt nem tudom mi lesz velem holnap -
#136 Meg is tudom érteni a drága kuzinokat:) -
#135 Sima & mogyis üt. -
#134 és sima -
#133 a legjobb a piros pöttyös -
Ali #132 Ha ismerős megy Kanadába, akkor mindíg küldök vagy 50 db. Rudit a kuzinjaimnak. Nagyon hiányzik nekik, amióta kint élnek. -
#131 A palacsinta azért más sportág.Egyébbként megeszem az ízesítettet is csak nem tartozik a kedvenceim közé.A natúrhoz képest pedig labdába sem rúghat.Elveszik tündöklése árnyékában. -
#130 palacsintaban se szeretem a tisztan turosat, attol is minidg majd megfulladok, ha nem iszok ra. -
#129 Az ízesítettet én sem nagyon komálom.A sima az ász.De aza a mogyorós cucc tényleg nem volt rossz! -
#128 az izes üt. a sima tul száraz nekem. -
#127 kár bele bármi ízesítés... nekem egyik se ízlett. (bár anno találtam olyat, ami mogyoródarabkás csokis volt, az még türhetö volt) -
Ali #126 Mi a véleményetek az ízesített rudikról? Én megeszem azokat is, de a klasszikust szeretem a legjobban. -
corleone #125 Imádom a túró rudit! -
#124 Nekem ez spontán dolog.Mármint a rudi kajálása.Szerencsére mindíg van a hűtőben elfekvőbe egy pár darab.Ha éppen rámjön a rudizhatnék csak kiveszek 1-et és befalom. -
#123 Legalább akkor már a túrórudi lenne a logóján! -
#122 cukros buborékos izé... (mármint a cc) -
#121 Már régen akartam kérdezni.
Ingyen reklámozod a kokakólát? -
Ali #120 Minden reggeli után megjutalmazom magam két rudival. -
#119 inkább a magyarokat -
#118 Most nyomattam be egy piros pöttyöst.Annyira jól esett!Isten áldja a teheneket!!!! -
Ali #116 Egyszer lenyomtam 50 Túró Rudit 15 perc alatt fogadásból. Az első 35 még jól is esett. -
corleone #115 IMÁDOM A TÚRÓRUDIT! IDE VELE! -
#114 de itt nem is igazán a túrórudiról van szó hanem a Győri kexről.
Nem vszti el mert csak a magyarok ismerik a magyarságát.
Olyan nincs hogy a "nyugatiaknak nem izlik" izlés-pofon , vkinek izlik vkinek nem ,
Az euróra még várnunk kell , elöbb a forintot kell 2 %os infláció alá vinnünk....ez pont én mondom , én vagyok a nagy EU-melleti...:-)
-
#113 erről nem is hallottam, hogy a Turó Rudit ki akarják hozni külföldre!
amúgy szerintem ez annyira nem rossz ötlet, legalább aki megkostólja és izlik neki, tudni fogja (reméljük) hogy magyar! és talán veszi magának a fáradtságot és megnézi, hogy Magyaro.- Europában van-e!
másik ok, amiért nem rossz ötlet: itt is lesz (ha lesz) és egy nem lesz turórudi-hiányom!:-)
más kérdés, hogy egy picit elveszti a "magyarságát"!
de hát mi lett volna, hogy ha mondjuk a sangriát a spanyolok megtarották volna maguknak? akkor abból sem ihatnánk!
meg hát az EU közeledtével ezzel is számolni kell, megszűnik majd a forint is...
megjegyzem: a Turó rudinak olyan nagy sikere nem lesz külföldön , főleg nyugaton, mert nem nagy izlik nekik!
az egyik holland barátnőmmel egyszer megkostóltattam és kiköpte! na, mondom, szép!