Star wars: Rebellion

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Ti tudtok tanácsokat adni?<#vigyor4><#finom>
a.carkey
Elõször random felfedezik valakiben, aztán automatikusan emelkedik a szintje.

A medve nem játék.

a.carkey
Megnéztem. Növelhetõ az erõérzékenység.

A medve nem játék.

a.carkey
Jedi nem. Vagy igen? Rég játszottam vele, de szerintem jediskedést nem vittek bele.

X-Wing, Star Destroyer, Death Star a nehézségi szint, a bolygósûrûség meg a galaxis méret. Zõd: Empire, Peros: Lázadók, felhõváros: victory conditions.

A medve nem játék.

Ahol az x-szárnyú , a b.cirkáló és a halálcsillag az a nehézségi szint?
Egy oldalon végig olvastam róla. Kicsit összetett de jól hangzik. Leia is lehet ebben jedi stb. Már csak ki kell próbálnom. <#eljen>
oki
a.carkey
Nézz elõször utána, hogy erre gondoltál-e!

Nem túl egyszerû játék.

A medve nem játék.

a.carkey
A Dagobah azt hiszem nincs benne a kolonizálható bolygók között.

A medve nem játék.

Láttom számitanak az események pl: Dagobah stb. Ezt is kibrobálom. A barátaim szerint jó stratéga vagyok.<#integet2>
Jól hangzik. Ezekebn azt szeretem ki emeli azokat akik a háttérben sokat tettek Pl: Antilles kapitány. Lehet hogy letöltöm. Ha jó gondolom Leia a leggjóbb a diplómiciája .<#wink>
a.carkey
Ha birodalmi vagy, pl. odaviszed a Halál Csillagot, szétlövöd a bolygót, és ezzel azonnal meggyõzöl több másikat, hogy ne támogasson ill. támogasson téged. 😊 De gondolom nem erre gondoltál bolygók meggyõzésénél.<#vigyor1>

Úgy képzeld el az egészet, hogy kilõtték az elsõ Halál Csillagot, a lázadóknak a Yavin IV-en van bázisuk, és a Birodalom bosszúra éhes.

Tudod irányítani a kitermelést, az építkezéseket, a fejlesztéseket, az egységépítést, az ûr csatát. A földi csatát kiszámolja gép, nem árt a túlerõ. Tudsz kémkedni, robbantani, elrabolni, gyilkolni. A birodalom célja a 3 fõ karakter: Luke, Leia, Han (ha jól emlékszem, de Leia nem biztos) elfogása/megölése és egyidejû fogvatartása, a lázadók bázisának elfoglalásával együtt (nem szökhetnek meg a bázissal, ugyanis a lázadóké áttelepíthetõ). Rebel részrõl a Coruscant elfoglalása, és Vader, a császár és még talán egy másik karakter (már nem emlékszem ki) elfogása/megölése és egyidejû fogvatartása. (Lehet, hogy nem lehet megölni õket, erre már nem emlékszem.)

A játék úgy néz ki, hogy van pár ismert/lakott rendszer, vegyesen birodalmi és lázadó szimpatizáns, ill van egy rakat felfedezetlen bolygó és galaxis, amelyekre szondát küldhetsz, felfedezheted, és a tiéd lesz.

Bolygókat diplomáciával is meg lehet gyõzni, de ha sikeres vagy, automatikusan mellédállnak, ha megkegyetlen, ellened fordulnak. De van külön diplomácia is. Odaviszel egy karaktert és mission: diplomacy. Képességeitõl függõen fogja végezni a dolgát. A fõszereplõkkel egyszerû a dolog, a mellékszereplõkkel nehezebb. stb.

A medve nem játék.

Pl: Bólygókat meggyõzni.
a.carkey
Ez alatt mit értesz?

A medve nem játék.

Ebben lehet politikálni? Kár hogy az empier at war-ban nem. <#integet2>
upika...

Valahogy meg lehet csinálni, hogy 640*480-nál magasabb felbontásban lehessen játszani?

Valami jó kis modot tud valaki?

Muki100
http://isohunt.com/download.php?mode=bt&id=6479931

nekem meg van még régrõl cd-n...talán multizhatnánk?
azt hallottam hogy a multija rossz volt gondolom szinkron probléma vagy valami, semmi konkrétat nem tudok. Egyszer megérné kipróbálni

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Ez nagyon jóóóó!!!! Hol l lehet valahol még tölteni?
AnuluWork
Képek 02:

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Képek 01:

a.carkey
Mindig teljes victoryt játszottam. 😊

A medve nem játék.

Hmuda
Pontosítok:

Kétféle mód van. HQ victory és Standard victory.

HQ victory: csak elfoglalni a fõhadiszállást (már le volt írva kinél melyik).

Standard victory: ugyanaz mint az elõzõ, de emellé el kell fogni két-két karaktert: lázadóknak Vadert és a Császárt, impeknek Luke-ot és Mon Mothmát. Leia és Han felesleges (bár jobb ha cellában vannak, addig se rombolják a közérzeted).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

AnuluWork
Van práû hõsöd. Azoknak életben kell maradniuk, vagy ha elkapják, kiszabadítani õket. Azonkívül:

Impek célja: elfoglalni a reb bázist. Költöztethetõ.

Rebek célja: elfoglani a Coruscantot!

Ezen felül ha úgy van beállítva, akkor bizonyos számú hõst is el kell fogni (Vader, Császár, Luke, Han, Leia, fakciótól függõen). Közben persze nem árt a rendszerek elfoglalása, magad mellé állítása, flotta, szárazföldi hadsereg kifejlesztése, építkezés, kutatás, stb.

Van jópár oldal, sima ügy. Szerintem a legjobb Star Warsos játék még most is.

hallgasd végig a droidokat, érdemes és részletes

Helló
Én eddig nem ismertem ezt a játékot, most leszedtem de nem tudom mit kellene csinálni vele.!?
Tubom én vagyok tudatlan ,de aki ismeri igazén súghatna hogy hogyan álljak neki ?

Köszi

Mondjuk torrent van hozzá, csak user hiányzik...

Áp? Ha akárkinek van valami tippje, ne tartsa magában. 😄

Milyen néven kéne amúgy keresni? Kazzaa-n vagyok.

Ehh, dc-zni nem hinném, hogy fogok egy 4 gigás vinyójú, 600-as cerka notiról. 😊 Valami más lehetõség esetleg? Nagyon kéne a dolog. 😞

Hmuda
Nem mai darab de azért még nagyon nem abbadonware. Próbáld DC-n.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hahó!!! Ez a játék nem lett még abandonware? Ha igen, honnan lehetne letölteni? Ha nem, akkor is? 😊))

Azért Deathstar-al szétkú*ni egy flottát isteni.... 😊

PREMIERE1
Játszunk vele, csak multiplayerben egy kicsit elhúzódó.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

??????????

nem akar valaki mostanában jáccani 1-et ezzzzel a jo kis game-val

😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

a.carkey
Van 😊

De nagyon vontatott a multi része. Akkor inkább a Force Commander 😊. Az legalább is RTS.

A medve nem játék.

jah isten ez a game, mr nem emléxem netes multi van benne?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Igen ezt én is elértem!
Meg hát nagyon tetszett hogy lehet Halálcsillagot építeni, plusz még lõni is tud....csatában és bolygóra egyaránt...

Gyerekek, segítsetek má
Honnan tudnám most én ezt a régi jó játékot megszerezni

iSS!

a.carkey
Mert Birodalmi a srác. Egyik kedvenc SW játékom volt. 😊

A medve nem játék.

BBird
Palpatine hogyhogy nincs még kék függõleges vonalak mögött? Csodállom... :-DD
Jó pár éve láttam utoljára a játékot, tetszett, de egy idõ után be kellett látnom, hogy nekem ez bonyolúlt. :-)) Maradtam az aknakeresõnél, telefonos segítség mellett. :-)
Be good!
Játszik

Hmuda
Na újra elkezdtem szórakozni a gaméval. De jó is újra szétverni a lázadókat. Amúgy köszi a peccset (én indítottam annó, de már leszoktam a csítekröl 😄).

a.carkey
Ez nem tudom milyen patch és mit tud, de 1.01-es, nem mai darab, és csak a legelsõ - topicindító - bejegyzésre válaszoltam (2000. ápr. 28.). Sorry ...

A medve nem játék.

Wanax
az lenne ám a szép patch 😊)) az Xwinghez meg a Tie Fighterhez nem adnak ki ilyen patchet? 😊))

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

hu es mit javit ?😊
remelem a combat mar dx9es efekteket hasznal a patch utan 😊

May the force serve you well!

Oldal 1 / 3Következő →