Star wars: Rebellion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
X-Wing, Star Destroyer, Death Star a nehézségi szint, a bolygósûrûség meg a galaxis méret. Zõd: Empire, Peros: Lázadók, felhõváros: victory conditions.
A medve nem játék.
Úgy képzeld el az egészet, hogy kilõtték az elsõ Halál Csillagot, a lázadóknak a Yavin IV-en van bázisuk, és a Birodalom bosszúra éhes.
Tudod irányítani a kitermelést, az építkezéseket, a fejlesztéseket, az egységépítést, az ûr csatát. A földi csatát kiszámolja gép, nem árt a túlerõ. Tudsz kémkedni, robbantani, elrabolni, gyilkolni. A birodalom célja a 3 fõ karakter: Luke, Leia, Han (ha jól emlékszem, de Leia nem biztos) elfogása/megölése és egyidejû fogvatartása, a lázadók bázisának elfoglalásával együtt (nem szökhetnek meg a bázissal, ugyanis a lázadóké áttelepíthetõ). Rebel részrõl a Coruscant elfoglalása, és Vader, a császár és még talán egy másik karakter (már nem emlékszem ki) elfogása/megölése és egyidejû fogvatartása. (Lehet, hogy nem lehet megölni õket, erre már nem emlékszem.)
A játék úgy néz ki, hogy van pár ismert/lakott rendszer, vegyesen birodalmi és lázadó szimpatizáns, ill van egy rakat felfedezetlen bolygó és galaxis, amelyekre szondát küldhetsz, felfedezheted, és a tiéd lesz.
Bolygókat diplomáciával is meg lehet gyõzni, de ha sikeres vagy, automatikusan mellédállnak, ha megkegyetlen, ellened fordulnak. De van külön diplomácia is. Odaviszel egy karaktert és mission: diplomacy. Képességeitõl függõen fogja végezni a dolgát. A fõszereplõkkel egyszerû a dolog, a mellékszereplõkkel nehezebb. stb.
A medve nem játék.
Valami jó kis modot tud valaki?
nekem meg van még régrõl cd-n...talán multizhatnánk?
azt hallottam hogy a multija rossz volt gondolom szinkron probléma vagy valami, semmi konkrétat nem tudok. Egyszer megérné kipróbálni
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Kétféle mód van. HQ victory és Standard victory.
HQ victory: csak elfoglalni a fõhadiszállást (már le volt írva kinél melyik).
Standard victory: ugyanaz mint az elõzõ, de emellé el kell fogni két-két karaktert: lázadóknak Vadert és a Császárt, impeknek Luke-ot és Mon Mothmát. Leia és Han felesleges (bár jobb ha cellában vannak, addig se rombolják a közérzeted).
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Impek célja: elfoglalni a reb bázist. Költöztethetõ.
Rebek célja: elfoglani a Coruscantot!
Ezen felül ha úgy van beállítva, akkor bizonyos számú hõst is el kell fogni (Vader, Császár, Luke, Han, Leia, fakciótól függõen). Közben persze nem árt a rendszerek elfoglalása, magad mellé állítása, flotta, szárazföldi hadsereg kifejlesztése, építkezés, kutatás, stb.
Van jópár oldal, sima ügy. Szerintem a legjobb Star Warsos játék még most is.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Én eddig nem ismertem ezt a játékot, most leszedtem de nem tudom mit kellene csinálni vele.!?
Tubom én vagyok tudatlan ,de aki ismeri igazén súghatna hogy hogyan álljak neki ?
Köszi
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
De nagyon vontatott a multi része. Akkor inkább a Force Commander 😊. Az legalább is RTS.
A medve nem játék.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Meg hát nagyon tetszett hogy lehet Halálcsillagot építeni, plusz még lõni is tud....csatában és bolygóra egyaránt...
Honnan tudnám most én ezt a régi jó játékot megszerezni

iSS!
Jó pár éve láttam utoljára a játékot, tetszett, de egy idõ után be kellett látnom, hogy nekem ez bonyolúlt. :-)) Maradtam az aknakeresõnél, telefonos segítség mellett. :-)
Be good!

A medve nem játék.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
remelem a combat mar dx9es efekteket hasznal a patch utan 😊
May the force serve you well!