Star wars: Rebellion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Egy szóval sem mondtam, hogy a Knights of the Old Republicot várom vagy, hogy ez Star Warsos ... A Republic kiadását tolták el június 8-ra ... Én azt várom nagyon !😞

A medve nem játék.

azert eleg jol hangzik amit irtak rolla.
e mikorra toltak el a megjelenest?

May the force serve you well!

de ez nem is star warsos te 😊

a.carkey
Nem az Old Republic ...

Ez más 😊 ...:

REPUBLIC: THE REVOLUTION

Ha a fenti link nem müködne ...

vagy:

vagy ...

A medve nem játék.

és az mirõl szól? milyen stílusu?
szerintem knights of the old republic

Milyen Republicról van szó?
[HUN]PAStheLoD
nekem nagyon bejött az a DEMO!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

a.carkey
A Rebellionnal már régen "kevertem", de AJ miatt feltettem. Most elsõre kicsit nehezen láttam át a gamét, pedig mikor korábban - 2-3 éve - játszottam vele, volt pár Halálcsillagom és flottám ...
A Hege nekem se tetszett, a többi ûrstratégia sem. Ez igen. A Force is. Itt az SW hangulat és a jó ötletek jöttek be. Ha a Blitzet végignyomom a németekkel, akkor újból belekezdek ebbe is, ugyanis eltolták a Republic kiadását. Már nem Június 8. 😞 Pedig, ha van valami amit várok, az az ...

A medve nem játék.

a demot énis látam, inkább nem nyilatkozom róla a nem forumba való nyelvezet miatt amit használni tudnék rá ... 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

volt belole demo meg amikor ig3nak hivtak es nekem sokkal jobban tetszett mint a HG. De grafikailag nagyon jo es jatekmenetileg a Homewordre hasonlit ami maig az urhajot rts etalon.

huhu ez tok jo otlet 😊
de nem mindig halnak bele az emberek ha szetlovik alattuk a hajot. Az tudom hogy van 6 karakter akiket nem lehet megolni

a best az ig1 de ig2 nem szarabb anyival mint amenyivel he szarabb ig2-nél
ig3 vagy akármi legyen a neve meg full szar lesz mert a pphilios labs vagy miapöcs csinálja..., tudom tudom õk is magyarok de én õszintén megmondom eddig egy játékuk se teccet 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

a szemet fogjok ugyis megszoknek, jol ki kellene pedig vegezni oket 😊 vagy kinozni es akkor elarulnanak infokat a bolygokrol ahol jartak 😊

[HUN]PAStheLoD
szvsz HEge Szar lett mert csak egy pár hajód lehet!

[HUN]PAStheLoD
fõleg nyáriszünetbe 😄

nekem meg az ig2 volt csalodasz az ig hez kepest 😊
szerintem HG jobb lett mint az ig2 de majd jon az ig3 amit Galaxy Andromedanak hivnak vagy valami ilyesmi 😊

jó , én nem azt mondom hogy szebb grafikával, nem lenne jobb, én csak azt mondom hogy ennek a játéknak nem ebben van az ereje és még igyis veri az összes többi hasonszõrü gamét 😄D
(a fogjokat én se tom mért nem lehet kivégezni, legalább a birodalom oldalán lehetne vallatni vagy hasonlo... 😄)

oke, de kepzeljetek el milyen gyonyoru lenne egy haegemonia szintu graf mellet ssd vel meg halalcsillagal gyilkolni a szerencsetlen lazadokat 😊 Addig oke, hogy nem kell tul szepnek lennie a strategia resznek, de a takikaiban mar jonak kell lennie. Amugy minden urstrategianak peldat kenne vennie rolla jatekmenet teren. Csak azt nem ertem hogy a fogjokat miert nem lehet kivegezni 😛

jaja 😄

lol 😄
az a lényeg hogy fenéért mindenkinek a grafika a mániája 😄

dehogy neked, ez általánoságba mondtam..., aki már ebbe a topicba ir az nem ilyen, fel se merül bennnem, félreértettél, sorry 😄

a grafika tényleg jobb, de szerintem a rebellion nem az a game ami rászorul..., bár tény hogy a sok grafikabuzi fatökünek csak igy lehet eladni a cuccokat 😄

nekem megy, és szerintem nem csak a grafika a lényeg, moo3at pl full veri bármit nézel pedig az most jött ki, de sok mostani másik gamet is (haegemonia pl csak grafikában jobb, egyértelmüen csalódás ig2hoz képest 😄)

megy ez a game xpvel?

egy Hegemonia szintu grafikaval brutalis lenne ez a jatek, minden nagyon jol kidolgozott csak hat ez a grafika mar nagyon megkopott es akkoriban sem volt szep 😞

http://www.actiontrip.com/cheats/starwarsrebellion.phtml
belebotlottam ebbe a par tip be, gondoltam megosztom veletek

jolenne ha ez a topic viszatérne a témájára..., jácik még valaki A rebellional? 😄

[HUN]PAStheLoD
:=(
az nagyon szar...

hát nem tom, szvsz 1 hónap 3k, 3 hónap 8k, 6hónap meg 15k. vagy valami hasonló.

zzz

[HUN]PAStheLoD
mennyi lesz?? a havi csekk?

[HUN]PAStheLoD
én nem a moo3 ra gondoltam!

Alig várom, hogy beindítsam egy két ismerõssel a galaktikus kis csempész vállalkozásomat, egy-két kisebb eldugott hideout, pl Tatoinon vagy a mocsaras Yoda bolygón a Dagoban. Szvsz remek lesz, a hab a tortán pedig majd a késõbb jövõ ûrhajós kiegészítõ. :d

zzz

Hát nem tom, én kb másfél éve játszok Dark Ages of Camelottal. Annyira nem drága (7 rongy / 3 hónapra) és egész másfajta feelingje van mint bármilyen más játék. Én már nagyon várom a StarWarsGalaxiest, tuti elõfizetek rá. Egy nagy gond van nálam is a gép, azt felkell majd valahogy upgradelni ehez a gamehoz. De a láttottak, hallottak alapján megéri.

zzz

a.carkey
Tudom. Én a BF1942 "õsével" ( ezért lehet, hogy a BF-esek megköveznek ... 😊 ) próbálkoztam eddig elõször és utoljára full online gaméval. Ez volt a World War 2 Online. Három hónapig ingyenes volt, de aztán a sok patch, a drágulás és a - tul.képpen - "gyengus" grafika elvette a kedvem. A BF is hamarosan kijött, de abba a stílusba meg vmi miatt - pl. mert késõn kezdtem el játszani vele - nem tudtam "beleszeretni".
Erre + idõm nem lesz ...

A medve nem játék.

a.carkey
Grafika?

Ez is SW! 😊

Mi lesz velünk, ha kijön? Se idõm, se pénzem fizetni, viszont akarom ... 😞

Hjjj

A medve nem játék.

[HUN]PAStheLoD
nem a graf számít!

a.carkey
Tök más a kettõ. A SW az mindig SW marad. Ha szar, ha jó. Nekem pl. az AofE stílusú Battlegrounds abszolút nem jött be. De a Rebbelion és A Force Commander megfogott. A MofO 2. része volt jó. Az ûrstratégiákra - a sok galxis és egyéb bigyó miatt - már sajna nincs elég idõm ...
😞

A medve nem játék.

szerintem biztos van angol is 😛
a spanyollal szerintem nem allnak tul jol sokan 😊
amugy tenyleg nagyon jo volt csak a grafika mar akkor is borzalamas volt 😞 kb mint a moo3nak

a.carkey
Az ûrcsata sosem tetszett ebben a gaméban ...

A medve nem játék.

[HUN]PAStheLoD
ez aztán nagy gama! csak kár hogy 1v1 be megy max. 😞( de azért nagyon állat amikor 1 death star meg 130 SSD beállít a Yavinra 😄D

a.carkey
Ez egy nagyon nagy SW game volt! 😊
Bár nekem még a Force Commander is tetszett! 😊

A medve nem játék.

itt senki se tud semmi 😄!

zzz

nem tudja valaki honnét ehetne leszedni (természtesen a full-t 😄)
jó kis öreg topic de nembaj 😄