C&C:RENEGADE

Oldal 1 / 19Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
lpmaskmancick
Senki se játszik már ezzel a játékkal? :S

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

lpmaskmancick
Régen volt írva ebbe a topikba, látom. Jó játék szerintem ez nagyon, csak sajnos el lett felejtve. Valaki meg tudná nekem mondani, hogy pontosan hogyan kell beállítani a netes multit benne? Próbáltam a Resurrectionnel, de azt írja hogy "Your version of Renegade could not be determined." Nekem nem eredeti van, próbáltam a legutolsó verzióra patchelni, de úgy meg nem indul el, és úgy se fogadja el a Resurrection a játékot. Jelenleg a v1.002 verzió van fent nekem.

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Ha még van olyan magyar aki olvassa ezt akkor azoknak írom ezt:
Magyarországon elég sz*r az érdeklõdés e remek game után. Akik kritizálják, azok állítom 10 percet sem játszottak vele, na már most van hozzá annyi modifikáció és a nagy részéhez elég egy programot felrakni a neve Renegade Resurrection link alább. Ahhoz hogy mûködjön szükség van a NET Framework 2.0+ra és a legújabb script fájlra. És nem is szükséges az eredeti game. Na ha kész vagy a telepítéssel akkor go a netre, harcolj és fejlõdj az adott pályán ezáltal külömbözõ exrákat kapsz (ingyen random karakter, ingyen jármû, lerombolt épület visszaépítése és még sorolhatnám.)

Resurrection: http://www.icefinch.net/en
Script: http://sourceforge.net/projects/rentools/ (ha nem mûködik rendesen akkor keres rá a régebbire)
NET Framework: http://letoltes.pcworld.hu/letoltes/2114/

és az egyik kedvenc serverem (angol) honlapja: http://server.ren-com.de/
ha ranglistára akarsz kerülni regisztrálj. Itt megtalálhatod a szervereken használt mapokat.

REmélem találkozok magyar játékosokkal is 😄
<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#alien><#alien2><#szomoru1><#szomoru1>
valakinek az indito kod meg van kerlek irjoa le valaki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
köszi, szépen!

Balumann
Én botokkal játszottam régebben azon az 1 pályán ami benne volt. De mivel kb. 2 és fél évvel ezelõtt volt, nem igazán emlékszek hogy hogy állítottam be. Majd ma délután vmikor megnézem.

nekem nem tudsz a kérdésemre választ adni? 😞

Balumann
Valakivel egyébként szivesen kipróbálnám multiba, Hamachival természetesen. Mert most amikor kerestem láttam, hogy ennyi pálya van, és most töltöm a játékot hogy kipróbáljam 😉 Nagyon régen játszottam a játékkal, és szerettem.

SD456
Hy!

Kössz az oldalakat. Keresgéltem én de nem találtam olyan normálisat.

Bye!

PS3 ID: SDani456

Balumann
Szerintetek más úgy született, hogy tudja honnan lehet letölteni pályákat, módokat. Feltalálták a keresõket, például google.

itt is vannak
itt is
map pack ha jól látom

filefront-os oldala is van

Nem kérdezni kell hanem keresni ilyeneket.

SD456
Hy all!

Úgy látszik senki sem néz már be ide...

Bye all!

nekem is van egy kérdésem!
hogy leeht bot-okat berakni a gémbe vagy hogy lehet más pályán is menni nem csak az alappályán multiba egymagam??
help me

SD456
Hy all!

Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban.
1. Nem tud valaki egy olyan oldalt ahol modokat és pályákat lehet letölteni?
2. Hogyan lehet Orca-val menni multiban?

Elõre is köszönöm!

valahonnan lelehet ingyenesen tölteni a játékot?

Sziasztok!
én is szívesen játszanék a játékkal vagy a Renegade paintball-al
ha össze jövünk elegen Himachin keresztül biztosan mindkettõvel tudunk majd játszani!

[email protected]
Én mindkét gépemen szenvedek vele, nem indul el. Valaki tud segíteni?

Hmm, érdekes.Jó, eredetim van belõle, de nem írt ki ilyet soha.
Már rég nem nyomom vele, bár asszem a C&C First Decade-en rajta van és lehet hogy újra belevetem magam.

de igen, de ugyanaz a problémám, mint lent többeknek. Kilép indítás után.

Ezzel magyarok nem is játszanak (már)?

Pár hete elõvettem újra, aztán már majdnem megint a csúcson vagyok a nemzetközi listán...
Szerintem is a legjobb multi.

Ron Ragm
Help!
Amikor csatlakozni akarok egy szerverhez mindig ezt írja ki:
"CD Authentication Failed. Please Quit"
Megoldás?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

CSOCSO
honnan lehet leszedni a crackelt gamezhez a pecs et?
Végülis van hozzászólásom.
Mikortól lehet benne ÉPÜLETET is építeni?
Akkor mát kicsit hasonlítana a Battlezone-ra,ami még mindig a "nagy Ő" számomra és sokkal jobb mint a renegade.Meg az ötlet is sokkal előbb volt meg.

Minek ehhez végigjátszás?
Különben www.gamefaqs.com...

TSW: Tunderke

Csacsis
Nem tud valaki modokat a progihoz?

Csacsis
Köszi!

Renegade cdkey: 056894-929488-118387-9679

Szerintem se mondjatok róla sok rosszat,mert tök érdekes játék😊 csak túl könnyű...

Csacsis
Ja, és igen. Valaki mondjon már nekem egy serial számot, mert az enyémet elhagytam, és sehol sem találok újat. (még nem adtam fel, de egyszerüen nem találok sehol a neten)

Csacsis
Kössssz! megnézem

Ron Ragm
nem muszály vele játszani

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Bocsi, a tegnapibol kimaradt, hogy a DirectX 8.1-et is felraktam. Persze azt a DX-et raktam fel, amit letoltottem az internetrol, nem azt, ami a CD-jen van. Estere kiprobalom, hatha a letoltott DX-emmel van valami gaz.

Koszi.
Rip
Ok. (A DirectX 8.1 akkor fent van? Nekem ennek hiányában tette ugyanezt)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Hali!

Mar egy parszor megvolt az ujrainstall, es sajnos nem oldotta meg a problemamat, de azert koszi.
Csacsis
Helló!
Meg tudnátok mondani, hogy lehet elindítani a játékot irt-cd-ről +1.015-ös patch-el?
(az az Orcas)
(szerintem Patch-elt game.exe függő, de nem tudok tört game.exe-t szerezni sehonnan)

Rip
Üdv!

Nem tudom, nekem az volt a megoldás, hogy újraraktam a windowst, és a DX 8.1-et is.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Sziasztok!

A játék elinditasaval lenne egy kis problemam ugyanugy, mint ahogy Wajk 810-es uzeneteben irta. Nalam is elindul, fekete kepernyo, majd 1-2 masodperc utan visszadob a Windows-ba.
A gepem: Abit VH6 alaplap, Cel766@1050MHz, 192 MB Ram, Radeon 8500LE, op rendszer: Win98. Nalam meg annyi tortent, hogy a Radeon elott GeForce2MX400-asom volt, es azzal kapasbol elindult a jatek. Amiota kicsereltem Radeonra, azota nem megy. Persze kozben volt egy Windows reinstall, majd egy Renegade reinstall is, meg kiprobaltam egy par Radeon drivert is, de semmi sem valtozik, a Radeonommal nem megy.

Nincs valakinek valami otlete, hogy mi lehet a gond? (Mellesleg a Battle Realms es az Etherlords sem megy, de ezek a jatekok a GeForce-szal sem mentek, ugyanilyen tunetet produkaltak. Lehet, hogy a Windows-omban valamelyik .dll regebbi, mint amilyen a jatekokhoz kellene?)

Elore is koszi.
Mr_Rob:
tehát akkor adva van 2 gép hálókártyával, amik össze vannak kötve.Vezérlőpult/hálózatok/ tcp/ip kötés a hálókártyádhoz /ip-cím.
Egyik gépnek: 192.168.1.1
Alhálózati maszk:255.255.255.0
Másik gép ip-címe: 192.168.1.2
Alhálózati maszk ua.
Persze ez csak akkor igaz,ha összejöttél a haverral játszogatni egyet, mint én tegnap😊) Tök jó hálóban, csak ketten nem az igazi,de érdekes!

Nem tudtok vmi kódot hozzá?Már unom,hogy fél órát kell várni,amikor meghalok,mert olyan qrva lassan tölti be a játékot.Már emiatt egy hónapja hagytam a francba a játékot,és ha nem tudok továbbmenni,akkor most is hagyom.
Mr_Rob
Hi! Van egy kis gondom. LANon akarok vele játszani, de mikor rákattintok a Multiplayerre, akkor azt írja ki, hogy no LAN IP adress!
Help!

Nekem érdekes módon jobban tetszik, mint a Mohaa.Nemtom miért,sok hülyeség van benne, jobb is lehetne, de mégis tetszik.A fegyverek, Harvester,az érdekes színek,a sok jármű...sok kis apróság, de nekem bejön.
CD-KEY: 056894-929488-118387-9679

Sziasztok!

Légyszives nekem is küldje el valaki a Renegade CD kulcsát. Előre si köszi.
Sephi
Nah most egy ket velemeny😊

A jatek magaban hujeseg. Ha nem lett volna C&C tuti nem is faradok vele. Marha rovid volt es az elejen tok konnyu vege fele meg erosen nehez volt plane amikor a huje Mobiust kellet kimenteni. Olayn szar vege volt hogy neztem es sajnaltam ra az elpocsekolt idomet.. egyaltalan nem nagy szam meg egyszer tuti nem jaccom...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hiba
nem surun ugykiba* a szerver mint a sicc 😊

magus
ezt nem szoktátok multiba?

Rip
864-et? Biztos?
😄

Gery1980
864-et akartam írni bazzeg!

Gery1980
663 hozzászólást!Rendes gyerek vagy te kisviku😊))...+1 pont!

Javaslom,hogy olvasd végig ezt a topic-ot.

Gery1980
Te ezzel a játékkal akarsz DM-et nyomatni???Komolyan godoltad haver?

Oldal 1 / 19Következő →