Rally MAsters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem elõször nem indult el, aztán kivettem a PAL8 textures beállítást és elindult, csak néhány effekt nincs.
nekem nem elõször nem indult el, aztán kivettem a PAL8 textures beállítást és elindult, csak néhány effekt nincs.
LOL 😊
"hol volt 2000-be az rbr sehol"
Még két év és érkezik a válasz 😄
"hol volt 2000-be az rbr sehol"
Még két év és érkezik a válasz 😄
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Szimulátor Rally Masters!!!!!!!!!!!
hol volt 2000-be az rbr sehol
hol volt 2000-be az rbr sehol
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
sajnos gyenge a gépem h ilyenekkel játszak!<#violent>#violent><#email>#email><#kuss>#kuss>
Ha annyira jó vki küldhetne 1 linket az RBR-rõl, h h is nézki. okés?
<#wave>#wave><#eplus2>#eplus2>
<#wave>#wave><#eplus2>#eplus2>
inkáább megyek masterozni a haverokkal
ok nemérdekel!
Szimulátortól messze áll a Rally Masters, próbáld csak ki az RBR-t, az szimulátor😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Látom ismered a gépek!az magas. engem annyira nemérdekelnek h tudjam mi mikor volt és milyen<#vigyor5>#vigyor5><#idiota>#idiota>Ja
Igazából ezt a sárgakazettás beszólásra hasonlító stílust nem értem, hogy minek kell erõltetned. Szoktál normálisan is kommentezni?
Mellékesen CGA tudott 320x200 -t, s nem 240-t. Hercules az 720x350 körüli volt, ha jól emlékszem. És ha jól emlékszem, azért ennyire nem régi a Rally Masters (2000).
De ha már régi rally, akkor az 1988-as Lombard Rac Rally a tuti, meg esetleg a Toyota Celica GT Rally. Vagy a Paris-Dakar (abból is az 1988 -as).
Mellékesen CGA tudott 320x200 -t, s nem 240-t. Hercules az 720x350 körüli volt, ha jól emlékszem. És ha jól emlékszem, azért ennyire nem régi a Rally Masters (2000).
De ha már régi rally, akkor az 1988-as Lombard Rac Rally a tuti, meg esetleg a Toyota Celica GT Rally. Vagy a Paris-Dakar (abból is az 1988 -as).
Azért írtam ide, mert nemrég csináltam 1 fórumot(r.masters)és kb 10perc alatt be is zárták..na de mind1
És kibasz..k a szemem 3linkel és az egyk idemutatott<#ejnye1>#ejnye1>szerencsére találétam itt masters fanokat,de azok lehet h már kipáltak, olyan régen szóltak hozzá!!vagy õk még fekete-fehér hercules monyón mastereztek 320*240-es felbontásba<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes>aki meg nem fun itt,az meg csattanjon hozzászólogatni a colin mappába és ott zoráloskodjon.inkább menjen oszt lökje be a sárgakazettáját a piacos playstationjába!<#eplus2>#eplus2><#violent>#violent><#levele>#levele>
És kibasz..k a szemem 3linkel és az egyk idemutatott<#ejnye1>#ejnye1>szerencsére találétam itt masters fanokat,de azok lehet h már kipáltak, olyan régen szóltak hozzá!!vagy õk még fekete-fehér hercules monyón mastereztek 320*240-es felbontásba<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes>aki meg nem fun itt,az meg csattanjon hozzászólogatni a colin mappába és ott zoráloskodjon.inkább menjen oszt lökje be a sárgakazettáját a piacos playstationjába!<#eplus2>#eplus2><#violent>#violent><#levele>#levele>
Gratulálok ehhez a nagyon szép kommenthez! Majdnem elkezdtem gondolkozni rajta, hogy hirtelen hogy jött ide 4 év után egy új komment, meg a Mario, meg a smiley berakás, meg a "beszólás"... de inkább nem mertem megtenni. ;-)
ja gyengén szimulátor!miért te mivel játszol h ilyet kérdezel?<#violent>#violent><#wow1>#wow1><#boxer>#boxer><#wow2>#wow2>
SZIMULÁTOR ????
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
üdv tegelõk!
EZ a jaték a világ legjobb autós szimulátora!!ha vkinek nem tetszik akkor menjen máriózni a sárgakazettás kamusnintedójával, és ne itt ossza az észt, hanem vigye végig a supermárió õsszes részét<#mf2>#mf2><#mf3>#mf3><#gun>#gun>
EZ a jaték a világ legjobb autós szimulátora!!ha vkinek nem tetszik akkor menjen máriózni a sárgakazettás kamusnintedójával, és ne itt ossza az észt, hanem vigye végig a supermárió õsszes részét<#mf2>#mf2><#mf3>#mf3><#gun>#gun>