144
K R A F T W E R K
-
#144 Ők az elektronikus zene egyik üttörő csapata -
musichunter #143 Én meg jókor voltam jó helyen ....a Twins dvd-vel bezzeg nem volt ijen szerencsém!!! -
Daza500 #142 Én csak piszkos mázlista. -
Nuki #141 Aranykezűek-e vagytok? -
musichunter #140 Jó estét!
Akkor mindenki látta már a dokumentum filmet ???
Daza 500!
Békéscsabán is érdemes benézni én 3 dvd-ét vettem nevetséges 500Ft -ért .
Jó kis régi zenék voltak rajta! -
Daza500 #139 Most voltam Media Marktba.
Ott volt az akciós válogatás CD-k közt egy adag bakelitlemez.
Szép 5000-6000 Ft-os árakon.
Na, gyorsan átnyálaztam őket, hátha akad a sok Jazz 12"-es közt valami érdekes.
Akadt is. Nem más, mint a Radioactivity, szép tökéletes állapotban, a borítón egy darab ujjlenyomat nem volt.
Le is csaptam rá, megérte 4990-ért.
Mostmár 4 LP-m van tőlük.
-
musichunter #138 Szevasztok!
Nem voltam a Balaton soundos bulin....De voltam egy régerbbi koncerten a Budapest Sportcsarnokban akkor még úgy hívták.Nagyon nagy buli volt.
Más !Van 1 eladó eredeti Kraftwerk dvd-én 3 órás!!!!dokumentum film!
akit érdekel jelezze! -
Nuki #137 :D
Azért sajnálom hogy nem mentem ki... -
Garfield #136 Teljesen nem értjük mi van, erre odalép valami csávó, hogy mit baszogatjuk az unokaöccsét, jól szórakozunk-e. Hallod kiderült a gyerek egy német süketnéma volt, azt csak a nagyszínpadot akarta volna megtalálni, mer a izé amiatt a Kraftwerkes dolog miatt. Én mondtam, hogy hallod öreg, minek, azt tök régi, a Muláj meg azt nem értette, hogy mi a rákot akar ott egy süketnéma. Aszondta erre a rokonagyerek, merhogy jól néz ki a koncert, meg a hangulatot azt azért érzi. Meg megőrül, amikor elkezd villogni a rádioaktivitás felirat. Érted, faszt sem értettünk, de éreztük ez valami beteg dolog, lesz, mi addig annyit vágtunk hogy ezek vmi arcok, akik német csengőhangokat játszanak. De így érted hogy villog a rádioaktivitás felirat, meg süketnémák járnak a koncertjükre hát azér érted, így már lehet hogy konkrét, el is mentünk. Hátdebazmeg úúristen ilyen nincs, négy csávó a laptop mögött meg se mozdult, hallod, de bazdmeg olyan volt hogy olyan nincs. Ilyen vitamingecik forogtak, bicajoztak arcok a háttérben, meg villogott autópálya jel az emhetesről, azt még az a rádióaktivitás is, azt a süketnéma arc tényleg kikapta a földet maga alól. De minket sem kellett félteni, akkor zenék volt, mint 20 Rise Fm-en, aztán mikor bejött a függöny, azt mikor kiment és ott állt konkrétba négy robot, az annyira odatett, hogy a Kisgolyó megfogadta, hogy ő már leszámolt a szerekkel, de a pálesszel is le fog és csak és kizárólag áramot fog fogyasztani.
Tibor, Izom Tibor -
Nuki #135 Gyerekek, valaki megy balaton száundra, Kraftwerket (meg minden mást) nézni-hallgatni? -
Nuki #134 De legalább örüljünk a koncertnek.
Nagyon szeretnék lejutni oda. -
Daza500 #133
Ezek után már biztos nem számíthatunk új Kraftwerk számokra.
Vagy ha mégis, az már nem lesz az igazi... -
Nuki #132 Ha elolvasod a cikket, írnak róla:
"Például a Kraftwerk is, amely nemrég vált meg egyik alapító tagjától, Florian Schneidertől, de ettől még mindig az elektronikus zene alapítói közé tartoznak, és különben is robotok." -
Daza500 #131 Megfogyatkozott ? :-O -
Nuki #130 http://www.quart.hu/cikk.php?id=3474
Idézek: Az először 2007-ben megrendezett Balaton Sound bejelentett néhány neves fellépőt az idén július közepén rendezett fesztiválról. Lesz megfogyatkozott Kraftwerk, Moby, Underworld, Thievery Corporation és Röyksopp, meg persze sok híres dj.
[...]
Kapunyitás július 9-én, csütörtökön, kapuzárás 13-án, hétfőn reggel; június 12-ig érvényesek az elővételi árak (bérlet 25 000 HUF, napi 9990 HUF), azután kicsit drágábbak lesznek a jegyek (bérlet 29 900 HUF, napi 12 000 HUF), kempingezés napok számától függetlenül 1000 HUF / fő. -
Daza500 #129 Nekem az az album is megvan, amit Organisation néven csináltak még a Kraftwerk előtt. -
Nuki #128 poszter honnan? :o
szégyenletes, de én fan létemre nincs egy darab eredeti Kraftwerk cuccom sem :(
Angliában mikor kinn jártam nem is olyan rég, láttam Virginben Minimum-maximum koncert-dvd-t 20fontért, de nem maradt akkorra már pénzem (annyi) :( -
balee0 #127 Most töltöttem le az összes albumát(kislemezekkel,DVD-vel,videókkal+a Minimum Maximum DVD megvan eredetiben,tehát ezzel már én is beléptem a fanok közé+van poszterem is. -
Nuki #126 jó..., érdekes zene, majd keresek attól a portishead-tól is valamit :) -
Daza500 #125 Portishead és Kraftwerk ?
Érdekes párosítás...
De mivel mindkettőt nagyon bírom, nem lehet rossz. -
Nuki #124 Portishead & Kraftwerk - Electric Dimension
ezt ma találtam interneten (pontosabban décén)
erről ti mit tudtok? ez egy album, az igaz, és éppen most hallgatom:) -
Nuki #123 osztálytársamnál láttam, neki másolt van, de azt nem volt szívem mégtovább másolni magamnak XD
nyálcsorgatásra viszont jó :DD -
#122 Egy kis ízelítő a DVD-ről.:
(lehet csorgatni a nyálat). D
The man machine
autobahn
pocket calculator / dentaku
The robots
-
Daza500 #121 Hát igen, a jó dolgokat nem adják olcsón. De legalább nem használt. -
Nuki #120 hol? -
#119 itt meg még drágább majdnem 7000 -
#118 Hello
Én 3150 ,. ft- ért vettem a Minimum Maximum -ot,
itthon láttam 6230 -ért is. -
Nuki #117 jeeee zsíííííír :DDDD köszi!!!! ^^ jövő hét hétfőn iskola után, táncpróba előtt belátogatok ;DD
(addig még össze kell szednem egy 1000est ;) -
Daza500 #116 Megvan !
Náluk biztos van még belőle. -
Nuki #115 akkor marad a reménytelen hajsza és a forintért vásárlás :D
elvagyok az mp3-akkal, de azért egy koncert dvd mégis jobb élmény =) -
Daza500 #114 Hátööö, az E-bay az olyan, hogy többnyire magánszemélyek használt cuccokkal, amiket eladnak.
Jobb esetben árverés is van.
Dehát végülis mindkét esetben postán kell elküldeniük neked a terméket. -
Nuki #113 na várj, ez olyan rendelés mint online shop, vagy személytől rendelek? -
Daza500 #112 A külföldi rendelés elég borsos összeg az igaz, de szerintem megbízható. -
Nuki #111 őszintén megmondom, nem bízok az ilyen e-bay-es butaságokban :(
de nem vagyok telhetetlen. várok és keresek :) -
#110 eBay.de -n keresgéljél, én is ott vettem
de regisztrálni is kell, és dombornyomott hitelkártya. -
Nuki #109 honnan sikerült?! én sehol sem találok itt pesten :\ -
#108 Megszereztem a Kraftwerk - Minimum maximum DVD- t.
Szerintem ennél jobban szóló DVD-t még nem láttam, eszméletlen jó.
Autobahn, The Robots, stb...nagyon jók. -
Nuki #107 :Ooo
ezek akármelyike többet ér mint innen bárkinek az élete az Sg-ről :D -
Daza500 #106 The Man Machine
Trans-Europe Express
Computer World
Ezek vannak meg 12-eseken :-)
Egy szomszédomnak az Electric Café van meg lemezen. :-D -
Nuki #105 juj, lemezjátszóó :D
megvan még bakeliten?