Emlékcsavar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

htr93
emlékkcsavar...moondragon, azt lehet hoy végigjátsztottam már.XD

magus
nincs nekem ilyenekre idom

magus
pfff nekem idiota osztayltarsaim csinaltak emelkcsavar 2-t, meg ilyen baromsagokat. meg ilyen folytatasokat. reddesert vagy milyen neven. enyhen elvontak😊

Már megoldottam 😊
[Walaki]D`Lair
Hú hogy én hogy imádtam anno....😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Hát, én úgy-ahogy.
Emlékszik még egyáltalán valaki erre a játékra?
CSá bocs, hogy egy másfél év után felhozom a topikot, de help kéne. Az Emlékcsavarban mi a szöszt kell csinálni amikor alkatrészt keresek? Már mindent megpróbáltam, de nem megy. Segítsetek!
Ron Ragm
azt kifelejtette hogy a könyvtárban előtte lapozz arra az oldalra az egyik könyvben,amelyiken a szám van.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Uff az A...+próbálok helpelni:
2.nap Stella szobájában egy üveg altatót találsz,menj le a borospincébe(jobb alsó sarok),és keverd össze a borral az altatót.Hatni fog!😊
3.nap:a borospincében lesz egy titkos lejárat,ott találod meg Stella hulláját,de NE szólj még Darennek,előtte vedd ki a kezéből a papírt.Menj Daren szobájába és állísd át az órát a cetlin lévő időre.Kapsz egy számot,menj a könyvtárba és keresd meg Lance megbízólevelének a másolatát.Mutasd meg mindenkinek,és szólj Darennek is.
4.nap:nyiss be Tiff szóbájába (assz melletted van), és emlékezzetek.Ha minden jól megy,Ron megtudja ki a gyilkos.Menjetek le,vegyél egy rakás cuccot a kalóztól,majd usgyi!😊

coolpet
Na sziasztok sracok
Azzem egy kicsit szomoru vagyok, amiert nem tuttam vegigvinni az amneziat, de talan ti tudtok segíteni...
Na az elso bajom, hogy a repülo kastélyban(nem lövöm le a poént, aki még nem játszott vele, az majd megérti hogy miert) elso nap megtalálom a lejáratot. 2. nap nem tudom elcsalni a nindzsát a szobájából, szerintem a trónteremben az egyik fáklyának vmi szerepe lehet, de nem tudtam mit kezdeni vele. 3. nap megölik (vagy mégsem?) a dokinénit (nemtom már mi a neve)és aznap sem találok semmit. Jó 4.nap lemegyek, kinyirom az ET-t, de a lélekorrel meg nem boldogulok. Crissy (sorry, Tiffany) halott nem énekel már többet, ron nem vesz részt a csatában, és itten vagyok leakadva.
Ha vki tud segítsen. THX
Ja és a taktikák, amiket ajánlok:
-Mindent nézzetek meg, mert lehet hogy pont azt a tárgy kell a továbbjutáshoz, amire éppen nem is gondolnál( szék, falióra, fáklya, kövek...)
-Egyszerre csak egy emberre támadj, mert ha az meghal, akkor többet már nem sebez, de ha mindegyiknek csak kis élete van, akkor is 3 vagy négy ellenfél sebez( persze ha majd tanultok olyan technikákat, amik tobb ellenfélre hatásosabbak, akkor erdemes azt hasznalni!
-Mindig legyen az elején nálad gyógyital, késobb extra gyógyital( min3-4 db)
-Érdemes az összes ellenfelet, ami utadba kerul megolni, mert tp-t( exp ) ad. Késobb marha nagy szükséged lesz rá! ha lehet, mindig csoportosan támadj, mert akkor mindenki kap exp-t
-Ha valaki meghal, éleszd fel, mert kimarad a csata végén a tp osztásból.
-Tiffany-t jó bevenni a csapatba, mert tud gyógyitani, és altatódalt is tud.(Ha tobb ellenfél is van, akkor csak mindig egyet utsz mindenkivel, addig a többi kimarad, mert alszik...)

Egyenlore ennyi, és ha valaki tud segíteni, akkor hálás lennék neki
csao mindenki

Battletag: coolpet#2467

Ron Ragm
B@ndy te szerencsétlen/szerencsés,én nem jégtekercsrõl hanem a jégesõ varázslatról beszéltem!

Ron Ragm
ja és akik a 4 árnynál akadtak L:Renngeteg gyógyital kell és a jégesõ sebzi õket a legjobban(bár állítólag a tûztekercs(tárgy) is hatásos)

Ron Ragm
Dupla ívcsaopás+tûzcsapás kombó hatásos
És:Vége az 1. harcnak még van 1 kis idõ hogy gyógyísd magad
ESC Tárgy majd gyógyital

Aquli
na addig jutottam hgoy belepek a varazslo tornyaba, ott felmegyek, ott bekapcsolom hejes sorrendben a valtokat, tovabbmegyek, de 2x2 elohalott hacos tamad meg nem tudom megcsinalni.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Bazz... Pont alattad irjak le! 😊)))

CaviaR

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
😊))

CaviaR

Na mostmar azt is tudom, hogy ott hogy kellett volna tovabbmenni... 😊))

Szerintem nagyon jok, en minden kemenyebb enemyre tuztekercset hasznaltam, nagyon hatasosak...

Sephi
Ma ize Pivo! Reklamozod mi?😊 Me nem kersz erte pinzt? Eddig embert nem ladtaqm akinek ne teccet volna!😊)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Az a 4 arnyat en tuztekercsel szedtem le, ugy gyorsan megvoltak, es egyszeru is... 😊))

Hmuda
Te most honnan lehet leszedni az RPGmakert???

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun