Emlékcsavar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
2.nap Stella szobájában egy üveg altatót találsz,menj le a borospincébe(jobb alsó sarok),és keverd össze a borral az altatót.Hatni fog!😊
3.nap:a borospincében lesz egy titkos lejárat,ott találod meg Stella hulláját,de NE szólj még Darennek,előtte vedd ki a kezéből a papírt.Menj Daren szobájába és állísd át az órát a cetlin lévő időre.Kapsz egy számot,menj a könyvtárba és keresd meg Lance megbízólevelének a másolatát.Mutasd meg mindenkinek,és szólj Darennek is.
4.nap:nyiss be Tiff szóbájába (assz melletted van), és emlékezzetek.Ha minden jól megy,Ron megtudja ki a gyilkos.Menjetek le,vegyél egy rakás cuccot a kalóztól,majd usgyi!😊
Azzem egy kicsit szomoru vagyok, amiert nem tuttam vegigvinni az amneziat, de talan ti tudtok segíteni...
Na az elso bajom, hogy a repülo kastélyban(nem lövöm le a poént, aki még nem játszott vele, az majd megérti hogy miert) elso nap megtalálom a lejáratot. 2. nap nem tudom elcsalni a nindzsát a szobájából, szerintem a trónteremben az egyik fáklyának vmi szerepe lehet, de nem tudtam mit kezdeni vele. 3. nap megölik (vagy mégsem?) a dokinénit (nemtom már mi a neve)és aznap sem találok semmit. Jó 4.nap lemegyek, kinyirom az ET-t, de a lélekorrel meg nem boldogulok. Crissy (sorry, Tiffany) halott nem énekel már többet, ron nem vesz részt a csatában, és itten vagyok leakadva.
Ha vki tud segítsen. THX
Ja és a taktikák, amiket ajánlok:
-Mindent nézzetek meg, mert lehet hogy pont azt a tárgy kell a továbbjutáshoz, amire éppen nem is gondolnál( szék, falióra, fáklya, kövek...)
-Egyszerre csak egy emberre támadj, mert ha az meghal, akkor többet már nem sebez, de ha mindegyiknek csak kis élete van, akkor is 3 vagy négy ellenfél sebez( persze ha majd tanultok olyan technikákat, amik tobb ellenfélre hatásosabbak, akkor erdemes azt hasznalni!
-Mindig legyen az elején nálad gyógyital, késobb extra gyógyital( min3-4 db)
-Érdemes az összes ellenfelet, ami utadba kerul megolni, mert tp-t( exp ) ad. Késobb marha nagy szükséged lesz rá! ha lehet, mindig csoportosan támadj, mert akkor mindenki kap exp-t
-Ha valaki meghal, éleszd fel, mert kimarad a csata végén a tp osztásból.
-Tiffany-t jó bevenni a csapatba, mert tud gyógyitani, és altatódalt is tud.(Ha tobb ellenfél is van, akkor csak mindig egyet utsz mindenkivel, addig a többi kimarad, mert alszik...)
Egyenlore ennyi, és ha valaki tud segíteni, akkor hálás lennék neki
csao mindenki
Battletag: coolpet#2467
És:Vége az 1. harcnak még van 1 kis idõ hogy gyógyísd magad
ESC Tárgy majd gyógyital
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"