124
  • szasza0309
    a the piratebay-lon leht letölteni én is ottan töltötem le
  • Sweetboy
    Helló mindenkinek
    tudnátok segíteni hogy hol tudom letölteni a hard truck élet 18 keréken
    a segítségeteket előre is köszi
  • FK
    csácsá mindenkinek kitud nekem szerezni videokártyát azz irlyon köszi csácsá
  • TMafla
    Csocsi srácok! Szeretném begyűjteni az összes kamionos játékot, de eddig csak a Hard Truck, és a King of the road van meg. Megkérnék mindenkit, ha valaki tud segíteni, küldjön nekem emilt! [email protected] ... Előre is köszi, ha segítetek hálás leszek!
  • tuning015
    kell patch a haulinhoz
  • tokis
    kinek van a h.t. karavánhoz patche?
  • laliking
    vazzer... ezsem a leggyorsabb topic! :)
  • Slayerboy
    A HARD TRUCK 2 és a KING OF THE ROAD az különböző játék?? :D
  • gumikacsa
    ht2; kotr:

18 wheels of steel Across America (jelenleg a legjobb):
    (Ezek a kamionok már MOD-ok.)

• Slayerboy
    Halljátok mi a különbség a Hard Truck 2,a King of the road, a 18 wheels of steel, vagy 18 wheels steel Across Amerika között...Magyarázza már el valaki hogyan vannak ezek.Kössz.
  • Charly
    sziasztok skacok én kb 1,5 éve gyüröm a ht sorozatot nagyon jó ha valaki megtudná adni honnan lehet letölteni a ht2 18wheels of steels-t irjon a freemail cimemre:[email protected]
  • boss1
    Sziasztok.
    Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor tudok nyerges kamiont vezetni,mert hiába van még sem engedi?
  • ncsa
    Hi!A játék igen jóra sikerült,ez igaz.Olvasnván a többi hozzászólást,mindenkinek igaza van valamelyst.Nekem is nagyon nehezen indult el annó a program.(igen érzékeny a kicsike).A fejlesztéseket nézve lenne mit tenni-venni.Leginkább újítani kellene a márkákat (új R.Magnum,Scania stb.)és a szerelvénykombinációkat is lehetne bővíteni.Csövi (: