124
-
szasza0309 #124 a the piratebay-lon leht letölteni én is ottan töltötem le -
Sweetboy #123 Helló mindenkinek
tudnátok segíteni hogy hol tudom letölteni a hard truck élet 18 keréken
a segítségeteket előre is köszi -
FK #122 csácsá mindenkinek kitud nekem szerezni videokártyát azz irlyon köszi csácsá -
TMafla #121 Csocsi srácok! Szeretném begyűjteni az összes kamionos játékot, de eddig csak a Hard Truck, és a King of the road van meg. Megkérnék mindenkit, ha valaki tud segíteni, küldjön nekem emilt! [email protected] ... Előre is köszi, ha segítetek hálás leszek!
-
tuning015 #120 kell patch a haulinhoz -
tokis #119 kinek van a h.t. karavánhoz patche?
-
laliking #118 vazzer... ezsem a leggyorsabb topic! :) -
#117 A HARD TRUCK 2 és a KING OF THE ROAD az különböző játék?? :D -
#115 ht2; kotr:
18 wheels of steel Across America (jelenleg a legjobb):
(Ezek a kamionok már MOD-ok.)
-
#113 Halljátok mi a különbség a Hard Truck 2,a King of the road, a 18 wheels of steel, vagy 18 wheels steel Across Amerika között...Magyarázza már el valaki hogyan vannak ezek.Kössz. -
#103 sziasztok skacok én kb 1,5 éve gyüröm a ht sorozatot nagyon jó ha valaki megtudná adni honnan lehet letölteni a ht2 18wheels of steels-t irjon a freemail cimemre:[email protected] -
boss1 #91 Sziasztok.
Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor tudok nyerges kamiont vezetni,mert hiába van még sem engedi? -
ncsa #85 Hi!A játék igen jóra sikerült,ez igaz.Olvasnván a többi hozzászólást,mindenkinek igaza van valamelyst.Nekem is nagyon nehezen indult el annó a program.(igen érzékeny a kicsike).A fejlesztéseket nézve lenne mit tenni-venni.Leginkább újítani kellene a márkákat (új R.Magnum,Scania stb.)és a szerelvénykombinációkat is lehetne bővíteni.Csövi (: