678
Melyik a jobb - RTlklub vs tv2
-
#555 ja.
csak úgy folyik a csatornából. -
#554 Én is úgy tudtam, de ennek ellenére tovább ontják a sz@rt. -
#553 nem arról volt szó, hogy a BP TV egy hétig szünetel ? -
#552 nos,,,,,,IGEN!!!!!! -
#551 Szar vs Fos -
#550 esetleg szappant főzni?perze szigorúan nagyüzemi szinten/lásd:világtörténelem:1940-1945/:)))))) -
#549 igen, de annak csak 300 valamennyi része volt.. ez hol is tart? -
#548 ki kellett vona végezni...öööööö...inkább fedolgozásra kűldeni...... -
#547 idézet:
"Több mint kétszázezren nézték a tegnap esti adásszünetet az RTL Klubon. Sokan panaszkodtak, hogy elmaradt az Édes dundi Valentina, egy hőzöngőt ki kellett vezettetni a csatorna székházából." -
#546 Az ORTT-t vádolják a szappanopera-függők
hogy oda ne rohanjak !
-
Bad Boys #545 mikor lesz jó ez a szar mézném a tévét oszt látom a szart -
#544 az index elmehet a rákba......persze az egész index ezekért van:((((....be ne szarjak!!!!!!!micsoda bűnti!!!!még jo hogy nem irnak ki:ADOMÁNYVONALAKAT,SMS-EKET,STB...és vannak olyan debilek akik most ott vicsorognak a tv elött."hogy hát mééé,meg nehogymáááááá.......idioták.... -
#543 RTL -re kapcsoljatok !
fekete háttér - fehér betűk ! -
#542 azéééé homoki kolosi petike kibulizta ,hogy ne 3 ora valahány perc legyen.:((((((....biztos éves tagságit/a homokozojába/ kapott valaki töle az ortt-n.. -
#541 Német reteken is megy már egy UNTER UNS című sorozat lassan 15 éve... Tippelj a BK-nak mikor lesz vége???? Szomszédok meddig is ment?? tizenvalahányévig??? -
#540 kikapcs retekklubb....na végre valami normális műsort adnak az rtl-nél:))))...azé lehetett vona 2 hét is...kiváncsi vagyok mennyire dobnának hátast töle a "törzsnézök".. -
#539 mindenek van vége, ennek is lesz.
CSAK MIKOR ??? !!!
-
#538 persze hogy lesz évek óta a legnézettem műsor Mo-n -
#537 egyik xarabb mint a másik -
#536 Szerdán elsötétül az RTL Klub
a Klub elmehet a pi**ába !
Bundy -ék és Columbo kilőve.
BK persze lesz !
-
winnie #535 a országos kereskedelmin:) a natgeo is kereskedelmi:) az meg engem nem zavar, hogy a nagyik+kislányok halmaz mit néz, őket ez érdekli. -
#534 Apám ezért néz csak National Geographicot, mert ilyen szar műsorok mennek a 2 kereskedelmi csatornán. -
#533 Mi nem is, hanem az öreg nénik, a háziasszonyok, a meg a kiccsajokból alakul ki ez a több százezres, milliós nézőtábor. -
winnie #532 nem mindegy? így se nézzük, úgy se néznénk -
#531 szal egy(1-2)patront megérne:P -
#530 mondjuk én sem azért néztem mert ANNYIRA szar volt...:) -
#529 Hát én azért eccer felpróbálnám a kontát :) -
#528 Ha már itt tartunk=a melle se ér egy forintot se..:/
Múltkor ott volt a HOME-ban...hát egy nagy semmi..:/
B.nőm meg még jól le is ba..ott(annira nem:)),hogy minek nézem,amikor az övé sokkal jobb(és igaza van)...
Szal konta egy 0...:) -
#527 remélem addigra az ország csöcsös barbarája elsajátitja a :"Tudok egyhuzamban 3 összefűggö mondatot elmondani" cimű tanfolyamot....a hűlye picsa!! -
#526 Kurvára kell mégegy tólk-só az amúgy is kiba..ott igényes müsorok mellé... -
#525 1x remélem olyan komoly balesete lesz ,hogy maximum tolokocsival tud majd randarilozni az utakon....de lehet hogy retekklubbék csak neki,csak most kálön csinálnak neki 1 paralimpiát ahol megint brillirozhatja a köcsög fejét... -
winnie #524 érdekelne, milyen tévéműsorok, saját gyártású cuccokra lennél pl. kíváncsi? csak, mert úgy tűnt, hogy számítottál valamire:)
-
Roll #523 Szerintem át lehetne írni a topik címét:
Rtl vs tv2 vs viasat3.
Mifelénk egyre többet nézzük. -
#522 igényes műsorok lesznek megint -
#521 BArbra Show váóóóóóó -
#520 Barbara-show lesz komoly vetélytársa lesz a Mónika-shownak ez ám a színvonal -
Cat #519 TV2 - ősztől új és megújult műsorokkal
Folytatódik a Megasztár, újraindul a Most vagy Soha című vetélkedő, s új show-t is láthatnak a nézők.
Folytatódik a Megasztár: a tehetségkutató műsor második szériája ősztől ismét heti rendszerességgel jelentkezik, megújult formában.
Szintén folytatódik a Nagy Ő címet viselő valóságshow, ezúttal ismét "klasszikus felállásban". Főszereplője ennek megfelelően egy 30-40 év közötti férfi lesz, akiért 25 hölgy száll "csatába" a műsorban. Ősztől megújult formában jelentkezik az évekkel ezelőtt népszerű Multimilliomos - Most vagy soha! című vetélkedő. A műsorvezető továbbra is Jakupcsek Gabriella, ám változnak a játékszabályok (pl.: meghatározott ideje van egy-egy játékosnak, mindenkinek van egy játékostársa, aki segítséget nyújthat neki, és akivel bizonyos esetben helyet cserélhet).
Új műsor jelentkezik Barbara Show címmel. A tiniknek szóló egyórás talkshow hétköznap délutánonként lesz látható Konta Barbara vezetésével. A műsorban fiatalok beszélgetnek a tinik jellemző témáiról (szerelem, szex, barátság, hűség, testiség, generációs problémák, divat, pénz, életstílus, stb.). -
#518 Gratula! Egyszer csak sikerül neki valaki(k)ben komolyabb kárt okoznia és akkor már talán végleg eltíltják a vezetéstől. -
#517 -