678
Melyik a jobb - RTlklub vs tv2
  • Serpa
    ja.
    csak úgy folyik a csatornából.
  • HuAn82
    Én is úgy tudtam, de ennek ellenére tovább ontják a sz@rt.
  • Serpa
    nem arról volt szó, hogy a BP TV egy hétig szünetel ?
  • Ryleh
    nos,,,,,,IGEN!!!!!!
  • Tetsuo
    Szar vs Fos
  • Ryleh
    esetleg szappant főzni?perze szigorúan nagyüzemi szinten/lásd:világtörténelem:1940-1945/:))))))
  • repro
    igen, de annak csak 300 valamennyi része volt.. ez hol is tart?
  • Ryleh
    ki kellett vona végezni...öööööö...inkább fedolgozásra kűldeni......
  • Serpa
    idézet:
    "Több mint kétszázezren nézték a tegnap esti adásszünetet az RTL Klubon. Sokan panaszkodtak, hogy elmaradt az Édes dundi Valentina, egy hőzöngőt ki kellett vezettetni a csatorna székházából."
  • Serpa
    Az ORTT-t vádolják a szappanopera-függők

hogy oda ne rohanjak !
  • Bad Boys
    mikor lesz jó ez a szar mézném a tévét oszt látom a szart
  • Ryleh
    az index elmehet a rákba......persze az egész index ezekért van:((((....be ne szarjak!!!!!!!micsoda bűnti!!!!még jo hogy nem irnak ki:ADOMÁNYVONALAKAT,SMS-EKET,STB...és vannak olyan debilek akik most ott vicsorognak a tv elött."hogy hát mééé,meg nehogymáááááá.......idioták....
  • Serpa
    RTL -re kapcsoljatok !

fekete háttér - fehér betűk !
  • Ryleh
    azéééé homoki kolosi petike kibulizta ,hogy ne 3 ora valahány perc legyen.:((((((....biztos éves tagságit/a homokozojába/ kapott valaki töle az ortt-n..
  • Bucser
    Német reteken is megy már egy UNTER UNS című sorozat lassan 15 éve... Tippelj a BK-nak mikor lesz vége???? Szomszédok meddig is ment?? tizenvalahányévig???
  • Ryleh
    kikapcs retekklubb....na végre valami normális műsort adnak az rtl-nél:))))...azé lehetett vona 2 hét is...kiváncsi vagyok mennyire dobnának hátast töle a "törzsnézök"..
  • Serpa
    mindenek van vége, ennek is lesz.

CSAK MIKOR ??? !!!
  • Laalee
    persze hogy lesz évek óta a legnézettem műsor Mo-n
  • Mike
    egyik xarabb mint a másik
  • Serpa
    Szerdán elsötétül az RTL Klub

a Klub elmehet a pi**ába !
    Bundy -ék és Columbo kilőve.
    BK persze lesz !
  • winnie
    a országos kereskedelmin:) a natgeo is kereskedelmi:) az meg engem nem zavar, hogy a nagyik+kislányok halmaz mit néz, őket ez érdekli.
  • Bandee1987
    Apám ezért néz csak National Geographicot, mert ilyen szar műsorok mennek a 2 kereskedelmi csatornán.
  • Bandee1987
    Mi nem is, hanem az öreg nénik, a háziasszonyok, a meg a kiccsajokból alakul ki ez a több százezres, milliós nézőtábor.
  • winnie
    nem mindegy? így se nézzük, úgy se néznénk
  • Glpetyus
    szal egy(1-2)patront megérne:P
  • Glpetyus
    mondjuk én sem azért néztem mert ANNYIRA szar volt...:)
  • Bandee1987
    Hát én azért eccer felpróbálnám a kontát :)
  • Glpetyus
    Ha már itt tartunk=a melle se ér egy forintot se..:/

Múltkor ott volt a HOME-ban...hát egy nagy semmi..:/
    B.nőm meg még jól le is ba..ott(annira nem:)),hogy minek nézem,amikor az övé sokkal jobb(és igaza van)...
    Szal konta egy 0...:)
  • Ryleh
    remélem addigra az ország csöcsös barbarája elsajátitja a :"Tudok egyhuzamban 3 összefűggö mondatot elmondani" cimű tanfolyamot....a hűlye picsa!!
  • Glpetyus
    Kurvára kell mégegy tólk-só az amúgy is kiba..ott igényes müsorok mellé...
  • Ryleh
    1x remélem olyan komoly balesete lesz ,hogy maximum tolokocsival tud majd randarilozni az utakon....de lehet hogy retekklubbék csak neki,csak most kálön csinálnak neki 1 paralimpiát ahol megint brillirozhatja a köcsög fejét...
  • winnie
    érdekelne, milyen tévéműsorok, saját gyártású cuccokra lennél pl. kíváncsi? csak, mert úgy tűnt, hogy számítottál valamire:)
  • Roll
    Szerintem át lehetne írni a topik címét:
    Rtl vs tv2 vs viasat3.

Mifelénk egyre többet nézzük.
  • Punkerwork
    igényes műsorok lesznek megint
  • zaki
    BArbra Show váóóóóóó
  • spyderco
    Barbara-show lesz komoly vetélytársa lesz a Mónika-shownak ez ám a színvonal
  • Cat #519
    TV2 - ősztől új és megújult műsorokkal

Folytatódik a Megasztár, újraindul a Most vagy Soha című vetélkedő, s új show-t is láthatnak a nézők.
    Folytatódik a Megasztár: a tehetségkutató műsor második szériája ősztől ismét heti rendszerességgel jelentkezik, megújult formában.

Szintén folytatódik a Nagy Ő címet viselő valóságshow, ezúttal ismét "klasszikus felállásban". Főszereplője ennek megfelelően egy 30-40 év közötti férfi lesz, akiért 25 hölgy száll "csatába" a műsorban. Ősztől megújult formában jelentkezik az évekkel ezelőtt népszerű Multimilliomos - Most vagy soha! című vetélkedő. A műsorvezető továbbra is Jakupcsek Gabriella, ám változnak a játékszabályok (pl.: meghatározott ideje van egy-egy játékosnak, mindenkinek van egy játékostársa, aki segítséget nyújthat neki, és akivel bizonyos esetben helyet cserélhet).

Új műsor jelentkezik Barbara Show címmel. A tiniknek szóló egyórás talkshow hétköznap délutánonként lesz látható Konta Barbara vezetésével. A műsorban fiatalok beszélgetnek a tinik jellemző témáiról (szerelem, szex, barátság, hűség, testiség, generációs problémák, divat, pénz, életstílus, stb.).
  • HuAn82
    Gratula! Egyszer csak sikerül neki valaki(k)ben komolyabb kárt okoznia és akkor már talán végleg eltíltják a vezetéstől.
  • Matthewpamer
  • Punkerwork