678
Melyik a jobb - RTlklub vs tv2
  • Coine
    de akkor a 3 közül már a legjobb :-))
  • Efreet
    ha tv, akkor az alapvetés a Spektrum, és néha hajlandó vagyok onnan elkapcsolni...
  • Geronimo
    a tv3 is zsidoado volt
  • Coine
    jha, kirájjj lenne, legjobb volt, hiába :(
  • mainruler
    Tényleg az volt a legjobb, talán majd egyszer lesz belőle Főnix 3 (feltámad hamvaiból)!
  • Corel
    Mind a kettő jó, így hogy folyamatasoan versenyeznek egyre jobbak lesznek, igaz a TV2-nek a TV3 kicsinálásában biztos benne volt a keze, ami nem vet rá jó fényt számomra, mert szerintem az volt a legjobb.
  • Laalee
    hmm köszönjuk ertekes hozzaszolasodat.
  • Laalee
    a heti7 és a fabry jo mast nemnezek ezen a 2 szaron
  • mateos
    Fasztudja nemnézek Tv-t
  • Coine
    :-)))))

háát kb.
    de kihagytad a sok szar amcsi " szupermozikat " amik aztán semmiről nem szólnak és még szarok is.
    meg aztán a szappanoperák.....ehhh.....

• Coine
    én meg azt mondom TV3 !!!
    In memoriam TV3
  • Misty
    az eRTéeL klub sokkal jobb mint a TéVé kettes
  • Coine
    :-)
  • Coine
    :-)
  • Coine
    TV3 volt a legjobb, semmi nem éri utól, tele volt jó filmekkel és jó sorozatokkal, de hát sajna ami jó arra kell pénz, de hát elfogyott...
  • cSuwwi
    Jobban meggondolva szar mind a kettő. A Bioponos TV2-n még egy jó filmet sem láttam idáig (Csak a Beverly Hills-i zsarut már legalább 3-szor láttam a TV2-n az elmult 2 évben :( ). Az ertéel-en is csak szar műsorok vannak, kivéve a maffiózók... Inkább marad a HBO :)
  • mikike
    na ja gondolom ti bonyolult emberek vagytok bonyolult problémákkal
  • Laalee
    a monika az egyszerü emberek kicsinyes és egyszerü problémáit vitatja, ne akarjatok ti is egyszerü emberek lenni....
  • mikike
    jóbarátokat?
    hüje vagy
    vad angyal az igen
    bár már azt is dobtam, mióta a szerinted mi történik ebben a részben mindenki azt mondja, hogy semmi se fog
    a monika jo
    meg a bocskorok is
  • sanya_
    Ezeket a portugál + mexikói szarokat az időseknek vetítik. Volt barátnőm nagyszülei megnézték minden nap meg a vasárnapi ismétlést is. Nem igazán nézek TV-t de ha már választani kell akkor RTL. Néha van 1 jó film azt megnézem és kész. Egyébként a kereskedelmi adók szoktattak le a TV nézésről.
    Uff! Én beszéltem.
  • Laalee
    te a jobaratokat is nezed nemde? :)

az a monika egy katasztrofa müsor... magyarorszag legnagyobb barmai vannak benne...
  • Fabesz
    RTL?TV2? Az mi?
    Én csak a viasatot ismerem.:))
    RTL-t addig néztem amíg ment a Maffiózók meg a Csillagkapu.
  • Fabesz
    ja igen szólok,hogy a Columbot utoljára láttad.
  • mikike
    akkor meg miért jo ha elmegy a bocskor?
  • Tomcat
    tv2 suxx! RTL Klubb egy árnyalattal jobb.
    TV3 volt az igazi! Csomó jó sorozat volt, nemám mindenféle selejtes latin-amerikai szemét, meg 10-15 éves filmek!! De ezt már a topic indulásakor párszor megbeszéltük...
  • Jose
    a tv2 most van a columbo...én spec. szeretem...a többi nagy rakás szar...
  • mikike
    ez most kinek jo?
  • mikike
    szerintem a Monika jo
    söt lehetne még szokimondobb is...
  • Fabesz
    Újjabban a Satelit is jó filmeket nyomat szerdánként.
  • Fabesz
    Ez a Todd barát mondta hogy az RTL húsz éves filmeket ad,azt hittem Az őserdő hőse is az.Ezek szerint akkor nem.:)))
  • cSuwwi
    És a hibajavítás: Természetesen nem nézetül, hanem németül...
  • cSuwwi
    Kész röhej(vagy röhely -nem tudom hogy van-) mind a két adó. Ez tényleg elég nagy kár, hogy mind a kettőn délután kettőtől este hatig csak a menekült cselédlányok, jobbik esetben meg a milliomos szűzkurvák csalaádi hányadékáról szóló szart lehet csak nézni.
    Nálam most kezd betörni a Viasat, bár ez is elég szar, de legalább nemcsak szar brazil szappanok vannak. Arra ott van a Romantica vagy mi a fasz!
    A Star Trek sorozat mondjuk tényleg jó, de nem mindenki tud nézetül, ergó marad ez. Egyébként ez a reality show nevű izé is nagyon bejött (mint a fű szokott :)). Bár a címe asszem. Bár én ezt nem nevezném reality-nek mert nem sok köze van hozzá, sajnos... :(
  • mikike
    micsoda?

ki mondta neked hogy husz éve készült a film
    5-6 éve láttam moziba

a viasaton megy a Rém rendes csalás
    de az RTLen meg vége a Norm Shownak?
  • Fabesz
    kondolkozzá mán el egy kicsit,az HBO kábeltévé,és mindenütt a legdrágább csomagban van,thehát van miből műsorra tűni mozi után mondjuk fél vagy egy évvel.az RTL meg egy kereskedelmi csatorna amit még antenna nélkül is behangolok neked.
  • Laalee
    mailcimed meg ***@rtlklub.hu mi?:)

amugy jo kiragadni olyan filmet amit mar az HBo másfél éve levett a müsorárol, és azt is ugy adjak le mint szuperfilm...
  • Fabesz
    Sorozatot mondani.
  • Fabesz
    Te én most néztem ezt az őserdő hősét,az RTL adja majd hétfőn.Hihehetlen milyen tök jó teknikákat tudtak alkalmazni húsz éve!!!Ha akkor olyan volt mára miért nem fejlődött.Húsz éve ilyen jó computeranimációkat tudtak csinálni,ma meg van,hogy egy két játék animációja sem ér a közelébe,kinek volt ennyi pénze egy ilyen filmre húsz éve.Na ennyit előszőr!
    A viasaton össz-vissz négy német sorozat megy,a hét három napján,ez kevesebb mint ötven százaléka a hétnek.Ez mindösszesen négy óra a 168-ból.és tudok neked kapásból egy tíz amerikai sirizatot mondani akár napközben akár főműsoridőben.
  • Laalee
    nem a tv3 hanem a hata mögött alo társaság ment csődbe, amit a tv2 mögött áló társaság vett meg, igy jutottak hozza a tv3 hoz... kar erte mert igy a moscskos rtl klubb megmaradhatott, azt nezhetjük a rozalindat meg atöbbi hanyadékot..

rtl en a vagot meg a fabryt nezem semi mast a tv2 n meg semmit.
  • Spheriot
    Megfigyeltétek hogy a Viasat3 majdnem olyan mint a TV3???
    Szóval Éljének Bundiék. és az Űrszekerek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Viasat3 télen nyáron!!!!!
  • Geronimo
    a BUD SPENCER-es filmeket meg ne merjetek szidni, a legjobb filmek, siman lenyomja az osszes mai szart.....