58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is pont ugyanez volt a gondom - haver rackje be, másolás, majd utána az enyém --- nem olvasta. Pánik, fél nap őrület és akkor jött ez a progi. A 80-as vinyóból majdnem 60-at vissza is tudtam szerezni [tekintve, hogy eleve nem volt tele, közel 95%-os effektivitása volt]

• IMYke2.0.0.0
    Semmiség.
  • uv
    köszönöm!
  • IMYke2.0.0.0
    A GetDataBack nem igényel még ilyet sem.
  • IMYke2.0.0.0
    GetDataBack - mind UV-nek, mind RaveAir-nek!
    Az oldalamon ott van.

• PetruZ
    Eegen, tipikus (bár ez korántsem oprendszer bug). Sajnos igazi csodaszer nincs rá, csak egy jó használható: full adminisztrátor jogokkal kell rendelkezned, és akkor a mappán jobbklikk - security (vagy share? vmelyik), ott pedig keress egy olyan lehetőséget, hogy "saját tulajdonba vétel" (valahol a spéci dolgoknál lesz). Ez többnyire segít a gondon.
  • ibrik
    Szerintem előbb kapsz használható választ, ha ezt a kérdést inkább az Operációs rendszerek, felhasználói programok fórumban teszed fel...

Vagy valahol a terminal.hu-n vagy prohardver, stb stb fórumon.
  • RaveAir
    Látom a könyvtárat, és amikor rákattintok, akkor semmi. Nem enged bele, nem ad hibaüzit, semmi. Próbáltam, hogy kitörlöm, és akkor a kukából visszanyerem a dolgokat, de az sem ment...
  • Duddits
    Mit ad ki mikor beleakarsz menni?
  • uv
    semmi banyek....forr az agyam
  • RaveAir
    Én is off-olok és segítséget is szívesen fogadnék.
    Tegnap kényszerből újra raktam a windowst (vírusra gyanakodtam, és mindent baszkuráltam, hogy jó legyen, de aztán már el sem indult az operációs rendszer). Törölte az egész C:\windows könyvtárat, ahol szerencsére semmi fontos nem volt.
    Indítom a gépet, nézném a Documentum & settings-nél a régebbi felhasználónak a fiókját, de sehogy sem tudom megnyitni azt a könyvtárat. Rákattintok és semmi. Elég sok számomra fontos adat került oda, és sehogy sem találom ezeket.
    Valaki esetleg tudna mondani valami megoldást?
  • PetruZ
    Ha sűrűn ki-be rakosgatott darab, akkor gép szétszed, kábelek leszed, óvatosan visszarak, megigazít, rack doboz belső hátsó csatlakozója kifúj, megtöröl, vinyó rack-ból kivesz, kábel leszed, visszarak, megigazít. :)
    Ha még ezután is ugyanaz a probléma, akkor meg kell próbálni egy másik gépben, hátha az látja, és még menthető, ami rajta van.
    Egyébként ilyet akkor (is) szokott produkálni, ha a gép kikapcsolása után kb. 10-15 másodpercen belül vetted ki a rack-et, vagy túl hideg / túl meleg környezetben volt, és úgy raktad be, hogy nem vártál kb. fél órát, hogy a szobahőmérséklethez igazodjon.
  • mike369
    próbáltad csak simán IDE kábelre dugni mobil rack nélkül?
  • uv
    Halló!!!!

Valaki segítsen, léccciléccciléccci!

A gépem nem ismeri fel a mobil vinyómat. Tegnap még minden rendben volt vele, ma meg azt írja ki, hogy nincs megformázva, meg ilyenek. Ezen van rajta a DN szinkronja. Valaki tud valami megoldást???
  • Duddits
    Hagyjad! Mindenhol ilyen idétlen kérdéseket tesz föl...
  • Mustang2005
    Létezik Psi-Ops magyarítás???
  • mike369
    Nem tucc óvasni? Aztat kérdezi, hogy hun van a psziopsz?!
  • RaveAir
    Dekódolnád a kérdést?
  • Mustang2005
    Psi-Ops Hun???
  • IMYke2.0.0.0
    Én tuti nem ugrok neki.
  • grebber
    Mikor lesz készen a magyarosítása??
  • RaveAir
    Nekem is a Maydayről elsőre ez ugrik be (és nem csak azért mert május 1-én van, ami szintén jelentése), az elektronikus zenei rendezvény, ahol többféle stílus képviselői megfordultak, a rave-től a trance-en át a techno-ig, és akkor még nagy kevés stílust említettem.

Amúgy azt hittem, hogy inkább Paul van Dyk érdekel...
  • Mayday
    Mire?
    Mayday "jelentese" tobbek kozott egy elektronikus zenei rendezveny. :)
  • RaveAir
    Becenevedből másra következtettem...
  • Mayday
    Hat, szamomra a mai nap tetszik belole (Anima Sound System + Underworld)
  • RaveAir
    Én is láttam már egy bizonyos boltban... De nem hiszem, hogy "megvásárolnám", mert az előző részt sem nagyon ismerem. Illetve láttam, de nem volt időm vele szórakozni...
  • Duddits
    Rakd össze. És akkor kezdheted is a magyarítást.
  • IMYke2.0.0.0
    Heheh - megvan a Dungeon Siege 2... no, szóval, "levettem a polcról a dobozát"...
    ... klikken flikken...

4 CD... - miért nem inkább 1 DVD?

• ordel17
    Fahrenheit fordítás jegelve!
    Tusynak sikerült kiszednie a szövegeket, de érdekes (érthetetlen) módon nem tartalmazza a teljes játék szövegeit! Ez azért furcsa, mert egyébként tartalmaz olyan szövegeket, amik nincsenek benne a demóban!
  • Duddits
  • RaveAir
    Ehh... nem tudom, hogy miért gondoltam azt, hogy 16. szerda...
    Szóval 16-ára gondoltam, ami mint kiderült kedd. :D
  • [Jakuza]
    Ezek a hulye magyarok, meg nem jottek ra, hogy a Woodstock era veget ert a 60-as evekkel. :P
  • Duddits
    Jövő hét szerda? Csak keddig tart.

aug. 10. szerda aug. 11. csütörtök aug. 12. péntek aug. 13. szombat aug. 14. vasárnap aug. 15. hétfő aug. 16. kedd
  • RaveAir
    Csak nem a jövő hét szerdát?

Amúgy engem sem igazán vonz az egész, a körülötte lévő nagy felhajtással együtt. Talán csak a jövő szerdai napra mennék ki, de annyit nem érne meg az egész.
  • Duddits
    Sean Pault. Amúgy meg, sokkal több progi van mint amennyit a neten kiraktak!

hykao: Ha Imykének messze van Pécsről, akkor mit szóljanak a Lengyelek?
    Hát ahogy elnéztem tegnap a csajokat, csak jobb kedvem lett. Meg az ingyen Uniqumtól is. Meg egy csomó ajándék...
  • Mayday
    Kerdes, kinek mi a jo :)
    En a 7 napbol a felhozatal alapjan egyet talaltam igazandibol jonak :)
  • hykao
    1. Imyke pécsi, kicsit messze van a "sziget", ha arra gondolsz... :)
    2. Ha kimenne, még letargikusabb lenne...
  • Duddits
    Menjél ki a Szigetre! Én tegnap voltam és nagyon jó volt. Meg majd még úgy is megyek.
  • hykao
    Ajaj! Akkor a Sherlock videóvariációra keresztet vethetek? :(
    Sajna tudom milyen az, amikor az ember kedvtelen...

Akkor megpróbáljam én, azzal az alternatívával, amit priviben írtam?

Amúgy ne legyél letargikus! Legalább nyáron ne! Mi lesz így ősszel???
  • IMYke2.0.0.0
    Csak nyugodtan, ahogy a csillag megy az égen :)))))