58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Hát erre a sziszifuszi munkára te voltál az egyedüli jelentkező, a többi videómódosítást megcsináltam magam végül a Windows Movie Maker-rel, de azok könnyebb melók voltak.
Nos a ráközelítés effekt nem nagy dolog, a WMV-vel kiegészített HUN Credits végén alkalmaztam az "In Memoriam Jeremy Brett" témánál.
Mindjárt összehozok valamit a WMV-vel, feltöltöm valahová, aztán meglátjuk mennyire lesz tűrhető vagy gagyi... :)
Majd elmondjátok a véleményeteket. -
Ez mondjuk "epejtojta" és az is finom.
-
:)
Várom a tesztet majd üzenj!!! -
Áááááááá a képről a puncstorta jut eszembe!!!! A kedvencem! Köszönöm szépen Mike! 

-
mike369 #27831 Kedves IMYke, Heppi Börzbéj! 
(A második puncstorta!)
-
Hát akkor linkeket küldjé...
-
van róla elég a neten is :) -
GameStar következő teljes játéka a The Longest Journey lesz - s a tendencia szerint magyar is lehet... Amennyiben úgy lesz, a Játékosok örülhetnek, s bár velük én is [kicsit], az eddigi munkám mehet a gájdeszba...
Ettől függetlenül, tényleg jó lenne, ha magyarul jönne ki a cucc.
-
Köszi Laci! Ajándékként majd tedd fel valahová tesód képét! 

-
Boldog Születésnapot IMYke! -
Ugy erted, hogy a Sziget miatt all a project? (Nem tulajdonitanak az emberek egy kisse tul sokat ennek a nehany napos sziget rendezvenynek?
)
-
Hogy erted, hogy a GameStar keresztbe tehet? -
Köszönöm szépen!
-
Imike, most látom főoldalon (miért ne) Boldog Születésnapot!
-
ibrik: Elküldtem e-mailben a Delta Force X-Treme magyarításához szükséges leírást és a programok lelőhelyét! Jó fordítást!
-
akyyy és UV: köszönöm, hogy Ti is gondoltatok rám... 

-
Köszönöm szépen. :)
Nyílt titok, hogy a következő tesztelendő magyarítás a The Longest Jorney lesz... remélem, a GameStar nem tesz keresztbe nekem...
-
BódogHepiBörzdéjt!
-
Boldog születésnapot!!!!!!!!!!!
-
Kedves Imyke!
Boldog szülinapot!!!
Ja és még sok ilyen szinvonalas magyarítást szeretnék tesztelni (persze használni is)tőled!(Vampire) -
Erre is a #27806-os hozászólásomat tudom idézni.
-
Akkor szenilis vén hülyék tartsunk össze... 
Előre is kössz. -
Valaki bennfentes nem tudja, hogy mi lett most a GTA SA magyaritas projecttel? Volt egy feketefuggony, ugyebar elotazott e lektor, aztan a sok paraszt anyazik azota is a forumban, es semmi uj hir. Persze vagom, hogy kesik, de fennall az a veszely, hogy a sok iq player hozzaallasa miatt kukaba ment a project? Mert semmi nem frissul a honlapon, lektorlason kivuli tablakrol sincs semmi hir.
Szoval csak a kommunikacio szunt meg, vagy a forditas is? -
Köszönöm a felköszöntést, jól esik. 
A prividben kért dologra valóban nem reagáltam - mert szenilis vén hülye vagyok.
Megpróbálok innen, a melóhelyről segíteni, ha nem megy, akkor csak otthonról tudom leírni a megoldást.
Most akkor nekikezdek.
-
Először is boldog szülinapot!
Másodszor pedig a legutóbbi levelemben kértem tőled valamit. Hogy állsz a dologhoz?
Vagy haljak meg hülyén?
Tapasztalatom szerint bonyolult dolog csak elsőre bonyolult, másodszorra gyakorlás, harmadszorra pedig már rutin. -
Köszi.
-
hepi börzdéj! :) -
ibrik: Sosem baj, ha emlékeztetlek rá - hisz segítettél, résztvettél a dologban 
-
Hykao, Mayday: Köszi szépen, jól esett 

Hykao: az érintett videoban a levél megjelenésétől számított első 66 képkocka megvan - a 312-ből.
A kizoomolásra nem tudok megoldást, neten keresek tutorialt a dologhoz.
Amennyiben valaki, profibb emberke vállalja a megoldását, kérlek, szólj és bocsánatkérés mellett abbahagyom a szöszmöszt vele...
-
Biztos részegen és félholtan döglik valahol a Szigeten...
-
Ki ismeri Korihon-t? a magyaritasok.hu-n foglalkozik elvileg a Knights of Honor c. játékkal, de egyszerűen elérhetetlen. Pedig már segítséget is nyújtanék, csak mihamarabb le legyen "magyarítva" az előbb említett progi. -
Boldog Szulinapot IMYke!!!

-
mike369 #27803 
-
Kvarc #27802 Sziasztok!
Ezekhez keresek Magyarosítást:
EARTH 2150 - LOST SOULS és
ETHERLORDS (tudom hogy megjelent magyarul is, de nekem az nincs meg)
Ha tud valaki segíteni előre is megköszönöm. -
Boldog Szülinapot! :) -
Duke Nukem: Manhattan Project előzetes -
Kár hogy lejárt a 4 perc mert még javítottam volna rajta
-
Köszi!De én végülis csak single playerben játszanám,úgy vettem ki,hogy akkor ott nyugodtan használhatom.
Javítva:csak most vettem mit írtál az utolsó sorban,akkor tényleg nem kell az 1.2 -
Én nem próbáltam ki - de a külföldi fórumokon írtak miatt neked sem ajánlom a használatát!
Íme, olvasd csak el...
Tehát, a Vampire: The Masquarade - Redemption -höz mindenképp az 1.1-es Patch-et használd!
Sőt, ideidézem amit a MP-n írtam:
A nem hivatalos 1.2-es Patchet kerüld messzire! Először is, közel 140 MB-os. Másrészt, amennyiben WON-on, vagy LAN-on akarsz játszani vele, akkor szó szerint nem láthatsz mást csak az 1.2-es Patchet futtató játékokat - lefelé nem kompatibilis. Plusz, csak akkor léphetsz be / léphetnek fel hozzád mások, ha UGYANAZON pályák - 1.2-höz külön le kell tölteni egy map csomagot is - vannak a játék könyvtárában!
Szóval, nem éri meg.
Ellenben, 1.1-es Patch és eredeti CD-kód segítségével simán csatlakozhatsz kismillió játékhoz - elvileg, hibátlanul. Persze, mint minden online résszel rendelkező játékban, itt is vannak kihasználható bugok... én csak olvastam róluk.
Single Playerben nem találkoztam hibával.
Persze, most jöhetsz azzal, hogy Te csak SP-ben akarsz játszani, de a legutolsó javítás áldásaival... Az 1.2 elsősorban MP-re készült. Nem eszközöl komoly javításokat a Redemption SP-ben.
-
Az 1.2-es patchel is működik a Redemption honosítás?