58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Hi All! A C.S.I.-hez nem tudjátok, hogy áll a magyarítás? Azt tudom, hogy csinálja már valaki csak azt nem, hogy mikorra várható. -
Panyi #27954 Én kérdeztem a New Yorki helyszínelőket, és én is láttam azt a spotot! -
jah, hack'n slash, de már sokat ugatgatnak benne... :))) -
A Dungeon Siege 2 "Resources" könyvtárában *.ds2res fájlok bújnak meg.
Mint az utóbbi időben majd' minden új játékhoz, ehhez is valószínűleg editort kell írni... szerencsés esetben Andie + Hunnenkoenig tud kezdeni valamit vele.
Én Longest Journey-zek. -
Gondolom, hogy ez is olyan játék, hogy mindenkit ki kell nyírni... :D -
Prince007 #27950 ah
-
Tudom hogy sokadik vagyok, de konkrét választ nem láttam, ezért pofátlankodtam..
:Ð
Merhogy most csak klikkelek olvasás nékűl az első válaszokra a párbeszédekben,. de bejön, mert mission teljesül :))))) -
Én a játékkal még csak nem is találkoztam, és az is lehet, hogy nem is fogok. Egy kicsit úgyis be vagyok táblázva szerepjátékügyileg... -
Ha rajtam múlna, sosem lesz magyar. 
Bízzatok imykében, hátha...
Vagy Hunnenkoenigben, aki az elsőt magyarította... -
Prince007 #27946 Még jó hogy most kezdtem el az 1. részt:)
El leszek ezze míg a 2 magyar lesz
-
Az utóbbi két hétben te vagy már legalább a negyedik, aki ugyanezt kérdezi.
Eddig egyetlen konkrétumot tudok róla mondani, imyke kizárólag ennyit írt róla a megjelenésekor: "levette a polcról a dobozát", semmi konkrétum.
Osszátok be magatoknak.
-
Haló!
Én is bebirkáskodom:
Dungeon Siege II-nek nekiáll valaki?
Komolyan, köszi!
:Ð -
OFF
Jéé, most látom, hogy ez a Miami helyszínelők rész ismétlés, mert van benne egy szereplő, akit már régebben lelőttek, mert besült a pisztolya.
Pedig eddig mindig új részek mentek csütörtökön. -
OFF
Asszem két hete valamikor szóba kerültek itt a Helyszínelők sorozatok és valaki írta, hogy az anyja csak most (akkor) mondta neki, hogy már több hónapja megy az AXN-en a New Yorki helyszínelők széria.
Neki mondanám a jóhírt, hogy valószínűleg nemsoká a Viasaton is elkezdik vetíteni.
Most épp a Miami helyszínelők reklámszünetében volt egy "ajánló-villanás" - mármint tudjátok, az a műsorajánló stílus, amikor semmi konkrétum, csak beadnak a jövőbeni műsorból - most éppen a főcímből egy villanásnyi részletet (ez esetben New York látképe) és kiírva a főszereplő, Gary Sinise neve. -
Ranloth #27941 Végre valaki rájött, hogy még a kisebb munkákat is becsülni kell (kb 70 000 karakteres a játék), nem szabad csak úgy ripsz-ropsz lefordítani, és otthagyni a szerencsétlen honosítást. -
Szóval frissítettem a Little Big Adventure magyarítását. Durván 500 gépelési és helyesírási hibát javítottam benne. Találtam benne egy-egy elvétett le nem fordított sort is.
Gregorius' corner -
cossacks back to war 0.5 béta verziója letölthető a következő címről
http://www.vkpaks.hu/cossacks/cossacks_back_to_war_magyaritas.exe
Első fordításom, tudom ezer egy hiba van még benne, és még messze nincs kész, rengetek szöveg még nincs lefordítva, de azért 4 nap alatt - nem rossz Legalábbis remélem
-
Nascar SimRacing-nek lesz valamikor magyaritása? -
Szeretem, amikor ilyen mondatok hangzanak el a fórumokon:
[...] küldje már el, köszi!
[...] írja már le, köszi!
[...] előre is köszi!
S variánsai...! Boááááááá!
Nehéz lenne 1-2 mondattal hosszabban megfogalmazni a kérést és megköszönni az esetleges figyelmet, segítséget!?
-
makkero #27936 Ha jól emlékszem, annak idején volt róla szó, hogy a SW Phantom Manci magyarításának van valami gyíkja, de már nem jut eszembe, hogy pontosan mi is. Hogy le lehetne fordítani, mert csak txt-s a szöveg, de ... Ha valakinek rémlik valami, írja már le, köszi! -
mike369 #27935 Itt a gól!
-
De ki volt az, aki felmérgesített és mivel? -
Nézem... :D -
OFF
Argentina - Magyarország: 1-1 -
A döntésem végleges. Ez nem azt jelenti, hogy abbahagyom a fordítást is, hanem hogy másnak többé nem segítek sem fordításban, sem tool írásában, sem egyéb dologban. A magam tempójában, a magam szórakoztatására továbbra is csinálgatom, és ki is fogom tenni azt, ami kész. De ennyi, nincs tovább.
-
howdy?
Az mar tuti. :P
Most kell neki, egypar nap amig megnyugszik. -
mike369 #27929 vazzup? felcukkoltak? -
Oké, erről ennyit, részemről végeztem. Akinek eddig segítettem, örüljön neki, a továbbiakban a kisujjamat sem mozdítom senkiért magyarítás ügyben. Szép napot.
-
Újabb préda a láthatáron, mi? Legalább magadra ismertél. Hagyj ki a szócsatából, csak magadat égeted.Tudod, akinek nem inge... -
Ezért nem értettem. 
Na, hát akkor erről ennyit. -
Javaslat az idetévedő pompomlánykáknak, és a partvonalról bekiabáló kibiceknek: maradjatok a partvonal mellett, és rázzátok a rongyot, de vigyázzatok, hogy ne maradjon csupaszon a s*ggetek, mert úgy jártok, mint most te, aki oktondi módon szájat csinált belőle...
Ui.: Ez most kifejezetten nekik szólt, nem az itteni nagyérdeműnek.
Ui.2.: A végére, de fontos: ezennel megkövetem ibriket a Portálos utalásom miatt, és elnézést kérek tőle. Megnéztem, és nem ő az, akire gondoltam, valakivel összekevertem. Sorry!
-
Jah, és sikerekben gazdag magyarítást mindenkinek. 
-
Nah, így utólag mindenkinek boldog szülinapot!
-
UV: Boldog születésnapot! -
VIG0 #27921 Hali
Battlefield 2 és Swat 4 magyarosítás felől érdeklődnék. Az FHUN team oldalára az van kiirva már megjelent a BF2HUN, mégsincs sehol semmi.
Előre is thx -
Vasarnap ilyenekre nem ernek ra az emberek. :P -

-
itt is megköszönöm az éltetéseket - dacára annak, hogy 14-én volt. 

nem tudom, hogyan lett belőle 17
mindegy, ezentúl szülinapom is kettő lesz!!!
(névnapot is annyit tartok - végre egyensúly van a Erőben
)
-
Boldog szülinapot UV - Gábor! 
-
mike369 #27916 jé... nem is szoktam a főoldalon járni... 
heppi börcdéj, szinkronos bácsi!!!