58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Köszönöm! 
Amúgy: Enclave
-

-
Az *.xwc kiterjesztés a The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay c. játék egyik archívum formátumára utal. [Más játékról nem tudok.]
Ezt a fájltípust a világon eddig egyedülálló módon a Game Extractor nevezetű program Full verziója képes ki/becsomagolni [819 játékot támogat eddig]. A program sajnos csak fizetség ellenében használható - 5 dollár.
Az ingyenes Basic verzió nem tud visszaexportálni, hozzáadni, előnézetet adni és ismeretlen fájlokat megnyitni.
A Riddick-et csak a Full támogatja.
A hivatalos GDK [Game Development Kit] 70 MB-os. Letölthető a hivatalos játékoldalról. Ellenben, extractor nincs benne, csak pálya- és MOD-készítéshez szükséges editorok.
-
Azért látszik, hogy ki figyel a másikra, nem csak önmagára :)
Igazán szép volt tőled.
-
Boldog szülinapot neki! :) -
Csatlakoznék az előttem szólóhoz és hasonló jókat kívánok.
Szóval Boldog születésnapot kívánok én is Methos! -
Helpmíplízvalaki!
xwc. fájlt mivel tudok kicsomagolni??? -
Boldog szülinapot Methos!
-
mike369 #27987 még nincs. -
Cassius Clay #27986 Készült magyarosítás a tcm 2005-höz????
Ha igen,honnan szedhetem le??? -
mike369 #27985 ugyan már! szerintem mindenki vette a lapot. veled kapcsolatban is. 
-
Köszönöm, ez igazán jól esett.
-
Azzal a képpel is sokat segítettél, amit csináltál, anélkül nem ment volna... :)
Azért ha bekódolod megnézném a tiédet is, de ha van jobb dolgod, akkor hagyd, annyira nem lényeges.
A kódolási időket ne is mondd! 10 videót kellett ide-oda konvertálgatni...a legnagyobb - 12 perces - videó .bik-be visszakonvertálási ideje 12 óra volt... :) -
Már bocsássatok meg nekem, de elolvasva Jakuza hozzászólását és az előzményeket nem ismerve (bocs, ha nem olvastam vissza), nekem honnan kellet volna tudni, hogy csak tréfa volt. Ha csak a hozzászólást tartalmi részére hagyatkozok, nem éppen tréfás hangvételünek tűnik.
Ellenbe ha valóban tréfa volt és én tévedtem (ha ezt mondjátok, biztosan így van), elnézéseteket kell kérjem a hozzászólásomért, amit ezennel megteszek. Szóval bocs mindenkitől. -
köszi, nem túl nehéz, sima nyomtatott könyvlapok. már le is ürítettem a 3 oldalas dokumentum lapjait...már csak rá kell vinni a magyar szöveget.
pár óra és megvan. -
Jó'van'na, rossz napja van nekije... :)))) Attól még Sonajk jó ember.
-
En meg tudom.
Csak egyeseknek nehezebben esik le. :P -
Akkor nem kódolok be egy 12 GB-os nyers avit... eléggé soká tartana.
Sajnálom, hogy nem tudtam időben elkészülni vele :(((
-
mike369 #27977 ha nehéz ügy, küldd át és gyorsan megcsinálom! -
mike369 #27976 én is asszem...
-
Ehh, már megcsináltam közben a puritánabb módszerrel, de akkor várom a tiédet!
Az ODA az azt jelenti, hogy a bunyós ftp-re? Ha igen, oda sajna nem fogod tudni felnyomni, mert azzal a jelszóval csak letölteni lehet. A saját bővebb kiterjesztésű jelszavamat viszont nem adhatom ki, az ftp fenttartójának kérésére. (örültem, hogy be tudtam könyörögni egy 160-as vinyót oda...)
Szal valahová máshová kéne feltenni.
Amúgy a magyarítás teljes egészében kész! ...egy kis kivétellel, amit a mai teszt-végigjátszásom során vettem észre: egy grafikus dokumentum nem került átalakításra, ez valahogy kimaradt a korábbi végigjátszás során...most viszont megtaláltam...úgyhogy azt még gyorsan megcsinálom, s akkor már tényleg 100%-ra kész lesz a cucc!!! -
Csak tréfa volt szvsz... :) -
Hykao:
Két napnyi tanulás és próbálgatás után meg tudtam csinálni a zoom-ot is. Az ember mindig tanul... :)
Jakuza: Köszi a VirtualDub Zoom filter ötletet!
Az összerakáshoz használt progik:
- VirtualDub 1.6.8 + 1.2-es Zoom Filter
- Sony Vegas 6.0
- RAD Tools 1.7c
Igaz, most egy kissé más a koncepciója a videonak, mint a fejlesztőké, de követtem az általad már elkészített "kezdés" videot... Most összekódolom a kész anyagot és felteszem ODA.
-
Kedves "Barátom"!
Azt hiszem nem minősíteném, amit írtál.
Szerintem Te, ezt bőven megtetted helyettem.
Gratulálok hozzá. -
Köszönöm a választ. Hiába, benned nem lehet csalódni.
Thx.
-
Mi a f*szt kepzelsz magadrol,hogy nem te magad csinalod ?
Es ha te nem csinalod miert vagy ekkora f*sz, hogy meg nem kezdted el ?
Igerd meg te cs*tany, hogy megcsinalod Aug 19.-re, mert ha nem megfenyegetlek a haverom, k*rva randa hugaval, es addig fog molesztalni, hogy megfogod csinalni.
De ha ez nem sikerul, elhiresztelem rolad, hogy azert nem k*rtad meg, mert egy rossz b*zi vagy.
Ezekutan biztos vagyok benne, hogy a GTA:SA magyaritast is megcsinalod Freznek kulon, aki oly irodalmian kerte toletek a szinkronizalast.
Szal vigyaz magadra te #@^&^%$&^&%^% mert lesz neked nemulass.

-
mike369 #27969 MP szerint ketten is készítik:
Stronghold 2 Sediqwe -
Stronghold 2 Nesh -
-
Sziasztok!
Mivel a #27958-as hozzászólásomra nem reagált még senki sem, másképp fogalmaznám meg a kérdést.
Szóval.
Stronghold 2-höz létezik magyarítás?
Előre is köszönöm. -
Nincs, a Magyarítások Portálon is jó olvasható a topicjában, hogy 2006-ban lesz, előre láthatólag. -
KotOR 2-höz van már? -
Monster Garage-hoz van magyar? -
mike369 #27964 Kellenek a fórumok, mert gyakran szólnak hozzá építőleg emberek tanácsokkal, ötletekkel. Aki meg ekkora paraszt, mint a lent idézett frez, az valahol úgyis kiköhögi magából a véleményét... -
Kedves magyarosítók!
Javaslom hogy csináljatok zárt topicot, akkor nem kell holmi nyomorúlt kölykökkel törődni akik csak jáccani szeretnének magyar nyelven. Továbbá nem kell olvasgatni a véleményüket mint egy fórumban. Mondjuk pl. kikötés lenne hogy csak angolul értők regelhetnek. Bár igaz akkor mér' kéne magyarosítás fórum? -
mike369 #27962
-
Úgy tűnik, hogy amilyen a játék, olyan a rajongótábora is... -
ordel17 #27960 Szánalmasak ezek a nyomottak!
"Tudjátok, most már ne is legyen kész soha, a játékból úgyis 1 küldetés van, miattatok meg nem fogom újra végigvinni..."
Jól kib@szott a fordítókkal... -
mike369 #27959 Egy igazán szívhez szóló üzenet:
(csak szemléltetendő, hogy hol tartanak a gamerek elvárásilag... meg pofailag)
"Van egy olyan érzésem, hogy a san andreas magyarosítás ugyanúgy nem fog elkészülni mint a Mafia magyar szinkron... Be kell látni, hogy itt magyarországon senki sem tudja normálisan megcsinálni ezeket a dolgokat... A magyar szinkronért is nyomoznom kellett, hogy vajon mi történt, mert millió oldal van ahol azt írja hogy júniusba megjelenik, viszont hosszas keresés után találtam meg hogy leállt.
Csak azt nem értem, hogy mi a f***ért kellett kiírni, hogy augusztus 20-ra meglesz. Nekem az is sok volt, de kész, belenyugodtam, hogy addigra meglesz. Erre tessék! Hát mostmár b****átok meg a k**** anyátokat!
Azelőtt tudjátok mit mondtam magamban? Hogy a sok hülye fórumozó mi a f***ért csesztet titeket, hogy mikor készül már el, írni akartam a fórumba hogy szegényeknek, azaz nektek sokat kell dolgozni rajta, hogy jó legyen. (csak azért nem írtam mert regisztrálni kellett volna, és ahhoz épp nem volt kedvem hogy ezt leírjam.)
Most meg tessék! Inkább mondtátok volna azt, hogy januárban jelenik meg, még talán abba is belenyugodtam volna, hogy oké, akkor nekem nem kell a san andreashoz a magyarosítás, de így, hogy azt mondtátok hogy holnapra meglesz, így már eléggé felidegesítettetek!
Ne ígérjetek olyat amit nem biztos hogy meg tudtok valósítani!
Most meg felszívódtatok mi, a sok b***ogatás miatt megsértődtetek?
Tudjátok, most már ne is legyen kész soha, a játékból úgyis 1 küldetés van, miattatok meg nem fogom újra végigvinni..."
Természetesen a szöveget csak én csillagoztam ki, amúgy a maga puritán valójában pompázik...
Hajrá, fiúk! Ezért már megéri dolgozni! -
Sziasztok!
Stronghold 2. magyarításával nem találkozott véletlenül valaki? -
borso #27957 Most fejeztem be a Thief Halálos Árnyak c. játékot. Köszönöm a magyaritást készitőknek ezt a remek munkát. Nagyon jó volt magyarul játszani. -
akkor én már nem kérdezek semmit