58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • gameplusz
    Adok egy vesét, ha kell...
  • takysoft
    ahhoz donor kell....
    ahhoz meg várólista... sürgősségi nélkül... fél év, 1 év... nem tudom, nem voltam ebbe benne...
  • gameplusz
    Szerintem az lesz a legjobb hír, amikor majd bejelenti, hogy meggyógyult... :)
  • mike369
    ez jó hír! (mármint hogy legalább a kórház így kimarad az életedből)
  • takysoft
    amúgy küldtem mailt, majd válaszolj!
    thx
  • takysoft
    abbahagyni!

mellesleg jobbulást.
  • IMYke2.0.0.0
    Gratulálok laliking - korodra jellemző módon reagáltál kisfiú...

Többi, értelmes emberkének:
    Hétvégétől indul a CAPD-kezelésem, ami azt jelenti, hogy nem kell kétnaponta gépre kerülnöm, hanem naponta 4-szer én majd oldom meg [sterilitás felsőfokon szükséges] egy speciális oldattal és szettel a dialízist. Ettől persze nem lesz könnyebb az életem, de legalább nem leszek a kórházhoz kötve stb.

• takysoft
    emberek.. flémszagot érzek, aminek nem sok értelme volna....
    én is megdöbbenek, hogy az emberek képesek total commander helyett sajátgépet használni, firefox(vagy opera) helyett internet explorert, vagy nem ismerik a google-t... de vannak ilyenek... elveszett báránykák, akiket meg kell téríteni...
    a kereszténység se küld el senkit a francba... úgy nem lesznek híveik....

okosan el kell magyarázni, hogy mi miért jó/rossz... én spec ismerem lalikinget másik topicból, nem elveszett ember. mindenkinek vannak hibái. Imyke: ne légy ilyen cinikus.
    laliking: te se... segítsük egymást.... sok más topicban olyan jó fejek az emberek.. miért kell itt mindig összeveszni...
    ne hülyézzük egymást, ennyi az egész...
  • Bobo01
    A Notepad++ sem szar próbáld ki!
  • ibrik
    Senki sem fikázott téged, csak egy egyértelmű dologra hívták fel a figyelmedet.
    Csak magadat égeted.

Jó, tudjuk, nem mindenki adatkábelre csatlakozva születik, de attól még nem kell -et csinálni a szádból.
  • laliking
    rendben, bocs de pont azért kérdeztem meg mert nem tudom, ezért nem kéne fikázni.
    tudjuk IMYke maga a istencsászár megváltó messiás kinek 1hibája sincs.
  • [Jakuza]
    Jo lenne ha mas hangnemet utnel meg.
    Bejossz segitsegert es utana szitkozodol.
    Nem artana, ha bocsanatot kernel, mindenki lelki bekejeert.
  • Mayday
  • Sil3nt
    rég láttalak...mi a helyzet? remélem jobban vagy!!!!
  • laliking
    bocs hogy élek faxfej!!!
  • laliking
    kössz
  • IMYke2.0.0.0
    Ne légy már béna...! A www.google.com te barátod!

Amúgy meg, minő meglepetés: www.ultraedit.com

Önállóság, önállóság és önállóság...!

• [Jakuza]
    http://www.ultraedit.com/

De tudnod kell, hogy shareware a program.
  • laliking
    linket adsz pls?
  • [Jakuza]
    Javaslom neked az Ultraedit32 nevu programot.
    Az egyik, ha nem a legnagyszerubb szoveges editor, amit altalaban hasznalunk.
  • laliking
    hyall lehet hogy eléggé láma kér(d)és de linkeljetek már be egy olyan progit amivel a legtöbb szöveges filet meg lehet nyittni fordítás céljából.
    Viccnek szánt üziket lécci mellőzzétek és mielőtt megszólalnátok a wordpadal már ptóbáltam
  • takysoft
    Eszement ritkaságok voltak rajta... Főleg kalandok... Ripper(6cd) Phantasmagoria(sok cd).. De volt ott sok más is.. én nagyon szerettem. több, mint 7-800 ISO közvetlenül tölthető.
  • takysoft
    jaja.. vigyázni kell... nehogy aztán a Post Mortem fordítást véletlenül valaki úgy értse, hogy Post Mortem jelenik meg...
  • sd54321
    hmm ha erről elöbb írsz:)
    engem is érdekelt vona:)
    namind1...
  • sd54321
    azt mindenki tudja, hogy "baja" van...
    a kérdés csak az, hogy jobban van-e....
    mindenestre aggasztó, hogy egyre kevesebbet írogat ide... biztos vagyok benne, hogy nem azért mert nem akar...
    nehéz idők járnak nála, az tuti... reméljük hmaraosan csak egy rossz emlék marad belőle... mármint nem i2k-ből!!!!!! hanem a "bajból" !
    Atyaég! Nagyon kell vigyázni, h miként fogalmaz az embör, mert súlyos kisiklások lehetnek belőle....
  • sd54321
    Jah, csak tod a jo dolgokat nem lehet elégszer elismételni:)))
    amugy nagyjábol müxik is a honosítás.... érdemes felrakni (bár nekem kicsit furának tünik 2 év angol ver. után)
    aki pedig egzotikumra vágyik:
    az eredeti ruszki ver-t melegen ajánlom:)))
  • takysoft
    OldGamez Nekrológ:

Vége...
    Aki nem ismerte annak bizony nagy kár...
    MEGSZŰNT A FRENCHKISS!!!!!!!!

szörnyű.... igaz minden jó cuccot leszedtem róla, de mégis.. voltak jó kis frissítések...

bizony, rossz hírek is vannak...
  • takysoft
    Imykével mi van? remélem nincs semmi baja...
    tud róla vki vmit?
  • Panyi
    Ganplusnak meg üzenem, hogy az EAnak van levle, csak tdni kell! És kérdés, hogy mit akarsz kérdezni, mert nem segítenek semmit, mert nem tehetik!
  • ibrik
    Erre már régen rájött más is... - mint ahogy ottvan a lentebb általam ajánlott oldalon ez is.
    Fly 2000 TV 2.36 a Honosítóműhelyről.
  • sd54321
    Bocsika lehagytama down linket a #28962-s hozzász-ban...

key
    Fly2000Tv

ezt amugy lehet simán magyarítani is (külön álományban van) de olyan eccerűűű...:)
  • sd54321
    vmi nagy teljesítményű dolog nem megy a közeledben (esetleg a lakóház közelében...)?
    az egyik haverom az elműtől nem messze lakik, és pont ilyen gondjai vannak... igaz nála a tv-n...
    nekem akkor produkált ilyesmit mikor lecseréltema tápot egy erősebbre (merta hülye ati9800 pro vidikarinak már kevés volt a 300W) na akkor fura dolgok jöttek ki rajta
    de mint kiderült a táppal volt gond.. lecseréltem és azóta megint ok... tisztán bejönnek a dolgok a tv karin
    az is érdekes, h idönként pc zavar be a tv (sima elosztóval kettéágaztattam a kábeltv jelét a videoba/tv-be és a Pc tv karijába) - pedig nem lenne szabad neki....
    és persze nagyon gyakran maga a kábeltv szolgáltató is elb***a a dolgokat....
    ahogy ibrik is írta:)
  • [Jakuza]
    Sajnos a TV kartyak erzekenyebbek a jelszintre.
    Rossz minosegu jelnel elofordulhat a TV kartya nem kepes az ado vetelere.
    De okozhatja akar a foldeles nelkuli tapcsatlakozo is a jel gyenguleset az elektromos zavaras miatt.
  • ibrik
    Kábeltévénél sosem lehet tudni...
    Talán valamelyik F-csatlakozó rossz, vagy a splitter. Vagy valamivel összegerjed azon a frekvencia-tartományban.
    Ha csak simán TV-készüléken nézed, ott van probléma a képpel vagy a hanggal?
  • takysoft
    ha már a tv kártyánál tarunk... nálam érdekeset produkál. a magas frekvenciás adók nem jönnek be rendesen egész pontosan 3 db. rtlklub, tv2, viasat3... főnix tv bezzeg megy rendesen... csíkozik a kép, szar a hang...
    többi adó jó.. biztos kieéett benne vmi tranzisztor...
  • sd54321
    http://members.home.nl/fly2000/index_e.html
    jelenleg a legjobb cuccos tv kártyákhoz!
  • titike
    Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!!!
  • cikasz
    3 éve cs-zel? tudod mi az a 187?
  • cikasz
    miböl feltételezed, hogy angolul fog megszólalni???
  • takysoft
    winfast tv 2000 xp pro a neve asszem.(eleg vindowsosan hangzik, pedig a linux alapból támogatja) UHU-Linuxnál még driver se kell. betettem a karit, azt ment a fimnézés. Abban is vannak magyar nyelvű programok talán.