58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-

Upsz! Nem vettem észre hogy baloldalt ott van az a kód :]
Köszi -
Azért nem írom ki, mert:
1. Van elég hely (van egy 200 GB-os SATA és egy 80 GB-os vinyóm, amiken jelenleg összesen kábé 50 GB szabad hely van. Ez mondjuk néha le szokot csökkenni, amikor DVD-filmekkel "törvénytelenkedek...
)
2. Mint már említettem, majd bele akarom integrálni a DVD-jébe a magyarítást is, de azt javítgatják folyamatosan és jelenlég még csak a tisztán szöveges verzió elérhető, a grafikussal problémák voltak. Majd azt akarom, hogy az akkor érvényes legfrissebb verziót teszem bele.) -
Pedig ott van - a .:Saját magyarítások:. menüpont alatti táblázatban.
-
Hy Házigazda!
magyaritas.hu-ról leszedtem a colin 4 magyarításodat, telepítésnél kiírta 'A TELEPÍTŐ JELSZAVAS, A SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓK CSAKIS A HONLAPOMRÓL ÉRHETŐK EL!'
Igen, fellmentem http://imyke2000.sync.hu-re is, meg még egy másik oldalra is, de sehol nem találtam a kódot. Most mi van? -
sd54321 #29033 ha van hely én sem írogatok ki semmit fölöslegesen...
ha meg nem kell: delete
ha meg nem tom h kell-e még majd és már szorít a hely: na akkor mehet egy udf-s ujraírhatóra -
De akkor miert nem irod ki egy dvd-re, es tarolod azon? Meg azt oda is adhatod rogton az ismerosnek. -
sd54321 #29031 akkor visszavonom :) -
sd54321 #29030 az se rossz:) -
látogass el hetente egyszer a portálra, akkor megtudod, ha lesz.. -
Szabyka #29028 Sziasztok! A King Konghoz lesz fordítás ?
Köszi! -
CSő
Ha lessz harry 4-hez magyarítás, akkor lécci írjatok meg nekm!!köszi!
ja erre a címre ha lehet [email protected] -
rakjál bele huszárokat.
vagy nem tíz kicsi négert legyen, hanem hét kicsi vezér.
ibrik: imázs?... no comment -
ricky #29025 sziasztok
tudna nekem valaki segíteni, hogy az Agatha Cjrisite and the there were none játékot hogyan lehet magyarosítani? -
Te valamit félreértettél.
Én csak az DVD-imázst tárolom a jövőbeni kiíráshoz. A mountolva történt próbatelepítést és kipróbálást követően azonnal uninstalláltam a gépemről.
Még annyit talán meg fogok tenni vele, hogy a magyarítás telepítőjét beleintegrálom az imázsba, hogy egyben meglegyen az egész. -
én asszonkán meg szintén PC-őrült... -
sziasztok! az atlantis c. 97-es játékhoz keresek magyarítást, vagy az angol verziót. (svédül van meg) :( tudtok segíteni? -
sd54321 #29021 ez igazán nemes gesztus:)
csak azért felrakni vmit a saját gépedre, hogy aztán más játszani tudjon vele...
egyszer én is megpróbáltam ua-ezt a párom kedvéért a Sims 2 -vel, de idővel erőt vett rajta az unalom, rajtam meg a depi, h nem tok mááá jáccaniiiii (brühühü...)
ugyhogy uninstall lett a vége... mondanom sem kell, hála az égnek ;)
katasztrófálisan pc beteg vagyok... sztem a tudomány ma állása szerint reménytelen eset...
és az asszonykám mégis hősiesen elviseli! nem hinném, h sokan képesek lennének rá:)
szal' csak azt akartam kinyögni, hogy nem csak egy rendi gyerek vagy Te ibrik, hanem egy igazi hős is:)
(már ugy abból kiindulva amit az elöbb írtam... vagyis magamból) -
A GTA SA sem a stílusom, csak azért van fent a gépemen, mert az egyik jóbarátom fia régebben kérte tőlem. De amíg nem fejlesztik a gépüket (proci, memória, DVD-olvasó, stb), addig nálam van eltéve.
Annyit foglalkoztam csak vele, hogy feltelepítettem a jelenleg elérhető magyarítással és belenéztem. -
sd54321 #29019 ezek szerint nincs elfeledve a dolog! ez jó hír.
ibrik!
a GTA SA-t csípted? csak mert ha igen akkor azt kell, hogy mondjam ezt is csípnéd:)
szinte ua csak lóháton:)
amugy én is kétkedve fogadtam a dologot... és bizony maradtak is bőven kifogásaim, de azért egész kellemesen meglepődtem...
szal egy próbát megér, szerintem:) -
Itt volt róla szó:magyaritások portál fórum -
Akkor valószínűleg ugyanúgy a magyar szövegeket is rövid ideig írná ki (ha egyáltalán fordítható).
Esetleg valamelyik konfig vagy ini, vagy stb. fájlban meg kéne nézni, hogy át lehet-e írni valahol a feliratok kijelzési idejét (delay vagy hasonló érték).
Amúgy mindez csak találgatás a részemről, mert a játék nincs meg és valószínűleg nem is fogok hajtani rá. A westernt nem szeretem. -
sd54321 #29016 GUN
erről tud vki vmit?
a magyarítások portál szerint még nem készül hozzá hunosítás...
nagyon sok szöveg van benne és ami még rosszabb, sokszor alig lehet végigolvasni a párbeszédeket olyan gyorsan lekapják... pedig ez tipikusan egy olyan game, ahol fontos a sztori... -
Ja, Chery email cimet nem tudja valaki? Aki segitett a Gothic 2 fajlainak összerakasaban? Nekem elvesztek a regi emailek mar regen, de most kene... -
Ja, Chery email cimet nem tudja valaki? Aki segitett a Gothic 2 fajlainak összerakasaban? Nekem elvesztek a regi emailek mar regen, de most kene... -
Elkezdtem a The Movies magyaritasat... -
tárgytalan, közbe jött privi...
a kibontó mechanizmust(vagy az összes angol szöveget) elküldhetnéd, illetve azt is, hogy hogy rakod vissza a játékba(hogy ki lehessen próbálni.)
meg említsd meg, hogy mit fordítsak most.
Barátsággal:
Taky -
imyke: én kereslek már egy ideje, hogy akkor most mi is van TLJ ügyben.
emailre nem válaszolsz, privire nem válaszolsz, fórumokbe viszont irogatsz.
Mailem megkaptad, vagy küldjem el újra?
mint kértem, küld már el, hogy is bontottad ki a TLJ szövegeit, hogy lehet visszarakni, illetve mit fordítsak?
ha nincs időd ilyesmira, akkor legalább annyit, hogy majd később írsz. -
Egyrészt: kell mindig valami gumicsont uborkaszezon idején. 
Másrészt: azt is írhattam volna (#29001), hogy ki nem sza...ja le, hogy valakinek a hozzászólása hányadik sorszámú. Minek azt bejelenteni?
Ebből a szempontból ez ugyanolyan felesleges dolog, mint arról "gumicsontként" filozofálni... -
Miken el nem tudtok dumálni, OFF!
-
ha jól tudom, akkor itt az sg-n a topicban AZ volt a 29000. hozzászólás, de ha visszaolvastok, akkor nem fogtok tudni összeszámolni ennyit, mert előfordulhat, hogy pl a 8. hozzászólást a 12. követi, mert a köztük levőt törlik.
de nem számozódik át a többi.
sőt, ha valaki megírja a 6. hozzászólást, mejd törlik egyből, akkor is csak 7. lesz a következő.
érdemileg talán nem a 29000. volt az enyém, de valójában biztosan...
(azt nem tudom, hogy ha vki VIP, akkor törölheti-e a hozzászólását önmaga, és úgy a következő megkapja-e a számát.) -
Panyi #29007 Nem a nettő, mert a bruttó a teljes, de mi csak a nettót látjuk. Ez olyan mint az ubroka az üvegben, mikor csak az ubork a lényeges a többi nem, na mindegy... -
Ez a szám bruttó... :) -
Az tény, hogy volt 29 ezer hozzászólás, de most, abszolúte, bizonyosan nincs meg a 29005 HSZ...
Mondhatni: a hozzászólások sorszáma csak illúzió, nagyjábóli tájékoztató jellegű összeg.
-
Na de akkor en is igy gondoltam, na :)
Tehat volt itt 29000 hsz, akkor is, ha sok torolve lett! :) -
Nem sorszámozódik át és a törölt HSZ hiányzik. Ibriknek igaza van.
-
De ha torolve van, akkor atsorszamozodik az egesz? Nem csak eltunnek azok a hozzaszolasok, es azok hianyozni fognak, de ugyanannyi marad? -
Ez gyakorlatilag nem igaz (29000. hozzászólás).
A topik fennálása óta már sokszáz hozzászólás lett törölve. Ez a "29000" csak egy látszólagos állapot. -
igazad van....
29000. hozzászólás! -
Figy, miért ne? Akivel lehet szótérteni, azzal általában jóban vagyok. Akivel nem, az nem érdekel, aki kötözködik, azt meg elküldöm a Déli-sarkra, hogy jól szétfaggyon...
-
Jóban vagytok Imykével, mi?