58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • [Jakuza]
    Nem kell feleslegesen pazarolni a szot ilyen megjegyzesekre, tudod hogy mi szeretunk neha. :P
  • nagykispeter
    Nem értem az ilyen embereket.
    Inkább köszönettel tartozunk Neked a magyarításokért,lehet nem mindig úgy szólsz vissza ahogy épp visszavárja valaki(Nekem nem volt ilyen),de ez függhet hangulattól és az üzenettől is amire válaszolsz.Ha nem adnál ki egy magyarítást sem akkor se szólhatna senki,csak ha előre letett volna érte egy kis lóvét.Így szerintem csak az marad hogy megköszönjük
  • Mayday
    En csak azt nem ertem, mire irtad ezt;

Mivel nem egy konkret postra valaszoltal, elolvastam mit irt legutoljara IMYke, es az inkabb segitseg volt, mint nagykepuseg...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem lényeges...
    Abban a téves hitben leledzik, hogy a nagy és személytelen internet segítségével meg tud sérteni. Csak arról feledkezik meg, hogy ahhoz, hogy sértő legyen bármi is, amit ír, személyesen kellene mindezt tegye - mert így, egyszerűen levegőnek nézem.
  • nagykispeter
    Lehet hogy mama2 vagy 4 vagy ki tudja?!
  • RaveAir
    Ehh...
  • IMYke2.0.0.0
    Ha csak ezért regisztráltál, akkor nagy hiba volt: magadat égeted.
  • vélemény
    Vaze i2k ne legyél nagyképű
  • meril
    de bizti???
  • meril
    oké kössz
  • Panyi
    HEX editorral lehet menne
  • meril
    nem tom de ezeket nem kell kitömöríteni!!! És a Street Legal Redline játékról van szó!!! Lécci segítsetek! Elöre is köszi
  • IMYke2.0.0.0
    Amennyiben Unreal-motoros játék [kitömörítve abban is vannak *.class fájlok], akkor azokat felejtsd el - nem azokat kell fordítani!
  • ibrik
    Milyen játék?
    Talán mobilos? (a java miatt...)
    Karakterlimitesen vagy a spec. magyar magánhangzók kihagyásával próbáltad már?
  • meril
    Hi all!!! Az volna a kérdésem hogy a .class fileokat megnyitottam és át is írtam bennük a szöveget de lefagy a játék és nem megy tovább!!! A .class fileokat mivel nyissam meg??? milyen progit ajánlotok???
  • ibrik
    Sehonnan.
  • laci 700
    A Moto GP 2-höz honnan tok Magyarítást letölteni?
    Köszi!
  • sd54321
    ua is magyarul is kiadták....
  • sd54321
    persze:)
  • peti94
    Settlers IV magyarításról tud valaki ??
  • takysoft
    gratula hozzá
  • RaveAir
    Én ma értem el az IWD2 átnézésénél a 70%-ot. Folyamatosan nézem, hogy mi az, ami új, és a menet közben le nem fordított varázslatokkal, nem felvehető objektumokkal, helyszínleírásokkal és hasonlókkal bíbelődök.
  • Solid Snake GH
    TLJ-hez képest bizony...
  • IMYke2.0.0.0
    Rövid...
  • zeli
    tényleg 70%????
    nemrég mégcsak 30 volt...
    vagy nagyon rövid, vagy a Gamehunter gyorsan magyarítja:)..és persze jól...
    Levee: szasz:)
  • sd54321
    Hello!

Le a kalappal a Gamehunter elött!
    70%-nál jár a daVinci!!!! Ez már fincsi:)
    Csak így tovább:)
  • levee
    Helloztok!
  • IMYke2.0.0.0
    Megnéztem - nekem az angol van meg :(((((
  • grebber
    Nemsürgetés képpen még véletlenül se hidd azt ,kis idöd mikor lesz meglesni a Port Royale 2-öt?
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, ilyen játékokkal még nem találkoztam, és én nem is szoktam ilyeneket fordítani... Sajnálom.
  • jimbo1
    Hello IMYke2! Szeretném a segítségedet kérni, a következő gyerekjátékok magyarítása elképzelhető-e ,hogy meglesz: Barbie(TM)and The Magic of Pegasus(TM),valamint az Over The Hedge.A kisunokámnak megígértem...! köszönettel
  • IMYke2.0.0.0
    Nem lesz.
  • Ticsy
    Stolen magyarosítás lessz??
  • Panyi
    Megnéztem Rise of Legend-et és hát azt hittem olyan lezs mitn alap RoN és csak XMLeket kell nekem átírni, erre nem azokat az xmleket szépen becsomagolták egy big fájlba:P
  • Panyi
    Condemned: Készül
    HL2 Ep One: Készül
    H2 Ep One véigijátszás: UTFG, avagy aki keres az talál, vagy ha nagyon kell akkor nézz el a HL2 Ep One topikba
  • HitKaszaMan
    Van már Condemned Criminals Originals magyarítás vagy Half-Life 2:Epidose one magyarítás estleg végigjátszás?Kösz
  • hellcommander
    Tudom hogy írtad már egy párszor, de gondoltam hátha valaki tud valamit ezzekl kapcsolatban.
  • IMYke2.0.0.0
    Rendben.
    Úgy látom, Sephi anyaga is rám maradt...
  • IMYke2.0.0.0
    #30888...

• takysoft
    lefordítom hamarosan. 1-2 nap
    bocs