58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Nem kell feleslegesen pazarolni a szot ilyen megjegyzesekre, tudod hogy mi szeretunk neha. :P -
Nem értem az ilyen embereket.
Inkább köszönettel tartozunk Neked a magyarításokért,lehet nem mindig úgy szólsz vissza ahogy épp visszavárja valaki(Nekem nem volt ilyen),de ez függhet hangulattól és az üzenettől is amire válaszolsz.Ha nem adnál ki egy magyarítást sem akkor se szólhatna senki,csak ha előre letett volna érte egy kis lóvét.Így szerintem csak az marad hogy megköszönjük -
En csak azt nem ertem, mire irtad ezt;
Mivel nem egy konkret postra valaszoltal, elolvastam mit irt legutoljara IMYke, es az inkabb segitseg volt, mint nagykepuseg...
-
Nem lényeges...
Abban a téves hitben leledzik, hogy a nagy és személytelen internet segítségével meg tud sérteni. Csak arról feledkezik meg, hogy ahhoz, hogy sértő legyen bármi is, amit ír, személyesen kellene mindezt tegye - mert így, egyszerűen levegőnek nézem.
-
Lehet hogy mama2 vagy 4 vagy ki tudja?! -
Ehh... -
Ha csak ezért regisztráltál, akkor nagy hiba volt: magadat égeted. -
vélemény #30962 Vaze i2k ne legyél nagyképű -
meril #30961 de bizti???
-
meril #30960 oké kössz
-
Panyi #30959 HEX editorral lehet menne -
meril #30958 nem tom de ezeket nem kell kitömöríteni!!! És a Street Legal Redline játékról van szó!!! Lécci segítsetek! Elöre is köszi -
Amennyiben Unreal-motoros játék [kitömörítve abban is vannak *.class fájlok], akkor azokat felejtsd el - nem azokat kell fordítani! -
Milyen játék?
Talán mobilos? (a java miatt...)
Karakterlimitesen vagy a spec. magyar magánhangzók kihagyásával próbáltad már? -
meril #30955 Hi all!!! Az volna a kérdésem hogy a .class fileokat megnyitottam és át is írtam bennük a szöveget de lefagy a játék és nem megy tovább!!! A .class fileokat mivel nyissam meg??? milyen progit ajánlotok??? -
Sehonnan. -
A Moto GP 2-höz honnan tok Magyarítást letölteni?
Köszi! -
sd54321 #30952 ua is magyarul is kiadták.... -
sd54321 #30951 persze:) -
peti94 #30950 Settlers IV magyarításról tud valaki ??
-
gratula hozzá -
Én ma értem el az IWD2 átnézésénél a 70%-ot. Folyamatosan nézem, hogy mi az, ami új, és a menet közben le nem fordított varázslatokkal, nem felvehető objektumokkal, helyszínleírásokkal és hasonlókkal bíbelődök. -
TLJ-hez képest bizony...
-
Rövid...
-
tényleg 70%????
nemrég mégcsak 30 volt...
vagy nagyon rövid, vagy a Gamehunter gyorsan magyarítja:)..és persze jól...
Levee: szasz:) -
sd54321 #30944 Hello!
Le a kalappal a Gamehunter elött!
70%-nál jár a daVinci!!!! Ez már fincsi:)
Csak így tovább:) -
Helloztok!
-
Megnéztem - nekem az angol van meg :((((( -
Nemsürgetés képpen még véletlenül se hidd azt ,kis idöd mikor lesz meglesni a Port Royale 2-öt? -
Sajnos, ilyen játékokkal még nem találkoztam, és én nem is szoktam ilyeneket fordítani... Sajnálom. -
jimbo1 #30939 Hello IMYke2! Szeretném a segítségedet kérni, a következő gyerekjátékok magyarítása elképzelhető-e ,hogy meglesz: Barbie(TM)and The Magic of Pegasus(TM),valamint az Over The Hedge.A kisunokámnak megígértem...! köszönettel -
Nem lesz. -
Ticsy #30937 Stolen magyarosítás lessz??

-
Panyi #30936 Megnéztem Rise of Legend-et és hát azt hittem olyan lezs mitn alap RoN és csak XMLeket kell nekem átírni, erre nem azokat az xmleket szépen becsomagolták egy big fájlba:P -
Panyi #30935 Condemned: Készül
HL2 Ep One: Készül
H2 Ep One véigijátszás: UTFG, avagy aki keres az talál, vagy ha nagyon kell akkor nézz el a HL2 Ep One topikba -
HitKaszaMan #30934 Van már Condemned Criminals Originals magyarítás vagy Half-Life 2:Epidose one magyarítás estleg végigjátszás?Kösz -
hellcommander #30933 Tudom hogy írtad már egy párszor, de gondoltam hátha valaki tud valamit ezzekl kapcsolatban. -
Rendben.
Úgy látom, Sephi anyaga is rám maradt...
-
#30888...
-
lefordítom hamarosan. 1-2 nap
bocs