58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • kirol
    Hát fura, de töröltem az eredeti játékot MS Store-osat és kipróbáltam a virágboltit és 1440p-ben minden max és 60 FPS-t mutatott. Igaz csak a kezdeti szobában bóklásztam.
    Nem láttam viszont RTX opciót a menüben. nVidia GeForce 2060 Super-em van.

Arra is kíváncsi lennék, ki a szebb, a PC-s 1440p max részletességgel, vagy az Xbox Series X verzió.
    Mert ha a PC csak kicsivel csúnyább, akkor ha lenne magyarítás, inkább azon játszanám.
  • Maxtreme
    Már rajta vannak az az ügyön:

The Medium gets a new update that completely destroys its in-game performance

Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2021.01.30. 10:08:49
  • St3vEn
    Én is beszéltem egy fejlesztővel a steames fórumán keresztül.
    A pontos válasz.

"Magyar felirat mindenképp lesz a játékban de csak később fogjuk hozzáadni a játékhoz (akkor majd frissülni is fog Steam-en az adott szekció).
    3-7 hónapos intervallummal tervezünk jelenleg, több dologtól is függ a pontos megjelenés(ez már maga a megjelenése a játéknak nem a fordításé). Amint lesznek híreink ezt illetően, a lehető leghamarabb értesítünk mindenkit!"
  • darkSectorxxx #56954
    Igen eléggé izmos gép kell és van hogy egyser 5-8fps azt 20 másodperc múlva 55fps van, szóval a töltés a háttérben nem az igazi, de majd kipeccselik.
  • kirol
    Az szuper!
    Kár hogy XSX játékba nem lehet beletenni, pc-n meg eléggé akad :(
  • Maxtreme
    Szép reggelt.
    Srácok a Hades-t tervezi valaki fordítani? (mivel a transistort anno lehetett, és a motor ugyanaz, gondolom technikai akadálya nincs)
    A magyarítások portál szerint 2%on áll a project, viszont a készítő oldalán nem találom listázva a játékot. (esetleg dobta a dolgot?)

Igazán megérdemelné mert marha jó kis játék, remek történettel :)
  • Evin
    Az a friss és mindig ott lesz frissítve.
  • spati
    Nem tudja valaki hogy a Horizon Zero Dawn most hány százalékon áll? magyaritasok.hu oldalon 20%-on áll de október óta nem frissítették.
  • chris0000
    hi. Lostprophet kezdte el... 10%-on van. üdv.
  • hunbalee
    The Mediumot tervezi esetleg valaki magyarítani majd? Unreal Engine 4 és a cég előző 2 játékát megoldották magyarul..
  • chris0000
    nah az szuper... early végén, közben, lehet tudni mikor? thx. üdv.
    Utoljára szerkesztette: chris0000, 2021.01.28. 19:51:07
  • NiGhTM4R3
    Az egyik fejlesztő (Székelyhidi Ádám) egy napja írta, hogy lesz benne magyar felirat
  • chris0000
    hi. ebben volt... 2-3 hónapja olvastam egy cikket róluk és akkor kerestem rá a játékra steamen.. több nyelv is támogatott volt, köztük a magyar is.. most meg only angol.. remélem csak az early miatt, de annak se sok értelme van, bár lehet csak vmi szabályozás steam részéről... bízom benne, h lesz benne.. üdv.
    talán a van helsinget is ők csinálták.. ha jól emlékszem.. nagyon gondolkoztam ,h megveszem, de mindig sikerül elb@szniuk a lelkesedést... mondjuk a többi regionak is szívás...6-8 alapnyelv biztos benne volt..
    Utoljára szerkesztette: chris0000, 2021.01.26. 20:55:46
  • St3vEn
    Igen pedig aDread Nautical-t meg is vettem volna, de így nem igazán érdekel már.
    A King Arthurnál úgy volt lesz magyar felirat benne, direkt ezért raktam kívánságlistára már kb fél éve, de már abba sincs, pedig Neocore fejlesztés amelyekbe eddig mindig volt.
  • hunbalee
    Biztos nagy nevek lehetnek ha az Operencia óta nem is hallott róluk az ember.. Így nem írok nekik mert noname szarok 100% tutira Szóval felőlem ezek az ismeretlen játékok only héberek is lehetnek
  • Andriska86
    Ezt írjátok meg a ZEN-nek, mert két új játékukban sincsen :)
  • hunbalee
    Magyar játékban mindig világszégyene ha nincs.
  • Andriska86
    " már nincs benne" - miért, volt róla szó, hogy lesz?
  • chris0000
    hi. holnap indulna a King Arthur: Knight's Tale steamen earlyben, de már nincs benne a magyar felirat, legalábbis nem jelzi, h lenne benne... üdv.
  • nulladik
    20%

• Llajti
    Párbeszédek, de legfőképpen a hangok feliratai. Gondolom azokat is lefordítottad, mert egy-kétszer felvillantak.
  • Anonymusxx
    Hiányosak a párbeszédek, a fénykép módot nem is próbáltam. Ha majd be akarod tesztelni, a mostani magyarítást akkor elég ha a legelején lévő barlangos résziig jutsz el, ott egyértelműen nem jelenítődik meg a szöveg.

• Andriska86
    Még nem foglalkoztam vele.

Egyébként párbeszédek is hiányoznak? Nem csak a fénykép mód szövegei?
  • nono28
    Sziasztok!

A 7 Days to die 19.3-hoz van magyarosítás?
  • xymano
    Köszi mindenkinek.
    Igazából fiam kapott karira egy boxot és akkor már gondoltam használom én is az előfizut a gépen. Ami érdekelt volna az a final fantasy 8 meg a control, persze mind2 magyarítva, viszont akkor ezek akkor így kimaradnak.
    Azért a fordítók munkáját köszönöm.
  • hunbalee
    Sajnos a ms pc részlege egy hulladék. Egy a rendszer mégis külön kezeli az xboxtól. Csomó game xboxon ad acsit a pc game pass verzió meg nem.
    Sajnos ez van.
  • akyyy
    ez az egyik legrosszabb dolog. ha az ember előfizet rá, nagyon sok játékot be tud így szerezni, de kb semmit se enged módosítani, így magyarítást szinte semmihez se lehet felrakni. (nekem amivel eddig próbálkoztam, csak a Football manager-hez sikerült, de az tán modként kezeli a fordítást :(
  • Evin
    Steam, Epic, GoG - OK
    Windows Store/Game Pass - Nem
  • Anonymusxx
    A Hellblade magyarításásnak a frissítéséről van valami infó?
  • darkSectorxxx #56928
    Az is win10.
    A rendszer ugyanaz, a kliens más.

Steam, Epic, GoG, Xbox App (ebbe vannak a store játékok)
  • xymano
    Ami jön majd game pass ba az lesz meg :)
    Azt hiszem a sima alap
  • darkSectorxxx #56926
    Milyen verzió van még?
  • hunbalee
    Nem. Arra nem telepíthető semmi. MS ugy védi a játékfájlokat mintha a win10 forráskodját lehetne visszafejteni
    Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.01.18. 20:13:45
  • xymano
    Hello
    A Conrol magyarítása telepíthető a win10 es verzióra?
    Köszönöm
  • hunbalee
    IGP-vel is végig kell majd játszanom oltári lesz
  • Baker1
    5 perc hírnév:

Call of Duty: WWII magyarítás a Baker Online-tól

Utoljára szerkesztette: Baker1, 2021.01.17. 16:33:06
  • Baker1
    AMF. :D
  • scomcomputers
    Ez csak azoknak jár akiket kiválasztottak az új gulagra a marson...
  • scomcomputers
    Majd akkor "örüjjé" így ha megáll a ház előtt a rabszállító....gulag....
  • nulladik