58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Filmekhez feliratokat a következő címen találhatsz:www.divxfelirat.com -
Koszi szepen, de sajnos ez az oldal nem toltodik be nekem. :-(
De azert koszi. -
...azaz, hogy ez nincs... :o) LOL -
Ez az egyetlen szervezett site az országban! Mást nem fox találni! Legfeljebb, ha valaki önszorgalmúlag fel nem löki neked vhová! Ez van...
Én nem leszek, mert én nem foglalkozom filmekkel.
i2k -
Cobra11 #1629 off: dr. szöszi szinkronról nem tudsz? mert a lentebb említett címen nincs és majdnem minden link hibás! -
Magyar film szinkronok az UW-n
i2k -
Hi ALLL!!!
Megtudna valaki mondani, hogy honnan lehet leszedni jatekokhoz, esetleg filmekhez magyar szinkront vagy hangogkat? Egyaltalan lehetseges az ilyesmi? Ha igen, akkor meg hogyan?
Tudom kicsit sok a kerdes, de szereztem ket uj gamet es egy filmet es az osszes cuccban rossz a hang es nem csak nalam...
-
És mivel az előbb említett odlal nem teljesen készítette el a végigjátszást:
Longest Journey Teljes Végigjátszás
Itt röviden, velősen, és mégis alaposan le van írva minden.
i2k -
Nem ide tartozik szorosan, de mivel szinte ezt a topicot olvassák át a legtöbben: Diablo 1-2 és WarCraft III cheaterek vigyázzatok...:
Ezeken az oldalakon és a felsorolt fileokban trojan hack anyagok bújnak meg! Ne töltsetek ezekről le semmit!
www.d2cheats.tk
www.diablodupes.does.it/
www.techwarrior.makes.it
www.D2Cheats.netfirms.com
www.mousepad.vze.com
dupecheat faq.exe
lag away.exe
bnet server.exe
speedhack.exe
ith_maker.exe
free_sojs_signup.exe
mfhack.exe
unlimited mana.zip
teletown.d2h
Körlevélben tájékoztattak ezekről...
i2k -
ezt még asszem én követtem el...
-
Atis13 #1623 valaki nem tud a colin mc 1hez magyaritást??
-
metlosz #1620 Hi!
Nem tudjátok mi a helyzet a Morrowindal mert nem jön be a Tar-on levő oldal? -
Na ide is beírom: W3 magyarosítást a HunCraftosok csinálják. www.huncraft.hu -
nekem van Tropico teljesen magyar ! Szöveg + Hang + meg Minden magyar !!! -
nekem van Tropico teljesen magyar ! Szöveg + Hang 9 Minden magyar !!! -
A Syberia-hoz letezik/keszul magyar szoveg? -
Hali Tiby!
www.IceBoxStudio.tk
van több minden is ami mohaa!
Ha nem menne a link akkor letöltheted az 576 oldaláról is :
576 Hírarchívum
-Zagash
-
letöltöttem a deus ex-et. ha minden igaz megtalaltam minden szöveget, csak meg meg kell neznem, hogy hogyan tudom atirni öket. Mivel hajnal fel 6 van, mostmar nem allok neki :-)))
Majd megszerzem az eddig leforditott anyagot, aztan meglatjuk mikor lesz idöm a többire. -
dev!l #1607 vki segitswn mar icewind dale magyarositas kene de nagyon surgosen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! plz -
Mármint a beszerzése, feltéve ha nem modemes vagy. Akkor egy kicsit tovább tart :)
Keresd ahol tegnap :) -
Ez már nem olyan gond :) -
A magyarítást nem... Azért, mert minden anyag a hatalmas méretű archívokban van benne...
i2k -
dev!l #1598 csa. icewind dale magyarositast tudtok nekem adni? vagy olyan progit amivel lehet magyarositani a gamekat
? plz -
en epp töltöm le a deus ex-et. meg akarom nezni, mert allitolag nagyon jo. ha vegeztem a dungeonsiege forditasaval es tetszett a jatek, akkor szivesen bevallalom annak a forditasat is.
Csak mondjatok meg ki csinalta. Akkor felveszem vele a kapcsolatot es elküldetem vele az eddigi anyagot -
ok, minden vilagos!
Köszi i2k :-)))
Valoban nem megy az egyik link... majd szolok Andie-nak irja at. Egyebkent a HCgamer-en a download-nal a patchek között kell rakeresni es mar meg is van -
Ráadásul: ott nem műxik a Diablo2 Classic magyarítás, csak a LoD. Nekem mindkettő megvan.
Bár, ha a LoD változatot teszi fel, az tökéletesen lefedi a Classic-ot is.
i2k -
Ugyanaz, de én már feltettem neki egy gyors ftp-re...
i2k -
de hülye vagyok.... a cim http://free.x3.hu/d2hun/ -
innen leszedhetsz mindent es nem is nagy! csak 4-5 MB. Nem tudom i2k miket ajanlgat, de a legegyszerübb, ha ezt hasznalod -
Ez a Full Diablo2-t (is) magyarítja, azaz 1.09-es Diablo2 Classic + Lord of Destruction...
i2k -
Szia!
Ide tettem fel: "Web" könyvtár...
ftp.tar.hu
user: qxyz
pass: manocska
Ui: siess, a TÁR gyorsan szokott törölni!
i2k -
Sajna, az nem kis méretű! Hogy gondoltad? E-mailben?
Úgy nem lenne jobb, hogy mondjuk megmondod mikor vagy tuti fenn a neten és felteszem neked egy FTP-re?
Magyarországi idő szerint: Este?
Válaszolj!
i2k -
De, ha egyszer itt kap az ember átfogó képet a magyar helyzetről?!
Teljesen jogos !! -
Édes istenem.....
-
Engedd meg: játékmagyarítások nem csak ott vannak! :))
i2k -
gaborn #1578 Játékmagyarítsok:
http://www.extra.hu/gmiki/ -
Szia HeadHunter!
Minden filmet a Direct Connect-en szerzek be, másoktól, akik szintúgy, mint én, megosztanak valamit a gépükön mások számára...
[HUN]_i2k vagyok itt: hungary2.dns2go.com
i2k -
reszcsi #1573 Azokon már túl vagyok :-) NO sebaj, legalább csiszolom az angol tudásomat. -
OK.
Már alig várom,hogy kész legyen.
Amúgy sok sikert hozzá! -
Upsz, a dátum: 2002.06.24 :)
i2k