58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Methos from GH
    Csak játszani a játékkal és figyelni a szövegre, hogy nincs-e benne elírás, vagy esetleg nem lóg ki a helyéről... Egyenlőre csak annyi kéne, hogy működik-e egyeáltalán... :))
  • Inquisitor
    Nem látott valaki egy Imyke 2000-et és/vagy egy Enemy Territory fordítást a közelben??? :)
  • Mayday
    Megis mit igenyel ez a teszteles? SOk idot? Ugy ertem, hogy sokat kell jatszani vele, hogy teszteljem, vagy a szoveget kell atolvasni, vagy mibol all a dolog?
  • Methos from GH
    Hali megint mindenki!

Nem sok a bátor jelentkező... :))
    Pedig szükségem lenne vkire egy darabig. ugyanis most nem tudom kipróbálni a
    fordítást hiszen jelenleg egy 500mhz-es gépen nyomulok. Az enyém valszeg egy héten
    (legalábbis remélem) belül jön, addig viszont fordítanám. Vki segítsen...
    Csak be kéne másolni a fájlt amit küldök a könyvtárba és megnézni, hogy mi stimmel
    és mi nem.
  • Galadriel
    Gmikinél megtalálod /hang, menü/.
  • MiZo@game
    Írtam már egy hónapja Jip-nek (Ő dolgopzik a Frílanszeren), chatről ismerjük egymást.... És még mindig nem válaszolt.........
  • Methos from GH
    Nem tudom. Épp tegnap írtam neki...
  • [Jakuza]
    Methos mi van a Freelancerrel ?
    Nagyon megallt a project. Csak nem ezeket is masnak kell atadni ?
  • wazzup
    héhéhééééé a ,,Katt ide!" linknél nincvs colin mcrae rally 2!!
  • Methos from GH
    Pontosítsunk: http://www.gamehunter.hu
    Ezt jobban szeretem és egyszerűbb is... :)
    Amúgy nálunk van...
  • Mayday
    Methoseknal van sztem, ezen a cimen:
    gamehunter.jatekhirek.hu
  • Methos from GH
    Hali all!

Olyan emberek jelentkezését várom akik tesztelnék az Enter The Matrix fordítást.
    Csak azok jelentkezzzenek akik tényleg keményen tesztelik a magyarítást és
    minden egyes kis hibáról értesítenek, továbbá akik naponta többször is megnézik a
    mailboxukat! A jelentkezést a [email protected] címre küldjétek!
  • Ombika
    Metohs isten vagy jeh :))))
  • misi9
    mail ment...
  • jojo
    Úgy legyen! Ámen.
  • Methos from GH
    Ja és még egy jó hír: hamarosan kész lesz az IGI2. :)
  • Methos from GH
    Hali all!

Na végre. Megkaptam az ETM kibontót. És működik. :) Azonban most ne jöjjön mindenki azzal, hogy mikor lesz kész. A minőségre megyünk nem a gyorsaságra, ahogy HJ testvér mondani szokta. :) Tehát "When it's Done." :) És persze még azért tesztelni is kell a progit. A múltkor jelentkezett fordításra azt hiszem valami day nevű emberke. nos akkor megkérem, hogy ha még mindig akar fordítani akkor jelentkezzen nálam! Email: [email protected]
  • Galadriel
    Azt nemtudom, hogy teljes de Gmikinél megtalálod.
    Ott van mindkettő.
  • Galadriel
    Üdv Mindenkinek!

ghost88!
    Ne haragudj, de ami Gmikinél van Project Igi magyarosítás az az első résznek a magyarosítása.

• chuck
    Ez itten egy olyan progi, hogy adott karaktersorozatokat cserel ki, vagy ekezettelenit egy vagy tobb adott konyvtarban levo fajlt, fajlokat.
    Keszitoje nem kivan a progival tobbet foglakozni, tehat ilyen forman lehet hasznalni, teljesen ingyenesen.

http://w3.enternet.hu/chuck/csere.zip
  • Methos from GH
    Most passzoltam át két másik embernek, mert az előzőek szarnak válaszolni... Ki is lette rúgva... Remélem ahamrosan kész lesz...
  • Ombika
    ertem :D
    Remelem mihamarabb lesz mert lassan mar 4 honapja foglalja a helyet a vinyon :)
  • Ombika
    Erdeklodnek igy nyaralas utan mizu a project igi 2 magyarositasaval?
  • Methos from GH
    Nem azt mondtam, hogy szar. :)
    Ha nem azt hogy akkor nem TELJES ha nincs minden lefordítva. Ezt nem cáfolhatod meg... :))))
  • HJ
    Nana!!! Csak óvatosan a szavakkal!:)))
    KDS magyarítása a tőle megszokott igen magas szinvonalú!!! A GameHunter-félén viszont még sok-sok csiszolni való van...
  • Methos from GH
    http://magyaritasok.jatekok.hu
  • NoZoli
    Hali!
    Tud valaki Fast Food Tycoon 2 magyarítást?
    És nem tudja valaki mikor lesz Industry Giant 2 1980-2020 magyarul?
  • Galadriel
    Marcus!
    Vietcong topik #1797.Vele vedd fel a kapcsolatot.
  • Marcus_
    Sziasztok!

Adnátok nekem egy linket,ahol esetleg találnék egy Vietcong leirást!?

Előre is köszönöm!
  • Methos from GH
    Hát akkor nem teljes... :)))
    Mi viszont, bár lassaban megy, a TELJES honosítást csináljuk... :))
  • Methos from GH
    Mondtam: Amint beindul a PHP-s oldal felkerül. Addig viszont már nem akarok foglalkozni a jelenlegi oldallal. :) Már csak egy mySQL hozzáfrésére várunk és indulhat is.
  • jojo
    A 15%-t felraktam, jól müködik,a menű és a pályák feladatai jók, csak a köztes szövegelések nincsenek meg. Így is jól játszható,csak nem tudom meddig elég a 15%.
  • jojo
    Tedd már meg légy szi, hogy az Elite Force II legújabb magyarosítását felraknád a gamehunter.hu oldaladra.
  • Galadriel
    Geryly!
    Ez elég jó.

http://hoodoo.isten.hu/vc
  • Methos from GH
    Hm... Sajnálom de nem igazán. Nem lehet, hogy az XP kavar be vmit, vagy esetleg vmit elrontottál. Ha sehogysem sikerül, akkor írj Hykaonak: [email protected]
  • M@TriX
    megerősítve, én is e-maileztem velük egy kört...
  • Methos from GH
    Régebben volt egy vita, hogy legális-e egy fordítás vagy nem. A Comgame "576" Ker. igazgatójának a válasza: "Elméletileg egy-egy ilyen fordítás a külföldi kiadók jogi tekintetében nem hivatalos. Ellenezni nem szokták, örülnek neki (mert így többet adnak el Magyarországon). Szóval ezzel semmiféle probléma sincs, nyugodtan lehet készíteni ezeket." :))
  • Methos from GH
    Hát azt nem mondhatnám. Egy fel kell építeni a PHP rendszert. 2: NEM KIS MELÓ LESZ AZ OLDALRA FELCUCCOLNI A MAGYARÍTÁSOKRÓL AZ INFÓKAT... :)))
  • ollie
    szívesen ;D

neked sem indul? ;D
  • Amiga
    Köszönjük szépen. :-D