58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Nem tudom... Szeretném minél előbb befejezni, lehetőleg még a Half-Life 2 megjelenése előtt, ugyanis utána annak szeretnék nekifeküdni... -
Aaaaaaaaaaa, es pont az IGI2! Nem hoz szerencset ez a nev :)
Enter The Matrixra mennyi idot saccolsz, igy, hogy ekezet-problema o.k.? -
Holnap. De van egy rossz hírem. Az IGI2-t nem tudom felrakni, mert írni Dezzynek, h küldje el megint mert minden cucc elveszett de még nem írt vissza... :(( -
Mikor rakod fel az uj magyarosításokat Methos? -
http://magyaritasok.jatekok.hu -
HJ #5261 Opssz...azt tényleg elfelejtettem beírni:(
Tehát: a Colin McRae Rally 3 magyarítás innen letölthető:
http://magyaritasok.jatekok.hu -
A miénket Morpheus csinálta. Alias Szabó Bálint. :)
-
Hi! Tudtok-e magyarositast a Freelancer-hez?
GMiki-nel egy regebbi verzio van.Mas helyeken meg nem talalok ujabbat.
Elore is koszi! -
HJ #5257 Találtam valamit:
Colin McRae Rally 3 magyarítás v1.0 - Paat -
Ha 5x raknád fel újra me újra az UT-t, mert lefagyaszt mindent a gépeden, ha magyarosítod, akkor te se lennél olyan nyugodt lelkületű.
Az utolsó file neve: ut2k3hunb13.zip, ami a játék során magyar ugyan ,de a menű, beállítások...egyéb sajna angol.
Amennyiben a kifejezés zavar akkor legközelebb így írom xar.
Továbbra is várom azt aki tippet tud erre mondani.
Előre is Thx!!! -
YarYar #5253 Csak nálam nem jelent meg az üzenetem? Mindegy, nagyovnalakban újra.
Methos: kösz, útánanézek.
Más. DA-ra tettem fórumot, lessétek meg és véleményezzetek. Txh! -
YarYar #5250 Tényleg. UT2003-hoz is lesz szinkronos magyarítás? Jó lenne. Nem tudja valaki, hogy akik az UT-t csinálták, megcsinálják-e ezzel is? -
Látod...szart már talált. Elküldted neki, most meg fikázza:)) -
Azért vár rá, mert már kész van. Csak arra vár, h feltegyük. :)
All: Megoldaottam az Enter the Matrix ékezet-problémáját így hamarosan abból is felkerül egy verzió! -
Keress csak...ebben a hangnem még fogsz is egy darabig. -
YarYar #5245 Köszönöm, hogy megvédted hírnevem :) -
Profi ut2003 magyarosítást keresek.
Szart már találtam./ menü magyarosítást is kérnék!/ -
titike #5242 Már én is nagyon várom az IGI-t meg a Hitman 2-öt
-
Kettő víruskergetővel (FreeAV, McAfee) és egy trójai keresővel (TheCleaner) néztem át, nincs benne semmi. Szvsz a NAV-odban be van kapcsolva a heurisztikus keresés, az adhat fals riasztásokat.
-
Oks -
Hello Methos!
"Elite Force 2 (40%)", legyen inkább 50%.
Este küldöm mail-en. -
Ugy legyen! :) -
Zozo76 #5235 En csak a Project IGI 2-re varok hogy elkezdhessem magyarul... :) -
Es most mikorra varhato barmi frissites? Sacc/kb, megis mire szamitsunk? -
Nyugi látni is fogsz. Mégpedig a következő frissítéskor ezek a kész honosítások kerülnek fel:
Colin McRae Rally 3
Porject IGI 2
Hitman 2: Silent Assasin
F1 2001
Továbbá ezek a honosítások még:
Jurassic Park: OG (17%)
Elite Force 2 (40%)
Ghost Masters (60%)
Raven Shield (90%) -
Hali all!
Belekezdtünk a JK3 magyarításába, várhatóan 1 hónapon belül teljesen kész lesz! További információka haamrosan itt: http://www.gamehunter.hu -
Hali!
Az a gond hogy nincsenek mega szerver adatati így azokat el kell kérnem mailben és nem tudom, h mikorra jön meg. Mostmár elérhető leszek. De az egész levelezésem odaveszett olyan címekkel együtt, amik nincsenek a GH honlapon fenn. :( -
Methos,
Ha felmegy a kovetkezo linkre (www.gamehunter.hu), akkor ott megtalalsz mindenfele tagnak mail-cimet, stb. Nem? Vagy most mi miatt nem tudsz frissiteni? A kesz, forditott file-ok nincsenek meg? De Te mostmar elerheto leszel, kesz a geped? -
HJ #5226 Ingyen lehet letölteni, csak előtte kell egy regisztráció. Sz'al ingyen van a Stronghold magyarítás. Bár ha az evm lapján elolvastad volna az erre vonatkozó részt akkor már régen magyarul játszhatnál:) -
Hali all!
Na itten vagyok már csak van egy kis problem. Elveszett minden email cím és egyéb GH-s adat így nem tuodm, hogy mikor lesz frissítés... :( -
Hi! Tudtok-e uj magyarositast a Freelancer-hez?
GMiki-nel egy regi verzio van.Mas helyeken meg nem talalok. -
Minden bizonnyal, mert nálam - ahogy már említettem - nincs gond. -
Kiru #5222 Nem szeretném sürgetni senkit, csak érdeklődnék, hogy a Gothic 2 fordítása mikor folytatódik??? Egyébként minden tisztelem azoké akik ezeket a fordításokat végzik, a játékok így sokkal élvezetesebek. -
Roxox #5221 Sziasztok!
Többen megkerestek e-mail-ben, hogy mikor lesz kész a Robin Hood magyarítása. A fordítás kb 85-90%-os készültségben van már egy jó ideje, mert családi okok miatt nem volt időnk fordítani. Most úgy tűnik, hogy hamarosan kb. két hét múlva felkerül az oldalamra - www.x-com.hu/francis - a végleges verzió.
Mindenkitől még egy kis türelmet kérünk, és köszönjük az érdeklődéseket!
-
nem is fagy...hanem a szöveget nem írja ki...akkor nálam van a gond? -
Hegylakolaci #5218 Akkor olvasd el figylmesen ami oda van irva,ennyi a trükkje -
HJ #5216 www.evm.hu -
YarYar #5214 Milyen Bloodhund HybridCOM lakó van a FS2-ben? -
Hat varunk soxeretettel :)
Sok minden lehet mar a tarsolyodban!!! :) (IGI2-t nagyon varom, Raven Shield frissites lesz?) -
Hi!
Nekem a Director's Cut féle Silent Hill 2 van meg, és nálam megy a magyarosítással.
Igaz nem játszottam sokat vele, de nálam nem fagyott ki egyszer sem.