58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Geeryy
    max payne 2 és commandos 3 magyarítást keresek
  • rimo51
    Hali ! Van arra esély , hogy a Homeworld II -t valaki leforditja ? :)
  • Methos from GH
    .:i2k:. - Légyszi küld át mailben az Astrum InstallWizard magyar nyelvi fájlját! Thx!
  • IMYke2.0.0.0
    Apocalypse.:
    Meg fogsz lepődni! Amikor megjelent, én készítettem belőle egy magyarítást, melyet azóta sem fejeztem be.
    Nagyjából 30 és 50% közé tenném a készültségét.

------------------------------------------
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
  • Methos from GH
    Sztem van. :)
  • YarYar
    Tisztelt hölgyeim és uraim... megtettem. Sikerül. Elkezdődött. Igen. Pont arról van szó. Igen, pontosan arról. A Final Fantasy 8 menüit az előző 5 percben sikerült úgy módosítanom, hogy a játék működjön is. Minden tiszteletem és köszönetem lengyelországi barátaimé akik segítettek ezt véghezvinni. Köszönöm!
  • zaki
    kösz az info-t. van rá esély, hogy még az idén kész legyen?
  • YarYar
    Final Fantasy 8: Ma kész lettem a párbeszédek 70. százalékával (884/620 fájl) is hoppá-hoppá. A menükkel súlyos gondok vannak és jelenleg a szerkeszthetetlen kategóriában leledzenek, de készülőben vannak a kitörésre.
  • IMYke2.0.0.0
    Korai még!

Ezt nem tudom megérteni!
    Itt mindenki azt hiszi, hogy a magyarítás olyan egyszerű, szinte nagyüzemi mennyiségben és sebességgel történik, történhet!????!

Ez nem igaz!

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
  • Bandew
    Na ezeken tudok nagyokat kakkantani!!!
  • Methos from GH
    Még nem mert közbe volt egy kis JK3 projekt. De mivel a Titans szövegei tartalmazzák az alap játék szövegeit is, ezért mind a kiegészítő mind az alapjáték fordítása szépen halad.
  • IMYke2.0.0.0
    sőt:
    A file itt is megtalálható: Pirates of The Caribbean 1.20 Hun

• IMYke2.0.0.0
    Nekem meg van: Pirates of the Caribbean Hun 1.20 Én betömörítettem (WinRAR 3.11) és így a mérete: 1156 kb

Ha adsz egy címet, feltöltöm.

• Bandew
    Bár én itt nem látok magyarítást.
  • Bandew
    Úgy láccik elköltöztek.
    Új cím.
  • Bandew
    Nekem
  • zaki
    én az Age of Mythology-hoz keresek magyarítást. azt tudom hogy van, csak azt szeretném tudni, hogy már letölthető-e a kész, 100%-os változat
  • IMYke2.0.0.0
    Ombika: Lesz abból 1 év is!

HJ: Hát igen. Így valóban senki sem fog hozzányúlni - illetve, elmegy a kedve a próbálkozástól...

• HJ
    Na látod ezért nem volt jó ötlet, hogy nem hoztátok nyilvánosságra az editort.
    Így esély sincs rá, hogy valaki kibogarássza a hibát.
  • Ombika
    :)

Szerintetek MAx 2-bol mikorra varahto vmi 1 honap,mert ha kesobb elkezdem mert nem birok varni! :))
  • Methos from GH
    Hát azért annyira sztem en reménykedj benne, hogy más megcsinálja...
  • Ombika
    Olvastam! :(
    De hatha elokerul vagy vki mas megoldja!
  • Methos from GH
    Írtam lejebb, hogy sajnos igen. Lentebb olvashatod az okot.

HJ_1: Nuke.
  • Ombika
    Gh Igi II 1.2-->rol mondjak is le? :(
  • Methos from GH
    Már készül...
  • sucu
    Sziasztok Age of Mythology The Titans-hoz magyarosítást keresek ha valaki tud segíteni előre is köszi
  • Methos from GH
    Bocsánat tévedtem. :(((
    Grekmoz szerinte, valszeg csak hétvégére tudjuk teljesen belőni az oldalt! :(
  • Methos from GH
    Hali!

Sajnos csűszik egy napot a GH indulás holnapra, ugyanis kisebb mySQL adatbázis hibák léptek fel, és este 10kor sikerült csak feltölteni az oldalt. Majd ma megpróbálok mindent beállítani!
  • Zagash
    Ne mondd! :)
  • Imremagdi
    és a max payne 1-el mi ujság ? mikor lehet letölteni ?
  • IMYke2.0.0.0
    A Street Legal 1 eleve magyarul (is) megjelent!

• IMYke2.0.0.0
    A BG2-höz készül magyarítás itt: Magyarítás Portál
    De még közel sem teljes!

• IMYke2.0.0.0
    A TOCA Race Driver Pro-hoz én megcsináltam a magyarítást.
    Az e-mailek még nem 100%-osak, amúgy MINDEN más (hangokat ugye eleve nem fordítunk) készen van.
    Majd felkerül a honlapomra...!

• IMYke2.0.0.0
    Bevállalhatod, de a kifejezetten Max Payne 2-höz szükséges RAS Maker (editor) nélkül nem fog menni!
    A Remedy a megjelenést követő 1 hónapban ígérte a megjelenését egy komplett map editor csomagnak...!
    Majd meglátjuk betartják-e a szavukat.

Kottára ugyanez a helyzet a Homeworld 2 és a HALO 1 esetében is!

• Zagash
    A Max Payne 2-t még nem próbáltam, de így látatlanban is elvállalom. :)
  • lóbébi
    Jó lenne mert hiányzik már.Remélem holnap beindul.Remélem emlékszel amikor hozzászóltam egyszer abban a fórumbam amikor kértem hogy legyenek türelemmel a forditókkal.Lóbébi
  • lóbébi
    Nekem is megvan csak e-mail cimed kell.Átküldöm neked ha akarod.Lóbébi
  • HJ
    Hogy más is értse miről van szó:
    az előző hozzászólásomban található cimen ott a Jedi Knight - Jedi Outcast magyarítása.
    Bogyee készítette - pompás!
  • HJ
    Igen!
    Itt: http://gonzo.iec.hu/jahun
  • Bandew
    Pedig csak ott van.