58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Chappy #7990 te meg az írni tudó bölcsis csodagyerek. -
O a HJ.
Te meg az ovis. :) -
Chappy #7988 De te ki vagy? -
HJ #7987 Örülök, hogy belinkelted a lapomat (hétvégén én is berakom a tiédet a linkjeim közé).
1 dologra kérlek: a linkre kattintva új ablakban (target="_blank") nyíljon meg a lapom. Köszi! -
Chappy #7986 Ki is vagy te??? -
HJ #7985 :))) -
Chappy #7984 Elmegyek. -
harczos #7983 tegnap jártam mmarktban, és láttam h jópár játék magyarul kapható, mint pl. h potter 2, kviddics, lotr: király visszatér. most ezek jutottak az eszembe, amiknek itt is kérték a magyarítását -
YarYar #7982 Tuti vagy tsávó! MDK2 kedvencem. 5 napja kezdtem el, de most újrakezdem. Eddig is értettem, de mégis más lesz magyarul olvasni mint fejbe fordítani. Ja és kösz szépen, hogy kiírtad az oldalam linkjét a tiédre. További jó munkát. -
YarYar #7981 Dehogy kell, ilyen jól már rég szórakoztam :)) -
Chappy #7980 Boccs, ha nem ta voltál! -
HJ #7979 i2k:
szerintem az egész Chappy vs. HJ thread-et nyugodtan dobhatod a kukába! Nem sok értelme van ilyen off topic témával terhelni a topicot. Bár ha igény van rá, akkor tőlem éppen maradhat:) -
HJ #7978 Ki hivott fel téged??? Én nem.
Nem vagy te kissé paranoiás? -
Chappy #7977 HJ!!!
tUDOD, ELÉBB FELHÍVTÁL, ÉS mUTER VETTE FEL. dA A TELEFONSZÁMOT ÉN MONDTAM MEG! ÉRDEKES HANGOD VAN. -
Chappy #7976 boccs, i2k -
Chappy #7975 Nemigaen, de a keresőben keress, itt az SG-m, vagy I2K-nál. -
HJ #7974 ááá...nem volt olyan vészes a dolog: csak beregisztrálta magát másik néven a fórumra (ugyanis Chappy néven már ki van tiltva - nem ok nélkül) és beírt pár trágárságot...
Mit vársz egy 6.-os gyerektől? -
HJ #7971 Kisgyerek: beidézzem ide mit írtam nekd e-mailban?
És azt a telefonszámot és e-mail címet is? -
Chappy #7970 a francba!!! -
HJ #7969 Ja..tényleg vandálkodott a gyerek a fórumomon, de meg van oldva a dolog...:))) -
Chappy #7968 3 perc munkája -
HJ #7967 :))) -
Chappy #7964 Szoktam is!!! -
Chappy #7963 HÁJÉ!!!
A fórumodat tönkre fogom tenni! -
HJ!
A kutyaeledel nevű kis barátunk, csak azért nem tologatja a csattogós falepkét, mert már nemigen lehet kapni.
Amúgy a kora (ált.isk.6.oszt. - ahogy már megírta) és a szellemi színvonala miatt nyugodtan tologathatná, mondjuk egy szép napos Május 1-i felvonuláson, amikor már az apunak elfáradt a nyaka, és letette a földre!!! -
A baj az, és ne haragudj meg, tényleg nem bántani akarlak, de alapvetően rossz a helyesírásod - a beírásaidból ítélve, és ez ténykérdés.
Így nehéz lesz, akár mások munkáit is javítani!!! -
Egyszer hallottam egy mondast:
"Nem abbol lesz a nyertes, aki azt mondja, hogy a többiek se csinaljak jobban, hanem abbol, aki azt mondja hogy en jobban meg fogom csinalni!" -
HJ #7953 Talán az lett volna a legjobb, ha bocsánatot kérsz.
De most már mindegy - késő... a véleményét mindenki kialakíthatta rólad... hogy ki milyet, az már mindenkinek a saját vérmérsékletétől függ. -
Chappy #7952 KUUSBA LESZEK!!! -
Tényleg finom voltál, köszönöm - direkt elhagytam a Fórumot, hogy ne írjak neki valami iszonyat cifrát...
Nálam - jelzem - elrúgta a pöttyöst örökre.
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
HJ #7950 Chappy: tudod te kivel beszélsz így????
Õ már akkor játékokat fordított magyarra amikor te még a csattogó szárnyú falepkédet tologattad a homokozó szélén! :)
Hmmm... úgy tûnik nem csak az én fórumomon viselkedtél úgy, hogy ki kellett tiltani. Chappy: 1-et árulj el: muszály neked mindenütt ilyen (legyek nagyon finom) gyerekes módon viselkedni??? Ne csodálkozz, ha mindenhonnan kiutálnak.... -
Rendben - ezt a hozzászólásodat jegyezd meg. 1 napig még benn is hagyom. Téged is. De utána: 
Chappy #7948 IMCSI második verziója 000 IQ-val!! 

-
Chappy bazz: a nevem i2k!
Chappy #7946 Minden ik2-nl és gmikinél! + akiket ők írnak!!! -
Mi sem egyszerűbb ennél: a honlapomon ott van - egészen pontosan (és értelemszerűen) a .:Saját munkák:. menüpont alatt!
Alcatelgod: Már korábban is akartam írni, és most sem a megbántási szándék vezérel -> egyetértek HJ-vel!
Szerintem se a mennyiségre hajts(atok)! Nem hinném, hogy kiteszed az ablakba a sok leszúró ímélt, amit a helyesírási hibákért kapsz és fogsz kapni.
Tudnod kell, hiába "csak" vezető vagy, a felelősség - erről Methos a kezdetektől fogva tudna mesélni - miatt Téged fog mindenki szapulni...
Szóval, hajrá, és ne kapkodjatok.
Én is lelassítottam - régebben ezer Játékba kezdtem. Most lassan haladok egy-egyel, de az (így) jó.
-
Styrex #7944 i2k
A Driver általad befejezett magyarítását keresem.
Tudnál segíteni? -
HJ #7943 A Vietcong (és a többi stuff) magyarításodban a helyesírási hibák mikor lesznek kijavítva?
Hidd le: nem a lényeg, hogy minél több játékot lefordítsd, hanem az, hogy amit kiadsz a kezedbõl, az legyen minél tökéletesebb!!! Nem a mennyiség, hanem a minõség számít - szerintem... -
Chappy #7942 akarom mondani meg. Vagy máshol, akit ajánl. -
Egyetértek i2k-val, én is utálom, hvalaki a Methos helyett Menthos-t ír pl. Nem igaz, hogy nem lehet normálisan leírni egy nevet.