58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • [Jakuza]
    Kene sracok egy kis segitseg erre:

But you have to say, he didn't have any chance of seeing the defender beforehand
  • ALCATELGOD
    van egy orosz progi amivel tuti egyszerü a dolgo látogassatok el a fargus.com-ra és itt keressetek rá a progi nevére majd egy o betü felülről áthúzva kezdetű szóra klikkelve megjelenik az editorok listája

Kellemes böngészést
  • ALCATELGOD
    Új oldalra költöztünk http://user.sync.hu/alcatelgod
    Bocs imyke, de beszart a x3.hu

HONLAPOM
  • Lammer
  • AndySkw
    Imádom a fórumokat, egyik tördel, másiknak html parancs kell... :)
  • AndySkw
    Sziasztok!
    Nos, a pontos e-mailcím, amin jelentkezni lehet: [email protected], a primlista belsős levlista, fordítóknak.<br>
    Hunnenoeking: Jelentkezz hozzánk, szívesen látunk(azt hiszem, kaptam tőled levelet, de nem mernék megesküdni, viszont csak pár nappal az e-mailcímem behalása előtt, úgyhogy választ már tuti nem kaptam)<br>
    MuciLaci: Ennek az az oka, hogy a fájlban nem csak a szövegek találhatóak meg, hanem a Sound Resource-k(hogy az adott szöveghez melyik hangfájlt játsza le) és az úgynevezett Flagek, amelyek azt tárolják, hogy az adott szöveghez mik tartozzanak(legyen-e hang, megjelenjen-e a szöveg ésatöbbi, szóval finomhangolás :) ).<br>
    A progit a TLKEditorral és a 2rdapatcherrel fordítjuk, és minden jelentkezőt nagyon szívesen látunk!:)
  • DayWalker
    a fordítás már több mint 10%-nál tart, ami ki is lett adva, szal 1 picit lemaradtál :P
    inkább jelentkezz mailben a kotorhun.primlista.com-on (nospam ;) ) fordítónak. ott részleteket is kapsz
  • hykao
    Ha átmész, megnézhetnéd, hogy a BUMER-t árulják-e már ott is, vagy még csak Oroszországban.
  • ALCATELGOD
    Imyke!, holnap átmegyek ukrajnába elhozom a 7wolf tömörítt és azt elküldöm neked(de használat után 48órával törlendő) és te azzal becsomagolod a max2 hunt! Okés????

Másik, KI SZERETNÉM BONTANI A THE THING RUSSIAN TELEPÍTŐJÉT ÉS ABBOL KIVENNI A SZÖVEGEKET ÉS ÚTÁNA VISSZA RAKNI EGY MÁSIK TELEPÍTŐFÁJLBA ÉS KÉSZ IS A A MŰ. VALAKI SEGÍTHETNE ÉS KÉNE A LENT EMLÍTETT PROGRAM. Csak azért írtam nagy betüvel, hogy olvassátok el amit írtam.
  • Hunnenkoenig
    Egyebkent mielött hex editort hasznalsz, elöször mindig probalkozz a notepaddel.
    Hexeditork nem ernek semmit. Azt tartogasd a legvegere.
  • Hunnenkoenig
    Ne faradj, mar csinaljak, amugy azt hiszem egyszerüen notepaddal lehetseges. Vagy hasonlo szimpla modon. En is neki akartam allni, de aztan lattam, hogy mar többen nekiugrottak, amugy egyedül tul nagy melo lenne.
  • Muci Laci
    Helllooootok! Tudja valaki véletlenül, hogy melyik programmal lehetne magyarítani a SW:KotOR-t? Nekem már sikerült 1* HEXEditorral, de nem az igazi... köszikee
  • Hunnenkoenig
    Ezt a cimet sosem fogom rendesen megjegyezni, mindegy.

Itt a link a patch letöltesehez a blizzardnal:

http://www.blizzard.com/support/?id=mdt0387p
  • Hunnenkoenig
    1.07-hez szerintem 99%, hogy nem lesz magyaritas!

Az 1.10-es patchet letöltheted a blizzard oldalarol!
    Andie honlapjan van hozza link.

http://free.3x.hu/d2hun

Valahol a magyaritas linkje alatt.
  • zaki
    köszi szépen

nagyon kár, hogy még mindig csak 40%-os, kb 2-3 hónapja is az volt...

mind1, thx még1X
  • hykao
    ...úgyhogy el is teszem magam holnapra...
    Jó éjt a még ily későn fentlevőknek!
  • hykao
    Na már megint lassú voltam...
  • hykao
    A Magyarítások Portál-on láthattad.

(a link a Rise of Nations-ra mutat)
  • IMYke2.0.0.0
    Isten soká éltessen, zaki elvtárs!
    Az oldal, amire emlékszel: Magyarítás Portál...

A Rise of Nation továbbra is csak 40%-os...

-----------------------------------------
    Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!

>> Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a honlapomon! <<
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------
  • zaki
    nagyon kafa. Rise of Nationsról nem tudsz alamit? pár hónapja ha jól tudom vmi 40%-os volt, de nem tudom hol láttam, vmi cool kis oldal volt, ahol van egy csomó magyarítás...
  • zaki
    thx, te vagy az 1., aki gratulált
  • hykao
    Na akkor Boldog Szülinapot!
    AoM magyarítás asszem van a GameHunter-en.
  • zaki
    Age of Mythology, és Rise of Nations magyarításrról tudsz vmit mondani IMYke?
  • IMYke2.0.0.0
    Mostantól minden olyan kérdés is törlésre kerül, melyet korábban megválaszoltunk már, de az illető lusta volt visszanézni... ez fenyegetés!
    Elég már a lusta emberekből!

Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!

• HJ
    A Tropico 2 magyarítása (a hivatalos kiadásból) letölthető innen: Cheatland - a letölthető cheat válogatás! Magyarul!
    Amig a kiadótól nem keresnek meg kissé morcosan, addig fenn marad...
  • YarYar
    Hi! Pár napig megint nem voltam, de kipróbáltam a videós dolgot. A Requiem intróját ki is szedtem és sikerült is feliratozni, sőt még visszrakni AVI-ba is. De ugye nekem nem a Req-hez kell videózni hanem FF7-hez. Az pedig nem ilyen egyszerű. Az eleve AVI tehát önnyebb dolgomnak kellene lennie, de nincs :) Valami olyat ír ki, hogy kellene neki egy TM20 Video for Windows decompressor. Gondolom ez valami codec lenne.Ilyet hol lehet lelni. Megemlíti még, hogy a DirectShow meg a Windows Media Player is ilyeneket használ.

Krob meg mindenki: A magyarításaim linkjei.
    Outcast
    Requiem: Avenging Angel
    Conflict: FreeSpace
    FreeSpace 2
    Mortal Kombat 4
    Final Fantasy VIII (1 megás manuális változat)
    Remélem így mindenki megtalála azt, amit nálam keres. A menüt pedig át fogom szerkeszteni ha ennyi embernek nem műxik. Türelem. Nagyon sokminden össze van jönve. Csinálni kéne az FF7-et is és azzal is le vagyok maradva, bár az indulás mindíg nehéz :) Most vettem egy új hangkártyát és nagyon megszívtam vele, 1 napig azt bütyköltem (3 Winows reinstall végül kiderült, hogy egy másik PCI helybe kellett volna tenni :))))
  • ALCATELGOD
    Mondom látogass el a www.mohaa.hu ra és ott kered meg a keresőt vagy szerkesztés keresés ezen a lapon és írd be ami kell
  • hykao
  • RYAN MCKEAN
    MEDAL OF HONOR-ALLIED ASSAULT-NAK A MAGYAROSITÁSÁT IDE TUDNÁ VALAKI ADNI!
  • hykao
    kösz
  • IMYke2.0.0.0
    ... megörtént ...
    Inkább nem fűzök semmit a srác kérdéséhez... grrrrrrrrrrrrrrrrrr

• ALCATELGOD
    Na akkor valaki az én üzemet nézze már meg (főleg JAKUZA)
  • ALCATELGOD
    Medal of honor melyik részéhez???
  • hykao
    a 33-ast, meg a 37-est is lődd már ki akkor légyszi
  • IMYke2.0.0.0
    ... takarítás ...

• ALCATELGOD
    Sziasztok!!!

Már nem sok van hátr a Bloodryne-ből...
    Ha ezt befejezem mindenképpen feltöltöm a honalom mert már így is 9MB-os frissitésem van.

Másik Valaki aki szétbontotta a max Payne telepítőjét mivel csinálta?

megint másik Kéne a WDasm32 program, Kinek van meg esetleg egy működő link????
  • hykao
    Nem tudok róla!
    ...de nem is igen van mit magyarítani benne...
  • [Jakuza]
    dbf filet barmilyen DBASE szerkesztovel tudsz editalni.
  • FH ToMmY
    The Simpsons Hit & Run
    Ehhez van fordítás?
  • IMYke2.0.0.0
    e57: Az első részre.
    A 2. rész sosem érdekelt. Ha könnyedén lehet fordítani, akkor nosza, tessék nekiállni!
    A *.dbf-t mivel szerkeszte(né)d?