58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Ha már kisbruno tényleg megnyitotta a hülyeség topicot, akkor legalább ne ezt offold már tovább rezesbandi -
Az anyátok úristenit, ne offoljátok már szét a topic-ot! -
kisbruno #9422 HYKAO velünk már nem beszélsz? -
kisbruno #9421 A helyes írásért elnézést kérek de HYKAO-tól tanultam. -
kisbruno #9419 HYKAO indítottam neked egy forúmot a neve HYKAO-val. :)) -
Nem láttad még eleget mi??? -
LOL -
Miért, elaludtál Army-zás közben???
-
Deus Ex Machina: [e: deusz eksz mahina] lat, 1. irod isteni beavatkozás (drámában) 2. vál váratlan fordulat (a.m. isten a gépből; a görög tragédiákban a bonyodalmat egy váratlanul megjelenő, színpadi gépekkel elővarázsolt isten oldotta meg)
Forrás: Bakos Ferenc: Idegen szavak és kfiejezések kéziszótára (Akadémiai Kiadó, Budapest)
Nyílván, a Játék ezt a fogalmat nem használja, de a szóösszetétel már enged némi következtést levonni...
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------
-
kisbruno #9412 HYKAO légyszives beszélgess velünk,nekünk így is tetszel. -
kisbruno #9411 HYKAO ne legyél szégyenlős. -
kisbruno #9409 HYKAO ne legyél ilyen szótlan.
-
kisbruno #9408 HYKAO ezért keltettél fel mindenkit,hogy adjál magadról egy fényképet.Csúnya dolog ám ez. :)) -
Nem pontos a válasz! -
Nekem nem jött egy sem!!! szerencsére!
Mindjárt dobok pár képet én is magamról, csak elő kell bányászni, mert nincs túl sok. -
A 2. e-mail címemre: 83 vírusos levél érkezett!
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!
------------------------------------------ -
Én is sorba kapom a vírusos leveleket---mi van máma? -
Újabb 28 vírusos e-mail!!! Őrület!
Bemutatkoznék:

A képen, középen, fehér pólóban én vagyok.
A felvétel Nagykovácsiban készült, a kép jobb szélén, sajtot majszoló fiatalember - az országos haverom - lakóhelyén. 3 nap a Természet lágy ölén, vadkemping, áztató zápor és nyári hőség - 2003.
Szuper volt...
Jogos! -
igen tudom!ha most szerény lennék azt mondanám AZ én vagyok!
de a nők szerint csak HALF!
-
Én is komolyan gondoltam. -
Erre gondoltam én is...
Mondjuk, feltehetnénk egy honlapra... De komolyan!
Köszi!!!!!!!!
A személyes ismerettség hiánya miatt elég fura így irogatni egymásnak.
Valamikor legalább pár képet belinkelhetnének magukról, azok, akik sokszor elkőfordulnak itt... -
Amugy urak ajanlom a figyelmetekbe a Poptray nevu kis freeware progit.
Poptray honlap
Ezzel a kis progival megnezhetitek a leveleiteket, meg a levelezoszerveren, annelkul, hogy barmit is lekene tolteni.
Spamszurovel is rendelkezik, amit ha beallitotok letorli meg a szerverrol a sok spamot.
Kezeli a IMAP4, POP3SSL, Hotmail protokolokat.
Es nem utolso sorban tud magyarul is. -
Na, már képet sem tudok beszúrni...
Akkor a vita végeztével, a későbbi hozzászólások megelőzésére: #9169 majd #9217 és ezután jön rorr: #9234
Ezért nem értettem hát a dolgot...
Egyébként csak úgy érdekességképpen, tudod mit jelent a "Deus Ex"??? -
Akkor viszont elnézést kérek tőled Imyke!ne haragudj a hülyeségemért!ezt sajnos nem tudtam!(nem néztem utána)!!!
Remélem nincs harag!
-
meghajlok most elötted mert ennek nem olvastam utána mostanság kevés időm van sajnos!! -
Ja, és mielőtt még kirobbant volna a vita IMYke itt, ebben a topicban közzétette, hogy készítik a DE2 magyarítását!
Valamint azt is - azt hiszem még be is illesztette a PC Dome-os linket - hogy honnan származik az infó!!! -
Ezért írtam anno, hogy "általában", mert erre is fel voltam készülve... -
A csatabárdot elástuk, de azért egy jótanács:
Ne ítélj elhamarkodottan, és ne becsülj alá senkit ismeretlenül... -
ja egyébként egyidősek vagyunk Hykao!
-
Rusy #9386 Hát én ezt már tényleg nem értem, egyrészt mér baj ha valaki futtatja magát, ha van mire fől, másrészt, ki mondta hogy szar amit csináltok én nagyon várom a deus ex 2 hunt...
Arra meg hogy egymás seggét fényezik nem értem, ha kész a deus ex2 akkor a te segged is fényezni fogják... -
Ma este 22:22 kor elástam a csatabárdot Hykao is igy tett!részemről béka!Béka=béke!!!veled is béka I2K! kicsit durva napom volt ma!!! 

-
Amilyen az "adjonisten", amolyan a "fogadjisten"... -
sokat játszol HgY a játékokban van a főellenfeleknek ellenszere!sajnos a mai világban mindenki szitkozódik és b****,f*** ír!ez nem tetszett!mint már írtam a dx2 csak szikra volt a többihez!egyébként nem vagyok óriás csak kitartó és nem vagy ellenfél sajnos úgy érzem agyilag sem!
I2k-ról meg azt írtam ,hogy amikor kellett volna nem reagált a faszságaidra azzal elfogult irányodban azaz fényez téged egy másik személy ellenében!ráadásul kioszt olyan ügyben ami nem is rá tartozott!mikor írta le I2k ,hogy készítik a dx2 hunt?a te hülye hozzászólásod után nem láttam csak akkor amikor felcsattantam!egyébként már unom az egészet!vére szépen szitkozódsz ez tetszik még nevelhető vagy ezek szerint macskajancsi! -
Egyébként:
IMYkével és még másokkal is rúgtam már össze a port régebben! Mégis a vita, összetűzés sosem torkollt mocskolódásba, trágárságba! Mert egyikünk se lépett erre az útra!
Akkikel meg ilyen stílusba torkollott a vita, meg lehet nézni, hogy ki volt a kirobbantó... -
IMYke leírta, hogy készítik a Deus Ex 2 magyarítását, te balfácán!
Te csupán köpködsz, de úgy, hogy nem vagy tájékozott az adott témáról!