58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • hykao
    Ha már kisbruno tényleg megnyitotta a hülyeség topicot, akkor legalább ne ezt offold már tovább rezesbandi
  • hykao
    Az anyátok úristenit, ne offoljátok már szét a topic-ot!
  • kisbruno
    HYKAO velünk már nem beszélsz?
  • kisbruno
    A helyes írásért elnézést kérek de HYKAO-tól tanultam.
  • kisbruno
    HYKAO indítottam neked egy forúmot a neve HYKAO-val. :))
  • hykao
    Nem láttad még eleget mi???
  • hykao
    LOL
  • hykao
    Miért, elaludtál Army-zás közben???
  • IMYke2.0.0.0
    Deus Ex Machina: [e: deusz eksz mahina] lat, 1. irod isteni beavatkozás (drámában) 2. vál váratlan fordulat (a.m. isten a gépből; a görög tragédiákban a bonyodalmat egy váratlanul megjelenő, színpadi gépekkel elővarázsolt isten oldotta meg)

Forrás: Bakos Ferenc: Idegen szavak és kfiejezések kéziszótára (Akadémiai Kiadó, Budapest)

Nyílván, a Játék ezt a fogalmat nem használja, de a szóösszetétel már enged némi következtést levonni...

-----------------------------------------
    Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------
  • kisbruno
    HYKAO légyszives beszélgess velünk,nekünk így is tetszel.
  • kisbruno
    HYKAO ne legyél szégyenlős.
  • kisbruno
    HYKAO ne legyél ilyen szótlan.
  • kisbruno
    HYKAO ezért keltettél fel mindenkit,hogy adjál magadról egy fényképet.Csúnya dolog ám ez. :))
  • hykao
    Nem pontos a válasz!
  • hykao
    Nekem nem jött egy sem!!! szerencsére!
    Mindjárt dobok pár képet én is magamról, csak elő kell bányászni, mert nincs túl sok.
  • IMYke2.0.0.0

A 2. e-mail címemre: 83 vírusos levél érkezett!

Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!

• Seth
    Én is sorba kapom a vírusos leveleket---mi van máma?
  • IMYke2.0.0.0
    Újabb 28 vírusos e-mail!!! Őrület!

• IMYke2.0.0.0
    Bemutatkoznék:

A képen, középen, fehér pólóban én vagyok.
    A felvétel Nagykovácsiban készült, a kép jobb szélén, sajtot majszoló fiatalember - az országos haverom - lakóhelyén. 3 nap a Természet lágy ölén, vadkemping, áztató zápor és nyári hőség - 2003.
    Szuper volt...

• rorr
    Jogos!
  • rorr
    igen tudom!ha most szerény lennék azt mondanám AZ én vagyok!
    de a nők szerint csak HALF!
  • hykao
    Én is komolyan gondoltam.
  • IMYke2.0.0.0
    Erre gondoltam én is...
    Mondjuk, feltehetnénk egy honlapra... De komolyan!

• IMYke2.0.0.0
    Köszi!!!!!!!!

• hykao
    A személyes ismerettség hiánya miatt elég fura így irogatni egymásnak.
    Valamikor legalább pár képet belinkelhetnének magukról, azok, akik sokszor elkőfordulnak itt...
  • [Jakuza]
    Amugy urak ajanlom a figyelmetekbe a Poptray nevu kis freeware progit.
    Poptray honlap

Ezzel a kis progival megnezhetitek a leveleiteket, meg a levelezoszerveren, annelkul, hogy barmit is lekene tolteni.
    Spamszurovel is rendelkezik, amit ha beallitotok letorli meg a szerverrol a sok spamot.
    Kezeli a IMAP4, POP3SSL, Hotmail protokolokat.
    Es nem utolso sorban tud magyarul is.
  • IMYke2.0.0.0
    Na, már képet sem tudok beszúrni...

Akkor a vita végeztével, a későbbi hozzászólások megelőzésére: #9169 majd #9217 és ezután jön rorr: #9234

Ezért nem értettem hát a dolgot...

• hykao
    Egyébként csak úgy érdekességképpen, tudod mit jelent a "Deus Ex"???
  • rorr
    Akkor viszont elnézést kérek tőled Imyke!ne haragudj a hülyeségemért!ezt sajnos nem tudtam!(nem néztem utána)!!!
    Remélem nincs harag!
  • rorr
    meghajlok most elötted mert ennek nem olvastam utána mostanság kevés időm van sajnos!!
  • hykao
    Ja, és mielőtt még kirobbant volna a vita IMYke itt, ebben a topicban közzétette, hogy készítik a DE2 magyarítását!
    Valamint azt is - azt hiszem még be is illesztette a PC Dome-os linket - hogy honnan származik az infó!!!
  • hykao
    Ezért írtam anno, hogy "általában", mert erre is fel voltam készülve...
  • hykao
    A csatabárdot elástuk, de azért egy jótanács:
    Ne ítélj elhamarkodottan, és ne becsülj alá senkit ismeretlenül...
  • rorr
    ja egyébként egyidősek vagyunk Hykao!
  • Rusy
    Hát én ezt már tényleg nem értem, egyrészt mér baj ha valaki futtatja magát, ha van mire fől, másrészt, ki mondta hogy szar amit csináltok én nagyon várom a deus ex 2 hunt...
    Arra meg hogy egymás seggét fényezik nem értem, ha kész a deus ex2 akkor a te segged is fényezni fogják...
  • rorr
    Ma este 22:22 kor elástam a csatabárdot Hykao is igy tett!részemről béka!Béka=béke!!!veled is béka I2K! kicsit durva napom volt ma!!!
  • hykao
    Amilyen az "adjonisten", amolyan a "fogadjisten"...
  • rorr
    sokat játszol HgY a játékokban van a főellenfeleknek ellenszere!sajnos a mai világban mindenki szitkozódik és b****,f*** ír!ez nem tetszett!mint már írtam a dx2 csak szikra volt a többihez!egyébként nem vagyok óriás csak kitartó és nem vagy ellenfél sajnos úgy érzem agyilag sem!
    I2k-ról meg azt írtam ,hogy amikor kellett volna nem reagált a faszságaidra azzal elfogult irányodban azaz fényez téged egy másik személy ellenében!ráadásul kioszt olyan ügyben ami nem is rá tartozott!mikor írta le I2k ,hogy készítik a dx2 hunt?a te hülye hozzászólásod után nem láttam csak akkor amikor felcsattantam!egyébként már unom az egészet!vére szépen szitkozódsz ez tetszik még nevelhető vagy ezek szerint macskajancsi!
  • hykao
    Egyébként:

IMYkével és még másokkal is rúgtam már össze a port régebben! Mégis a vita, összetűzés sosem torkollt mocskolódásba, trágárságba! Mert egyikünk se lépett erre az útra!

Akkikel meg ilyen stílusba torkollott a vita, meg lehet nézni, hogy ki volt a kirobbantó...
  • hykao
    IMYke leírta, hogy készítik a Deus Ex 2 magyarítását, te balfácán!
    Te csupán köpködsz, de úgy, hogy nem vagy tájékozott az adott témáról!