58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Hmmm, akkor abban az Akadémiai Szótárban sincs benne mi?
Na akkor improvizálni fogok.
Egyébként ez a múltkor - általam berakott - e-mail (a Splinti fordítás) "Tárgycíme"... -
Á, megnéztem...:
2004. január 30. - Mától a fórumban kötelező a regisztráció. Regisztráció nélkül csak a hírekhez és cikkekhez kapcsolódó fórumokban lehet hozzászólni.
Kirrrrrály! :))
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------ -
Sajna, nem tudok kiötölni semmi használhatót a "Box your ears" kifejezésre... Talán: Dobozold a füleidet... Hehehe
Infót hol találok erről a remek hírről (mármint az unregek-ről)... talán a Fórum főlapon?
Én ugyanis azonnal belépve jövök be ide, szinte.
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
Úgy tűnik mától fityisz_ és társai már csak akkor fognak itt feltűnni, ha regisztrálják magukat! -
IMYke vagy aki tudja!
Mit jelent a "Box your ears" kifejezés? -
-
Hát, na istenem.... mindig elfelejtem:(( És ne Bazzeg-olj
-
Köszikeeeeee! 
akkor kattints már rá a "válasz"-ra, sose kattintassz oda bazz... -
Ezt neked írtam Imyke!!! -
Menj a mult ex commander honlapjára aztán a forumok, majd BloodRayne és ott írta nekem saját kezüleg a scriptet a csávó (EzER KÖSZI ÉRTE!!!!) -
Sziasztok!
Nekem ilyeneket ír a vírus:
The message cannot be represented in 7-bit ASCII encoding and has been sent as a binary attachment.
Na ezt a szöveget csak a hülye veszi be! -
HJ!
A képed alá beírhatom, hogy: "Ó Lady Ann, táncolj velem..."???
-
Rusy #9541 Ok az engem is érdekelne... majd -
HykaoTényleg... ! HJ szerintem be fog halni 
Rusy: Már lenn vannak a CD-k... Tesco-zás után telepítés és look...
Hehe, most HJ megnézheti, hogy annakidején ki is "LOLSRÁC"-ozta le (ÁjjLeBoBBi)...
-
Rusy #9538 i2k én szívesen megnézem hol lehetnek a szövegek nekem megvan a beyond and good and evilben, amúgy nem olyan sok van benne -
mai rossz nap...
Ú, nagyon fáradt vagyok.
Meg állt a bácsi uszkve 80%-nál.
Ha rendbeteszem az alvási szokásaimat, és nagyon megrázom magam, akkor 2 nap és kész van.
A mi rossz nap után már alig látom a jövő hetet is...
Pedig még az oldalamra is kellene is kis figyelmet szentelnem, meg aztán, beígértem egy pár dolgot...
Hétfővel megrázom magam
Tényleg J.A.C.K. barátunkról mik a hírek? -
Oldalfrissítés a következő hét végéig várható...
Nos, lekapom a 3CD-t, és megnézem, lehet-e fordítani egyáltalán. Aztán jelzem, hogy mi a helyzet, és akkor egy vagy több vállalkozó kedvű emberke már simán megcsinálhatja...
Rusy #9531 Valaki nem tudja hogy a Freedom Fighterben hol vannak a szövegek? Elvileg Hitmen 2 motor, de abban sem tudom hol vannak... 
-
Alcatelgod: #9520-ra válaszolj majd kérlek!
Húúú, ez igaz ...

Á, de Hykao nem verőlegény, még ha úgy is néz ki ...
Jófej 
Nem akartam kioktatni, de elviszem. Ugyis messzebb lakom töle, mint, te es hala istennek nem tudja a cimemet! :-) -
-
#9497-ben én helyesen írtam, de nem akartam Hykao-t kioktatni... Hunnenkoenig viszi el a balhét ... 
igaz, egybe kell írni, javítom majd a szövegben.
megzavart az angol különírás... -
Egyebkent szerintem a "termelö eszközök" összetett szo es ezert egybe irjak!
Eszrevettem myagyarorszagon, hogy sokan nem tudjak megkülönböztetni öket.
A legtutibb eddig egy üzletre kiragasztott hirdetes volt: " Eladó kollégát keresünk" -
mostanában már csak milliárdos -olaj nélkül... -
...egy orosz olajmilliárdos. -
Hat peldaul nekem fogalam sincs, ki az a Roman Abramovics, de a termelöeszközöket megertettem.
Szoval, ha az a Roman gyerek valami magyar specialitas, akkor nem szabad hasznalni, mivel az ilyen tudatlan külföldiek mint en, mar nem is ertik a jatekot.
En a szöveghüseg elvet vallom. Marcsak tiszteletböl az alkoto irant is. -
Alcatelgod: érdekelne, nyugi, semmi buhera, hogy mivel pakoltátok vissza a *.pod fájlokat a BloodRayne-hez...
A progit meg lehet kapni, le lehet tölteni?
Hátha, később, jól jöhet még.
Kicsit nagyon elferdűlt ez a topic nem gondoljátok:)))
Mellesleg, a Blood Omen 2-höz lehet, hogy lessz fordítás!! Még megnézem, hogy lehet-e fordítani és elválik -
Egyébként ha már igy belelendültem a splintibe, vannak egyéb érdekességek is:
a játékban a rádióból Brahms: Magyar táncok szól, illetve a Burmai pályák csatornafedeleit egy az egyben a Budapesten található - Fővárosi Csatornázási Művek - csatornafedelek textúrái borítják, jól olvasható minőségben, még a fővárosi címer is kivehető!!! -
De szerintem jó ez így:
Masse pont azzal korholja ezt a ruszkit, hogy vége az előző rendszernek, meg az ezzel általános lógásnak, és ébredjen rá, hogy a hatalom nem a nép (nem is volt soha amúgy) kezében van, hanem azéban aki a fizetést adja... -
Ja. -
Nem te LOL.
Hanem ez a mondat jobban beleillet volna a szovegbe, a "A termelö eszközök pedig nem a te, és a hozzád hasonlók kezében vannak." helyett.
Te es a hozzad hasonlok pedig, nem egy lapon szerepelnek Roman Abramovich-al ?
Igy mar vilagos ?:) -
Miért képzelném magam Roman Abramovichnak???
...a pénzét azért elfogadnám...