58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • hykao
    Hmmm, akkor abban az Akadémiai Szótárban sincs benne mi?

Na akkor improvizálni fogok.

Egyébként ez a múltkor - általam berakott - e-mail (a Splinti fordítás) "Tárgycíme"...
  • IMYke2.0.0.0
    Á, megnéztem...:

2004. január 30. - Mától a fórumban kötelező a regisztráció. Regisztráció nélkül csak a hírekhez és cikkekhez kapcsolódó fórumokban lehet hozzászólni.

Kirrrrrály! :))

-----------------------------------------
    Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------
  • IMYke2.0.0.0
    Sajna, nem tudok kiötölni semmi használhatót a "Box your ears" kifejezésre... Talán: Dobozold a füleidet... Hehehe

Infót hol találok erről a remek hírről (mármint az unregek-ről)... talán a Fórum főlapon?
    Én ugyanis azonnal belépve jövök be ide, szinte.

Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!

• hykao
    Úgy tűnik mától fityisz_ és társai már csak akkor fognak itt feltűnni, ha regisztrálják magukat!
  • hykao
    IMYke vagy aki tudja!

Mit jelent a "Box your ears" kifejezés?
  • hykao
  • ALCATELGOD
    Hát, na istenem.... mindig elfelejtem:(( És ne Bazzeg-olj
  • IMYke2.0.0.0
    Köszikeeeeee!

• hykao
    akkor kattints már rá a "válasz"-ra, sose kattintassz oda bazz...
  • ALCATELGOD
    Ezt neked írtam Imyke!!!
  • ALCATELGOD
    Menj a mult ex commander honlapjára aztán a forumok, majd BloodRayne és ott írta nekem saját kezüleg a scriptet a csávó (EzER KÖSZI ÉRTE!!!!)
  • ALCATELGOD
    Sziasztok!

Nekem ilyeneket ír a vírus:

The message cannot be represented in 7-bit ASCII encoding and has been sent as a binary attachment.

Na ezt a szöveget csak a hülye veszi be!
  • hykao
    HJ!

A képed alá beírhatom, hogy: "Ó Lady Ann, táncolj velem..."???
  • Rusy
    Ok az engem is érdekelne... majd
  • IMYke2.0.0.0
    HykaoTényleg... ! HJ szerintem be fog halni

Rusy: Már lenn vannak a CD-k... Tesco-zás után telepítés és look...

• hykao
    Hehe, most HJ megnézheti, hogy annakidején ki is "LOLSRÁC"-ozta le (ÁjjLeBoBBi)...
  • Rusy
    i2k én szívesen megnézem hol lehetnek a szövegek nekem megvan a beyond and good and evilben, amúgy nem olyan sok van benne
  • IMYke2.0.0.0
    mai rossz nap...
    Ú, nagyon fáradt vagyok.

• IMYke2.0.0.0
    Meg állt a bácsi uszkve 80%-nál.
    Ha rendbeteszem az alvási szokásaimat, és nagyon megrázom magam, akkor 2 nap és kész van.
    A mi rossz nap után már alig látom a jövő hetet is...
    Pedig még az oldalamra is kellene is kis figyelmet szentelnem, meg aztán, beígértem egy pár dolgot...

Hétfővel megrázom magam

• hykao
    Tényleg J.A.C.K. barátunkról mik a hírek?
  • IMYke2.0.0.0
    Oldalfrissítés a következő hét végéig várható...

• IMYke2.0.0.0
    Nos, lekapom a 3CD-t, és megnézem, lehet-e fordítani egyáltalán. Aztán jelzem, hogy mi a helyzet, és akkor egy vagy több vállalkozó kedvű emberke már simán megcsinálhatja...

• Rusy
    Valaki nem tudja hogy a Freedom Fighterben hol vannak a szövegek? Elvileg Hitmen 2 motor, de abban sem tudom hol vannak...
  • IMYke2.0.0.0

Alcatelgod: #9520-ra válaszolj majd kérlek!

• IMYke2.0.0.0
    Húúú, ez igaz ...
    Á, de Hykao nem verőlegény, még ha úgy is néz ki ... Jófej

• Hunnenkoenig
    Nem akartam kioktatni, de elviszem. Ugyis messzebb lakom töle, mint, te es hala istennek nem tudja a cimemet! :-)
  • hykao
  • IMYke2.0.0.0
    #9497-ben én helyesen írtam, de nem akartam Hykao-t kioktatni... Hunnenkoenig viszi el a balhét ...

• hykao
    igaz, egybe kell írni, javítom majd a szövegben.
    megzavart az angol különírás...
  • Hunnenkoenig
    Egyebkent szerintem a "termelö eszközök" összetett szo es ezert egybe irjak!

Eszrevettem myagyarorszagon, hogy sokan nem tudjak megkülönböztetni öket.

A legtutibb eddig egy üzletre kiragasztott hirdetes volt: " Eladó kollégát keresünk"
  • hykao
    mostanában már csak milliárdos -olaj nélkül...
  • hykao
    ...egy orosz olajmilliárdos.
  • Hunnenkoenig
    Hat peldaul nekem fogalam sincs, ki az a Roman Abramovics, de a termelöeszközöket megertettem.

Szoval, ha az a Roman gyerek valami magyar specialitas, akkor nem szabad hasznalni, mivel az ilyen tudatlan külföldiek mint en, mar nem is ertik a jatekot.

En a szöveghüseg elvet vallom. Marcsak tiszteletböl az alkoto irant is.
  • IMYke2.0.0.0
    Alcatelgod: érdekelne, nyugi, semmi buhera, hogy mivel pakoltátok vissza a *.pod fájlokat a BloodRayne-hez...
    A progit meg lehet kapni, le lehet tölteni?
    Hátha, később, jól jöhet még.

• ALCATELGOD
    Kicsit nagyon elferdűlt ez a topic nem gondoljátok:)))
    Mellesleg, a Blood Omen 2-höz lehet, hogy lessz fordítás!! Még megnézem, hogy lehet-e fordítani és elválik
  • hykao
    Egyébként ha már igy belelendültem a splintibe, vannak egyéb érdekességek is:

a játékban a rádióból Brahms: Magyar táncok szól, illetve a Burmai pályák csatornafedeleit egy az egyben a Budapesten található - Fővárosi Csatornázási Művek - csatornafedelek textúrái borítják, jól olvasható minőségben, még a fővárosi címer is kivehető!!!
  • hykao
    De szerintem jó ez így:
    Masse pont azzal korholja ezt a ruszkit, hogy vége az előző rendszernek, meg az ezzel általános lógásnak, és ébredjen rá, hogy a hatalom nem a nép (nem is volt soha amúgy) kezében van, hanem azéban aki a fizetést adja...
  • hykao
    Ja.
  • [Jakuza]
    Nem te LOL.
    Hanem ez a mondat jobban beleillet volna a szovegbe, a "A termelö eszközök pedig nem a te, és a hozzád hasonlók kezében vannak." helyett.
    Te es a hozzad hasonlok pedig, nem egy lapon szerepelnek Roman Abramovich-al ?

Igy mar vilagos ?:)
  • hykao
    Miért képzelném magam Roman Abramovichnak???
    ...a pénzét azért elfogadnám...