58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
De azért köszi!!! -
Lehet, hogy nincs is. -
Akkor passz. -
Úgy látszik valamilyen elszánt, bátor de
magányos farkast kell keressek, mert a
nagyjaink nem foglalkoztak vele. -
GameHunter sincs. -
gamehunter? -
Most néztem meg, sajna nincs. -
I2K se tud róla! -
i2k #10309-n a címe -
Az biztos, hogy Gmikinél nincs a listán,
azért az jelent valamit.
Ki is rendezte még szépen össze? -
Azzal nem játszott->nem tudok benne segíteni talán valaki más. -
Az Enclave-t megtaláltam, Köszönöm!
Még a BLOOD2 magyarosítását keresem!
Előre is Thx. -
Köszi!!! -
Próbáld itt Magyarítások
-
Na de ki? -
Az Enclave-t biztos. -
Sziasztok!
Tiszteletteljes kérdésem az, hogy a Blood2-t,illetve
az Enclave-t magyarosította-e valaki.
Segítségeteket előre is KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!! -
Szívesen. 
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
titike #10308 Köszönöm a válaszodat. -
Semmi gond. Mivel az én munkamódszerem eléggé egyéni [szimultán foglalkozom egyszerre több Játékkal, hogy ne bolonduljak meg], így nem tudok időpontot mondani.
De el fog készülni.
titike #10306 IMYke érdeklődni szeretnék, ha nem zavarlak vele tulságosan a Contract JACK magyarosítással lesz időd foglalkozni, mert a honlapodon csak a régi beírást találtam.
Bocs a zavargatásért. -
"Save as..." vagy "Mentés másként..."-el nyomassátok le gépre...!
Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítéséhez segéd video
Mindent toltsd le, aztan azokbol kitomoritheted! -
IcePeek #10302 Sziasztok. A Max Payne magyarosítást akarom letölteni, de kiad sok Rar File-t azokkal mit tegyek ? mindet töltsem le ? -
A 4-éves tervben simán benne van...!
Gratulálok, és örömmel "látnálak" (szerintem a Többiek is) a fordítók között! "Nem vagyunk elegen..." - klasszikust csak helyesen, de ez most pont ideillett
indy32 #10300 IMYke!
Megvettem a Vampire progit:)Mikorra tervezed a fordítás folytatását?Remélem 4 éven belül mert ha a felvételi bizottság is úgy akarja szeptembertől kezdeném a fősulit ahhoz meg úgyis kénytelen leszek nyelvet tanulni(vén fejjel)talán egyszer még én is beszállok a fordítók nemes világába.:)

-
Az duurva...
Nem eleg, hogy forditani, hanem meg ugyanannyi karakter is legyen?
Beszaras... -
szia!
(nem leszúrás!) Ha korábban olvastad a topikot [ha 250 hsz-ra van állítva a fórum nálad, akkor még ezen az oldalon megtalálod!], akkor tudod, hogy egy "Dialogs.bin" fájllal kell küzdenem, melynek az az átka, hogyha egy karakterrel hosszabb szót, mondatot találok írni, mint az angol eredeti, akkor elszáll az egész munka... Tehát nem könnyű.
Tehát, fogalmam sincs, mikor lesz kész!
Imyke:
Már harmadszor próbálom megtudni, hogy a Hidden and Dangerous 2 magyarítása mikor vehető birtokba. Csak a fordításod lenyúlásával illetve most a megszólítással kapcsolatos szócsatározások miatt szerintem elsiklottál a kérdés felett, de én azért csak szeretném tudni, hogy mikorra várható!
Köszi -
A neved, és képed gobndolom nem véletlenszerűen válaztottad, és mivel azt írtad, hogy inkább fordítanál ajánlanék neked valamit.
Feltételetzem, hogy ismered: MGS2
Én próbálom lefordítani. Beszállnál? -
Pontosan ez történt, amit Hunnenkoeing leírt:
egy ICQ-s haverom ajánlotta ezt a topikot, azt mondta, hogy itt biztosan tudnak segíteni nekem. Oké, gondoltam, regisztráltam is magam, aztán rá egy napra (ugye a 24 órás regisztrálási idő miatt) beírtam ide az első üzenetemet.
Na ez történt. -
Nagyon szépen köszönöm a tippet!
Más, hogy nem talált semmilyen találatot, pedig az egyik leggyakoribb mondatot, a "My name is George Stobbart."-ot írtam be a keresőmezőbe.
Azért mégegyszer köszi!
-
Köszi! -
Valamelyik nap már felteszem, de abszolút nincs időm most netre menni csak így reggel, elintézni a maileket! Bocsi, pár nap és felkerül! -
- nem nagy vész ... más értelmet kap a dolog, ennyi 
ehhh...
megbuktam én is...
"the greatest" helyett, "a greatest"-et írtam... -
szivar #10289 Egy nagyon egyszerű módszert ajánlok figyelmedbe, gyorsan és az egyszerűbb eseteknél (ha nincs betömörítve a szüveg vmiféleképp) hamar kiderül, hogy merrefele lehet a játékban a szöveg. Érdemes megpróbálni, mert nem kell átböngészni több 100MB-ot. Szúrjál ki vmi rövidebb modatot a játékból, írd fel valahova, aztán a játék könyvtárába belépve indíts el egy keresést, peldául az Win. intézőjéből, az összes fájlra vonatkozóan. Érdemes mekkpróbálni, mer' nem veszít semmit sem az ember... Aztán ha van találat, akkor kell gondolkodni, hogy mivel is kellene szerkeszteni ezt az ominózus fájlt. -
Láttalak!

Részvétem az autó miatt... Örülök, hogy nektek semmi bajtok nem lett, az autót pedig majd összerakod!
IMYke showtime a fényképes topikban!