58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • mafiahq
    És ha valakit érdekel hunnenkoenig levele már úgy kezdődött hogy te M*csk*s p*cs, nem is idézem tovább mer már borzalom ezért válaszoltam rá ilyet amit ez az aljas hunnenkoenig még át is alakított!
  • atr0p0sz
    Én meg szívesen venném, ha valaki (természetesen csak ha már készen vagyok legalább az alapjáték magyarításával) tudna nekem segíteni egy honlapot összedobni, mert hát khm ööö hikomat vagyok hozzá na
  • mafiahq
    2. Van rá engedélynük pl zerocoolt meg is kérdezheted, erről ennyit!!
  • mafiahq
    Kár hogy kinn a banner..!
  • IMYke2.0.0.0
    IMYke nem lesz mérges, mindaddig, míg valóban a Játékokról van szó a topikban - a Disciples 2 pedig ugye egy Játék!

atr0p0sz: kitartást kívánok! S ha megvan minden, akkor szívesen vesszük annak hírét is!

CarajoEsp: - 48 MB-os az anyag! - fogggggalmam sincs, hova tudom majd feltenni. Most már szponzor sem ártana, aki mondjuk adna 1Gb-nyi tárhelyet, ingyen, mert megőrülök, annyi anyagot nem tudok sem most, sem a későbbiekben feltenni a netre... Hiszen, sajna (vagy nem sajna?) a Játékok méretével együtt a magyarítások mérete is nő nem egy esetben...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • atr0p0sz
    tedd azt! megérteném ha mérges lenne miatta, és bocsánatot is kérek töredelmesen :)
  • Rusy
    Hát nagyon megoszlanak a vélemények a játékról, szerintem kevesen szeretik, pedig szerintem ez azon kevés játékok egyike, amelyi megéri a pénzét, mer az újrajátszhatósága nagyon nagy, nem nagyon tudtam még senkivel beszélgetni róla, mer nem érdekel senkit, fál éve nyitottam egy topicot, asszem pc gurun, azóta 30 hozzászólás van benne, végre egy ember aki szereti...
    Mostmár nyitni kéne egy topicopt neki mer imyke mérges lesz
  • CarajoEsp
    Térdre borulok a BloodyRane miatt!!!
  • atr0p0sz
    Emlékeztetsz valakire
    Asszem magamra
  • Rusy
    a heroes-t szerintem kenterbe veri sokkal jobb, bár én nem hasonlítom össze mer más játékélmény a heroes 3 az örök, ez egy kicsit más de nagyon jó a hangulata, én szinte mindet végignyomtam minden hőssel, az nagyon sok 100 óra, de ha bármikor leülök, garantált 5 órea játék ha fel bírok álni
  • atr0p0sz
    Hunnenkoenig: Egyébként csak megnyugtatásképpen:

Bár a Maffia fordításodat nem láttam, sajnos a Maffia kimaradt még, viszont a Dungeon Siege-el játszottam, és ha abból a fordításodból indulok ki, akkor valószínüleg a Maffia fordításod is minőségi lehet.
    Azt nem tudom jobb-e vagy rosszabb, mint a nemtomki által fordított anyag, de hogy minősíthetetlen nem lehet, az hótziher.
  • atr0p0sz
    Igen tudom, megvan nekem az alapjáték, és minden kiegészítője, későn vettem észre a játékot, de nekem (ezért biztosan elkárhozok) jobban tetszett, mint a Heroes bármelyik része, pedig még csak az alapjátékot játszom, harmadik campaignt tolom, de valami irgalmatlan jó (sima questekben próbáltam a többi fajt is), és alig várom, hogy játszhassak a rise-al, de hát a sorrend az sorrend ugyebár :)

-------------------------
    Amit tudok, hogy 1.41-es Disciples 2-m van, és ezt fordítom, nem tudom, hogy a sima D2-vel is működne-e a magyarítás (ezzel működik), mert patchben már jó pár
    kiegészítő gomb, stb van.
  • Rusy
    ATROPOSZ én már lemondtam róla, valami fantasztikus egy játék nekem nagyon tetszett, az összes kiegészítője, de nem nagyon játszik vele senki, mer elég időigényes, meg kicsit nehéz, most az új kieg a rise of the elves is nagyon jó, már lehet elfekkel is lenni.
  • atr0p0sz
    Imyke, veled beszéltem korábban emailben, megoldottam a problémát és elég szépen haladok, úgyhogy lesz Disciples 2 Fordítás.
  • IMYke2.0.0.0
    Disciples 2 magyarítás mindenkit érdekelne, ha elkészülne!

• atr0p0sz
    Szerintem az illető akárhány éves, szót sem érdemel.
    Felesleges időpocsékolás foglalkozni vele, írni róla.

Disciples 2 magyarítás érdekelne valakit?
  • Rusy
    Jaja azt mondom, hogy vannak ilyen seggfejek kortól függetlenül voltak lesznek, csak az tény hogy egyre szaporodnak, csak azt bírom hogy hogy védi a kis oldalát, másnak a dizájnja engedéllyel ugye, meg más magyarítása, de "hunnenkoenig mégeccer ne mond hogy lopunk" hogy felkapta a vizet... meg a "te kis pöcs" tetszett, nemtom hogy hány éves vagy de lehet dupla annyi, felháborító az ilyen (OFF vége)
  • Hunnenkoenig
    Hat az egesz viselkedese egy eretlen gyerekre vall, de ha felnött, akkor szerintem gyorsan el kene mennie pszichiaterhez...
  • Rusy
    Hát nemtom szerintem ezek a beszólások nem kortól függenek, volt egy hasonló ember gmiki fórumán amikor még NagyG-nek segítettem a silent hill 2 magyarítást tesztelni és az is buzizott össze vissza és 32 éves volt...
  • PetruZ
    A Dungeon Keeper 2-őt én is néztem már, de a szövegei kódolva vannak, meg valami egyedi tömörítés is van rajta, úgyhogy elég esélytelen.
  • IMYke2.0.0.0
    király: Én tuti készítem a Hidden & Dangerous 2-öt. Hogy azok, akik - állítólag - szintúgy csinálják igen-e, azt nem tudom.

Andie: ezekhez nincs magyarítás: Neighbours from Hell 2; SpellForce; Dungeon Keeper 2.

matias: UltraEdit-et használj!

• Hunnenkoenig
    Hat az lehet...
    Mindegy.
  • HJ
    Rosszul kezdtél hozzá a megrendszabályozásnak...
    Nem kellett volna az összes "ászodat" megmutatni előre.
    Akkor marad a GS?
  • Axon
    Néhány héttel ezelőt szó volt róla, hogy a Soldiers of Anarchy ból megpróbáljátok kioperálni a magyar szövegeket.
    Sikerült elérni valamit?
  • matias
    haali! Theme Hospitalhoz kene magyaritas, pliz help mi!van egy Lang0.dat a /data konyvtarban, ot van a koomplett szoveganyag, ha egyetlen karaktert is modositok a jatek nem indul el.
  • Hunnenkoenig
    Ja, miota irtam a kis hülyenek, hogy szolok az ultrawebnek, akkor visszatette.
    Ez kb tegnapelött volt.
  • harczos
    őszintén szólva, sztem ott az a reklám, bár nálam a norton eltünteti...
  • Hunnenkoenig
    Mar megtettem, azert hittem, hogy leszedtek az oldalt.
    De nem...
    Meg nem kaptam valaszt...
  • HJ
    Mûködik a http://mafiahq.uw.hu/.
    Az uw.hu szabályzatában ez áll:
    "§ Regisztráció kötelezettségei
    ...A reklámcsík eltüntetése a regisztráció törlésést vonhatja maga után."
    Nem kéne felhívni a figyelmüket arra, hogy van olyan weblap ahol eltüntették az uw.hu reklámot?

• Hunnenkoenig
    oops...koran örültem.
    Az oldal megiscsak megy....
    Az elöbb valami hiba lehetett...
    Na mindegy, majd meglatjuk...
  • [Jakuza]
    Ugy tunik, csak melegek neteznek manapsag. :_)
    ! honap a neten es tuti lebuzizik valaki. ;P
  • zaki
  • Hunnenkoenig
    Jelentem alasan a Mafiaqh.uw.hu nem letezik többe! :-)

Na igy szorakozzatok velem kis faszok!
    (ez most azoknak szolt, akik megprobaljak lopkodni a cuccaimat es lebuzifaszoznak!)
  • Hunnenkoenig
    Hat na ja...
    Ismersz tesokam! :-)

Ma meg csekkolnom kell az oldalt, hogy a "gyönyörüszep kis fogalmazas" kikerült-e a honlapjukra? :-)
  • HJ
    Ha valaki keresztbe akar tenni a pofátlan mafiahqs gyereknek - hát itt van 2 tipp:

Egy mail a GS-nak ás meg kell kérdezni, hogy ti is használhatjátok a GS dizájnt a készülõ weblapotokhoz, mert a mafiahq is a GS dizájnt használ és azt állitja engedélye van rá...
    hehe...azt hiszsem kap utána a GS-tõl egy barátságtalan hangú mailt,a dizájn lopásért:)
    Az uw.hu-tól meg csak azt kell megkérdezni kedvesen, hogy ezután már el szabad tüntetni a reklám bannerjüket, mint ahogy a mafia gyerek teszi?
  • Andie
    Látom már megint elharapódzott az indulat :)
    Hunnen tesó, hogy körülötted mindig pezseg az élet? :)
    Grat a levélhez, azért ha ilyen van, szólj, beszállok.
    Végülis a maffia forditásban énis érintve vagyok a konverter proggim által, vagy miaszösz?

Gyerekek!
    Neighbours from Hell 2
    SpellForce
    Dungeon Keeper 2
    - magyarositás van valakinél?
  • zaki
    Igen te buzi fasz? -> ezen én is mulattam egy jót :DDD
  • NeoMaN
    köszi, fincsi.
    Kiemelem a kedvenvceimet:
    aszonggya:
    Igen te buzi fasz? ---> ez kúrvajóóóó

te pöcs hogy kinek képzeled magad már régen is a nagy pofád
    volt

az email címed és még sok mindened megvan nekünk is úgy hogy te itt ne fenyegetőzz! mert még
    jobban megszívod ------> ez má gigalol

még hírlevelet is küldenék puszta 300-400 embernek nah erről
    ennyit te pöcs ----> ha jó napot akar annak a 400 embernek, akkor ezt a szépen összeállított levelet kellene elküldenie nekik :DD

• nagykispeter
    Hát ha annyira kell:
    Igen te buzi fasz? próbálj meg írni egyből kiteszek egy gyönyörű szép
    fogalmazást erről , és rólad attól félek lenne kellő felháborodás
    ellened, még hírlevelet is küldenék puszta 300-400 embernek nah erről
    ennyit te pöcs hogy kinek képzeled magad már régen is a nagy pofád
    volt mint most, erről ennyit azt meg ugyanúgy elbasztad hogy valaha is
    kitesszük a te szar munkádat.! Amúgy ne feledd az email címed és még
    sok mindened megvan nekünk is úgy hogy te itt ne fenyegetőzz! mert még
    jobban megszívod! Arról annyit hogy stafler fordítása nagy sikernek
    örvend nem úgy mint a tied ami semmire való, és az övét hírdetem
    szponzorálom stb.! a tied már értelmetlen, mivel nálunk azért nézd meg
    a statisztikát van vendég bőven és tudod nekik csak minőségi munkát
    engedünk meg letölteni nah pá!

Amúgy meg mit lopkodunk te buzi ??? a GS dizájnt engedélyel használtuk
    fel, ha még 1 ilyen megjegyzést teszel akkor én meg erre hivatkozva
    írok a megfelelő szervnek rágalmazásért plusz kiteszek 1 cikket a
    honlapra szánalom, szerinted csak úgy lopkodunk?

+ még ne feledd a mi címünk csak a linkeknél volt ott is a legalján..
    hátrányba szorítva elég erősen, érdekes a többi címet visszaraktad a
    miénket nem.!
  • Chappy
    Kössz.

A magyarítás kell.

Régen voltam itt!