58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Szívemből szóltál.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
De, de elhiszed hogy nem én csináltam a fordítást? staflerrel harcolja ez ügybe:| -
Rusy #10604 na megvan.......... -
atr0p0sz #10603 Azért undorító dolog is a plágium, de hát azoknak, akik csak gyors elismerést akarnak szerezni maguknak, e a legkönnyebb út. Könyebb mindenesetre, mint órákat görcsölni a gép előtt, hogy összehozza a fordítást, editálást, tesztelést. Kezdem felhúzni magam.
Tudom, hogy nem te loptál, a stílusod nem érdekel, de egy honlap reklámjának nem tesz jót ha lopott cucc van rajta, vagy amíg nem tisztázottak a feltöltött magyarítés körülményei. Így úgymond neked is érdekedben áll a béke nem gondolod? -
Amikor belépsz a Supergamze Fórumára, és bejelentkezel:

akkor a neved alatt PIROSSAL ott lesz a privát üzeneteid száma, és a privátok megtekintése sima ráklikkel, vagy az alatta lévő menü segítségével érhető el...
Rusy #10601 mindjár nézem
-
Rusy #10600 akkor legalább segíts nekem hogy kell megnézni a privátot
-
atr0p0sz #10599 Már meg kellett hogy találd, mert nekem kiírta hogy elolvastad. SG Főoldal privát üzenetek ott van -
De nekem azt mondta Stafler hogy kért engedélyt , ilyenkor pedig már nem az én felelőségem hogy kirakjam az övükét is, ezért engem már nem érdekel beszélje meg Staflerrel ! engem már ez a része nagyon nem érdekel! -
Rusy #10597 imyke lécci -
Rusy #10596 Nem hiszem hogy azt kéri hogy rakd ki az övét, neki is érdeke hogy tovább legyen fejlesztve, szerintem tüntesd fel a nevét és szent a béke -
atr0p0sz #10595 Rusy ha tudnám már megmondtam volna
-
Nem is kellene kérnie. Épp ez a lényeg.
Ha ő és társai készítették az alapmagyarítást, s ezen valaki finomított - aki ezek szerint csak jelezte, de nem vette fel a kapcsolatot a készítőkkel - akkor az a minimum, hogy jelzed, hogy kié az IGAZI munka és érdem!
Ebben egyet tudunk érteni, nem?
-
Rusy #10593 Hogy kell megnézni a privátot...
valaki segítsen már -
Kirakhatom a nevét de a fordítását ezek után nem fogom! kész! mindenképpen megpróbál ártani a honlapnak..! -
Rusy #10591 olvass vissza -
atr0p0sz #10590 Jézus isten lassan már nem merem felrakni netre az én fordításomat, amíg le nem védettem :D -
Respect. Csak akkor - kérlek - finomíts a dolgokon, amíg nem késő, legalább ennyit érdemeljen már meg egy ilyen remek játék magyarítója!
Nah ezt nagyon rosszul tudod! de nagyon mer ilyet ő nem kért soha! -
Szerintem meg tedd ki, bajod nem lesz belőle, igaz? S legalább szent lesz a béke.
Rusy #10586 Akkor írd ki a honlapra, hogy ez az ő fordítása amit stafler továbbfejlesztett, de asszem egy hete pont ezt kérte, és semmi többet... -
Akkor nézd meg stafler telepítőjét , minden hol kivan írva hunnenkoenig .. hogy az ővét fejlesztette ! akkor meg nem vitás! nem de? -
A javítások, patchekre optimalizálás remek dolog, csak tudod, ha valaki elkészíti ezek alapját, és nem említik meg a nevét, vagy a forrást, az eléggé gány dolog ám...
Elkészítesz valamit, tízezren használják, és aztán jön valaki fél év múlva, hogy ő bizony fejlesztett rajta, de minden érdem az övé, akkor te is elküldöd a kurva anyjába! Nem?
Rusy #10583 Hát akkor nem tudom hunnenkoenig nem az a típus aki csak úgy anyázna felelőtlenül, ahogy én eddig megismertem szerintem legyen szent a béke... -
Stafler telepítőjébe közölve van a honlapja címe meg minden rendezve van, csak épp az a baja hogy nem teszem neki ki a magyarosítását! -
És talán a legfontosabb: ha az általatok terjesztett Mafia magyarítást alaposan összevetitek Hunnenkoenig-ék változatával, akkor rájöttök: igaza van.
Ez mind igaz, de akkor miért támadja hátba az embert amikor volt rá engedélye staflernek! Amúgy ő az sok mindent fejlesztett rajta új telepítőket csinált + 3 verzió! patchelt gamehez stb.! -
Félreértés ne essék, én egyikőtöket sem védem, hiszen - mivel alig látok bele a dolgokba mostanság - csak Hunnenkoenig-et és minőségi munkáit "ismerem", szerintem még most sem késő eloszlatni a "háború ködét"!
Egyszerű helyesbítéssel megoldható a dolog.
Te közlöd Hunnenkoeniggel, hogy valószínűleg elnézte, vagy rosszul tájékoztatták, bizonyítékul pedig a honlapodon fel is tünteted a készítőre vonatkozó információkat.
Hunnenkoenig pedig valószínűleg mindezt látva és belátva elnézést fog kérni.
Így senki sem lesz megfenyegetett és senkinek sem lesz semmifél bántódása.
Ami ugye el nem hanyagolandó szempont --- !
Rusy #10578 Nemtom hogy kell megnézni a privátot de tényleg....
-
Rusy #10577 Ja én azt hittem a stafler féle fordítás nagy része az övén alapul, de javíts ki ha nem igaz, elég hasonló én is kipróbáltam, de nemtom... -
atr0p0sz #10576 Rusy ez ilyen egyszerű, aki tud fordítani az tud kész.
(küldtem két privátot megkaptad? nem értek a lovakhoz
)
-
Rusy #10575 Én szívesen csinálnék egy oldalt, van hozzá plussz küldteésem egy csomó, meg questem, és egy két tippet is tudok írni, csináljak egy oldalt, engem érdekelne, ez a játék megérdemli... -
Elhiszem, csak tudod én nem csináltam semmit csak éppen stafler fordítását terjesztem ezért belém kötött! :| -
Szerintem egy normális hangnemű levél és egy megfelelő helyesbítés jobban megfelelt volna.
Nem túl szép dolog egymás arcába vágni ilyen dolgokat...
Hunnenkoenig pedig nem tizenéves.
Rusy #10572 Én nem akarok igazságot tenni, játszottam a mafiáva, amikor még hunnenkoenig 2-3 pályánkén frissítette a magyarítást, tehát még ilyen alfa béta hibás, volt, de még akkor sem neveztem minőségtelennek, meg hulladéknak mer jó volt... -

. erről ennyit ne is találkozunk többé az életbe amúgy a Mafia funoknak én is írtam 1 hírlevelet az aljas viselkedésedről! innétől lezártam! -
Remek lenne! Köszi előre is.
Kösz szepen!
Meg mindenkinek, hogy mellem alltok!
befejezeskent legyen itt mafiahq ujabb gyöngyszeme es utana lezartnak tekinthetjük az ügyet (legalabbis az ujabb fejlemenyekig)
Levél ment nah ne mond??? most megjedtem, ha valami kárra lenne a
honlapnak tönkre tennénk a te honlapodat az tuti és kitennék mondom 1
cikket a te kis magánakcióidról megkeresnénk és a valóéletbe szét
vágnánk a nagy pofád. Amúgy mi épp elég idősek vagyunk de te nem
lehetsz több kb 14 évesnél, ha ilyen nagy p**** akkor az életbe is
megmered mutatni? attól félek egy két beszólásod lenne és véged.. csak
ne hogy találkozzunk valaha is vagy egy két fun tagunkal vagyunk 1
páran! -
atr0p0sz #10567 Óh Imyke, és nem akarok hülyeséget mondani, meg ígérgetni, de egy próbát megér, hogy megkérdezzek valakit tárhely ügyben.