58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • FH ToMmY
    Hehe.. :D :D
    Az időigényes
  • FH ToMmY
    Öh, oks! Linket nem tudsz? :)
    THX
  • hykao
    Van hozzá! Sőt mi több itthon magyarul jött ki! Tehát hivatalos magyarítás van hozzá! Mérete 100 Mb.
  • atr0p0sz
    szótár?
  • FH ToMmY
    Kár me amit a játék elején ír ki eligazító vagy milyen szöveget/szövegeket nem vágom :)
  • atr0p0sz
    Őszintén szólva, nem is csodálkozom rajta
  • atr0p0sz
    Legjobb tudomásom szerint nincsen hozzá magyarítás
  • FH ToMmY
    Delta Force: Black Hawk Down
    Ehhez van magyarosítás?
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem ne keresd. Ahhopz elég új, hogy ne legyen.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • Slayerboy
    Sziasztok

The Simpsons-Hit and Run magyarítást keresek.
    Tudtok segíteni?Kösz.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha kitörlöd őket nem okoz gondot XP alatt, és a magyarítás is fut tökéletesen.
    Mivel feliratozás amúgy sem volt a Játékban, és az említett fájlok semmit sem módosítanak, nem ronthat el semmit.

• IMYke2.0.0.0
    Hibás fájlok a RAS-ban:
    menu.txt (data/menu)
    hud.txt (data/hud)
    levels.txt (database/levels)

• IMYke2.0.0.0
    bobo11:
    - Sacrifice: felejtsd el, nincs hozzá
    - Kingdom Under fire gold: a PC Guru játék melléklete volt, és adták mellé a magyarítást is. itt keresd
    - Broken Sword 1 szintén
    - Broken Sword 2 itt
    - Broken Sword 3: nem létezik még magyarítása

• bobo11
    sziasztok tud valaki segiteni,én ezekhez a jatekokhoz keresek magyaritast: sacrifice,kingdom under fire,broken sword

elpre is kőszi a segitségeket
  • borso
    Szia IMYke 2000!
    Engem érdekell a megoldás, ha lennél szives elmondani.
    Előre is köszi.
  • Rusy
    Leszek én is, a heroes 3 az jó, de a 4 már nem annyira kötött le, disciples sokkal jobb
  • atr0p0sz
    Rusy este leszek, remélem te is :)
  • atr0p0sz
    Én is remélem, mert sokkal sötétebb hangvételű, mint a Heroes, a sztorija meg százszor jobb, mint a Heroes "húzzunk le mégegy rókabőrt", - mert még csak 5 kiegészítőt csináltunk, és abból bejön jó sok pénz, hogy aztán csődöt jelentsünk - stratégiájától.
    És hozzáteszem, én nagy Heroes rajongó voltam, egészen a Heroes 3 Armageddon's Blade-ig.
    Onnantól rókabőr (bár a 2-nek is volt egy csúnya húzása egykoron kiegészítő téren).
  • IMYke2.0.0.0
    Azoknak, akik a Max Payne 1-el játszanak Windows XP alatt és kifagyást tapasztalnak a Zagashék-féle magyarítással, van egy jó hírem (míg Zagashéknak egy rossz): a magyarításban van 3 db hibás - Zagash által teljesen feleslegesen módosított - script fájl. Ez okozza a kifagyást az első pálya betöltése közben és után...
    Aki ért a RAS Makerhez könnyedén segíthet magán...

Ha valakit érdekel, ill. érint, meg tudom mondani, hogy mely fájlokat kell elfelejteni a magyarításból ahhoz, hogy tutira menjen Windows XP alatt!

• Axon
    Ebben teljesen igazad van. Én is jártam már úgy, hogy egy játékot pár perc után töröltem egy "na ez szar" kijelentés kíséretében. Aztán egy haveromnál leültem és néztem ahogy játszik vele és negyedóra után már a nyálam csorgott, csak hogy egy kicsit én is játszhassak vele és alíg vártam, hogy otthon újra feltelepítsem. A Disciples kicsit más kategória. Itt tudtam hogyan kell játszani, lett volna alkalmam kiismerni a harcrendszert, hősöket, taktikákat. Valami miatt viszont mégsem ragadott magával. Remélem, hogy ez a valami szimplán csak a fordítás hiánya volt és ha elkészül, akkor már jobban el tudok mélyülni benne.
  • Rusy
    Az az igazság hogy én pl 5 percig játszottam vele, mondom ez mekkora szar kb 1 hét múlva haveromnál aki kente, együtt nyomtuk este hattól reggel 7-ig és megtanultam, nagyon tetszett, télleg ha rájössz mi a nyitja abbahagyhatatlan, bár szerintem nem csak a azért nehéz mert, angol hanem amúgyis meg kell szokni, pl én értettem mindent szinte kivéve a történet egyes részeit, de a küldetést egységek statisztikáját, meg hogy mit kell csinálni és mégis nehéz volt megszokni, hogy hősöket hogy kell toborozni, milyen hőst mi mire való pl bányafoglaló, de asszem megérte...
    bocs megin offolok, de csak itt tudok róla beszélni, itt van egykét ember akit érdekel...
  • CarajoEsp
    Bloodyrane magyarítását ,még mindíg nem sikerült feltenni tárhelyre?
  • Axon
    Beállok én is szépen a Disciples 2 magyarításodat áhítattal várók népes táborába.
    Megvan az eredeti játék és mind a három kiegészítő is. Játékélményem úgy cirka 15 perc lehet, mivel nem igazán értettem a szöveget, viszont nagyon tetszett a harcrendszer egységek, stb. A heroes 3-at végigtoltam vagy kétszer kiegészítőjét is és az összes single pályát, meg amit a netről még összeszedtem. A Disciples 2 sokak szerint veri a Heroes sorozatot, már alíg várom, hogy ezt én is megállapíthassam.
  • cs31
    Helló mindenkinek!Tud valaki Hidden&Dangerous 2 magyarítást?
  • HJ
    Nana kisgyerek!!!
    Kapjál már a fejedhez és gondolkozz el kit utasítassz ezen a fórumon csendre!
  • HJ
    Nagy pech a GameStar olvasóinak:
    Sapandi 2 magyarítása (MDK2, Recoil) rajta van a most megjelent GameStar DVD mellékletén - csak épp a telepítéshez szükséges serialt nem mellékelték hozzá...
    A kérdés már csak az, hogy:szerkesztői figyelmetlenség vagy engedély nélküli megjelentetés miatt?
  • Chappy
    csendet
  • atr0p0sz
    Nagyon szépen kösz utólag is :)
  • Hunnenkoenig
    Bodog szülinapot!

Meg 40 percig...
  • IMYke2.0.0.0
    Helyes...

• HJ
    Ha értelmes a kérdés van rá válasz is, de ha csak öncélú szócséplés, akkor mit vársz?
  • Rusy
    Hát nem elfordítás, inkább egy két dolog magyar megfelelője gáz és annak a megfelelő szinonímájának megtalálása, a történetbe vagy a küldetésekbe nincs ilyen gond sőt olyan dárkosan van fogalmazva, épp ezt írtam hogy megy a disciples auditív és vizuális világához, látszik hogy pár órát eltöltött vele atr0p0sz...
  • IMYke2.0.0.0
    Hát inkább elírás legyen több, mint a rossz fordítás!

• Rusy
    Na halad a disciples 2 nagyon jó a hangulata, és atr0p0sz szinte hibátlanul dolgozik, elírás helyesírás terén, csak egy két dolog van ami magyarul egy kicsit szarul hangzik
  • hykao
    Na mi van pókszájú? Elájultál az ünnepségen, miii???
  • Chappy
    kérdésre válaszolni kell, kijelentésre meg visszaszólni! csá
  • hykao
    Én Notepad-dal szoktam.
  • atr0p0sz
    Köszönöm szépen :)
  • Slayerboy
    Sziasztok

Milyen progival csináljátok ezeket a magyarításokat?
  • NeoMaN
    Isten éltessen.. :D