58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Elkészült a TOCA Race Driver 2 Hun is!
    Hiszen, a demoban lévő anyag lesz a fullban is.
    Emellett elkészítettem benne a töltőképernyők és az autóosztályok logoinak magyarítását is.

Egyszer, majd amikor megnyugszom, és nem lesz ennyi lopkodás, frissítem is a honlapomat...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • ALCATELGOD
    Szaiasztok!

Már régóta figyelem a topicot és azt vettem észre EL FOG HALNI a magyarosítás egyre több és több csapat oszlik fel mert nem térül meg becsületben a munka... bár nekünk (HUNGAROCENTER) fordításait még nem lopták el, de még megsehet... Most per pillanat ott tartok, hogy nem vagyok elérhető neten mert a már várt frissités nem jött össze. Magyarország akar uniós tag lenni mikor még normális netkiépités sincs az egész k**rava kelet magyarországban ... nagyon fel tudom húzni magam, most itt állok 15000 ezer forintos analóg teflonszámlával és nézek ki magamból, mig más aki pár házsorral beljebb lakik már vígan korlátlanúl adsl-ezik! Szóval én nem tudom mi lessz valszeg SMS-web-es lesz a hungarocenter mert más egyéb fontos dolgok lesznek rajta és ha így fog haladni abba fog maradni a fordítói munkánk is és beszállunk a warez témába:((((

Tehát végszó: Éljen a megmaradt fordítók!!!! És azok kik becsülik munkájukat, azok meg menjenek dante legsötétebb bugyraiba akik lopkodják más munkáját!!!!!!!!!!!!!!!!!

::::::::::::::::::::::::::ALCATELGOD:::::::::::::::::::::::
    :::::::::::::::::::::::::END_OF_FILE:::::::::::::::::::::::
  • YarYar
    Nagyon jó! Annak ellenére, hogy én az ilyen zenét szeretem, tetszik.
  • Rusy
    Hát nemtom le kell őket szarni, mer ennyi erővel semmit nem csinálnánk úgy is ellopják, és igen előbb utóbb úgyis, habár kit érdekel egy két 12 éves kisköcsög oldala, meg hogy mi van rajta, úgyis tudja mindenki, hogy ki fordította, habár az elég durva télleg pl a far cry hun esetében, hogy a rossz oldalt a lopottat linkelte ki a gémsztár, dehát ez van, így sem lehet hozzállni, hogy azért ülsz a magyarításokon, mer 3 tizenéves kis suttyó felrakja az oldalára és? dugják fel maguknak, és akkor pl több 100 rendes ember (aki tiszteli a munkád)szívja a fa*-t mer van egy két ilyen kis köcsög aki más tollával ékeskedik, hát ez már engem is felháborít...
  • IMYke2.0.0.0
    Ezért nem frissítek.
    Elegem van a lopkodókból!

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • Rusy
    Csak azért mert tényleg felháborító, szinte hamarabb lopták el a far cry hunt minthogy kinvolt a saját oldalukon, nagy geciség
  • HJ
    A magyaritás készitöi erre hivatkozhatnak - részlet a van.hu szabályzatából:
    "Tilos a hatályos jogszabályokba ütköző tevékenységet végezni, szerzői jogokat sértő tartalmú anyagot a Szolgáltató szerverén elhelyezni."
    tehát elég egyszerú a dolog: meg kell keresni a tárhely üzemeltetõt és jelezni a jogsértést - ahogy elnézem van ott még bõven más jogsértõ anyag is...
  • NiGhTM4R3
    Nem, dehogy. Nemvagyok magyarító. Erre vannak megfelelőbb emberek:P
  • Rusy
    Imyke hol vagy rég voltál hiányzol... , mi van az új oldallal, már nyomnám a bloodrayn-t...
  • Rusy
    Te a hungames csapattól vagy?
  • NiGhTM4R3
    Sziasztok!
    Van eza "http://reload.van.hu/" "oldal" amin annyira feltudom magam húzni. Ez az undorító link/magyarítás lopás undorító/szánalmas. De ami legjobban feldühít az ez:
    "AMENNYIBEN HIVATALOS PAPÍROKKAL IGAZOLJA, HOGY BÁRMELY ANYAGNAK JOGTULAJDONOSA, ÚGY AZT AZONNAL ELTÁVOLÍTJUK AZ OLDALRÓL!"
    Ennél szánalmasabb embert nehéz találni....
  • Axon
    20 évet vettél el vele az életemből.....
    Na meg fizetésem jelentős részét ezután hajfestékre kell költenem .... ;-)
  • Chappy
    ok
  • atr0p0sz
    Axon: lemaradtál :P
    áprilisi tréfa volt :D
  • Axon
    Csak nem újra kezdted a Disciples 2 magyarítását?
    Ha nekem szállt volna el annyi fordításom, lazán felakasztottam volna magam, vagy alkoholista lettem volkna.... na igen ez csábítóbb :).
    Ha újrakezdted, akkor fanatizmusod egy IRA terrorista is megirígyelné.
  • HJ
    Örülök, hogy tetszik - a szöveget én követtem el...
  • atr0p0sz
    Viszont ha itt elakadtál, akkor nem tudom mi lesz később :)
    Nem egy bonyolult dolog van benne, úgyhogy valszeg sűrűn kapkodsz majd végigjátszás után :)
    nekem 1x kellett de akkor már tényleg besokalltam :D
  • atr0p0sz
    Én kijátszottam, angolul igaz, de sajnos láttam a fordítását, ami ugye "hivatalos", és hát mit ne mondjak, olyan mintha valami arab diák fordította volna, aki még magyarul sem tud, nemhogy angolul :)
    Skorpió ellen dinamit kell. Nem emlékszem hol lehet szerezni, de ha emlékeim nem csalnak, nem egy bonyolult dolog, mert volt belőle nekem pár, és több helyen is vettem fel.
  • Kingsley
    Mármint a CM 03/04-hez.
  • Kingsley
    Valahol már le lehet tölteni teljes magyarosítást? A huncm.freeweb.hu-n még mindig csak 88%-os.
  • indy32
    Szia!
    Már egy hónapja nem tudok tovább jutni.A 3. pályán az erdőben cvan egy skorpio démon bármit csinálok letépi a fejem.Találtam egy végigjátszást abban azt írta,hogy a dinamit hatásos ellene dinamitot sehol se találok. Már megőrülök tőle:))
  • indy32
    Sziasztok!
    Tudom ez nem az a topic csak az már halott.Valaki végigjátszotta -e a blair witch 1-t(van magyarítása is csak kicsit fura)Ha valaki végig nyomta segítsen mert megőrülök:)
  • Ranloth
    Chappy: Ha már felteszem, nem fogom leszedni, nyugi. :)
  • Chappy
    LESZ IS! a múlt heti! :D
  • hykao
    ...így legyen ötösöm a lottón...
  • Chappy
    én 8-kor fekszek le aludni, és hajnali 5-kor kelek fel
  • Chappy
    holnap jó?
  • hykao
    Csöpinek már 8 körül föllövik a pizsamát!!!
  • Ranloth
    Chappy: Majd nézz körül a http://magyaritasok.jatekok.hu oldalon éjfél után!
  • YarYar
    Meghallgattalak! Nekem teccik, főleg a szöveg :) Semmi rosszat nem tudok mondani :)
  • Cyrax
    Feltettem a ToEE lefordított képzettséglistáját.
  • placus
    Nagyon Köszömöm! Placus
  • Chappy
    Nem töltöttem le. Haverom hozta át a NFS Undergrundért.
  • Ranloth
    Chappy: Honnan töltötted le? :)
    Átvettem Pétertől a fordítást, majd lecsekkolom, és záros határidőn belül felteszek egy használható fordítást.
  • HJ
    Ne is haragudj, de ha ilyen gondod van akkor miért nem egyből azt kérdezed meg, aki a magyarítást készitette?
    Ő azt hiszem hamarabb tudna neked válaszolni...
  • hykao
    nem gyó a link!!!
  • hykao
  • Hunnenkoenig
    Azt jo lenne egyszer felmerni statisztikailag, hogy ki miert valasztja azt a topikot, amit valasztott az oda nem illö kerdeseihez?! :-)
  • hykao
    Tessék: URU topik
  • hykao
    Mé' nem mész az URU topikba???