58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
HA valakit érdekel a V-rally 3-is fordítható a fájl neve:DB_GE.bnk értelemszerűen a GE változik a nyelvektől. Mellesleg eddig csak HEXA alapon lehet, de ha szóltok Mr. Mouse-nak az csinál hozá kibontót! -
Miért?? az ATW 500 MB-os és azt mondtad, hogy kaptál tárhelyet a synctől -
Rossz hírem van:
A ManHUNt magyarítás - telepítőben már! - 184 MB-ot tesz ki!
Az eddigi legnagyobb méretű magyarításom!
Elég nehéz lesz feltenni a netre...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
bocs de csak fáj a szivem,mint a colin 4-né,ami még mindig...jó bocs inkább megse szólalok...jobb is -
*.bt? Milyen Játék?
NiGhTM4R3 #12376 Nemtudjátok h a .bt kiterjesztéseket mivel lehet megnyitni? (képeket akarom megnézni) -
Rusy #12375 töltsd innen nekem ezzel jó ne rakj fel semmilyen peccsetHeroes 4 Gathering Storm -
Rusy #12374 3.0 nocd -
Rusy #12373 nekem ezzel műxik http://megagames.com/cgi/download/download.cgi?action=search&category=cracks&search=HEROES.OF.MIGHT.AND.MAGIC.4.THE.GATHERING.STORM.V3.0.US.DEVIANCE.BACKUPCD.ZIP -
NiGhTM4R3 #12372 Jah meg vki elmagyarázhatná részletesen h mitcsinál pl a DeViANCE csapat. Azt vágom h feltöri a játékokat, de ez csak annyiban nyilvánul meg h csinálnak hozzá egy crack fájlt? Nameg, az h van h pl.: hivatalosan megjelenik külföldön a Hitman 3, és másnap már lehet letölteni warezről a "feltört" formáját. Lehet nektek láma kérdés, de ezt nemtanítják a suliban:D -
ddd #12371 A gamecopyworld-ös crackeket mind végig probáltam, a megagames-en vmi backup CD van azzal is néztem. -
Rusy #12370 akkor rakd fel az 1.3-mas crack-et én is úgy jáccottam, megagames.com game fixed és ott keresd meg
NiGhTM4R3 ez engem is érdekelne, na nemcsak azért hogy mennyi csak hogy hogy meg mer szerintem feketén, habár szerződés ha van is számlát nem ad imyke, esetle megbízási szerződés? -
NiGhTM4R3 #12369 i2k: h történik ez h "hivatalosan" magyarítasz játékokat? Pl, kapsz egy mailt "h ennyi pénzért ezt kellene lefordítanod 2 hónap alatt, elvállalod-e?"
És publikus h mennyit kapsz ezért?
-
ddd #12368 sajna a patchek nem mennek fel rá -
Jó hír! Nemsokára tudjuk a HALO 1-et is magyarítani!
Adok linket: http://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?fdx-h430!rar
Fontos: tedd föl ezeket a javításokat:
HOMM4 v1.3 [ENGLISH] Patch. (Nyugi, tudom, hogy a magyar Heroes 4 1.3-as!)
HOMM4 v2.0 [ENGLISH] Patch.
HOMM4 v2.2 [ENGLISH] Patch.
HOMM4 v3.0 [ENGLISH] Patch.
Utána tedd fel a linkről lévő törést!
ddd #12365 [email protected] -
ddd #12364 Elküldenéd nekem azt amelyikkel működik?
Kiprobáltam vagy 20-at de egyik se volt jo
Amelyikkel véletlenül elindult azzal is kb 5 perc játék után elszállt valami memoria hibára hivatkozva
-
Rusy #12363 Imyke ne idegesíts, ú nagyon állar lesz.... -
De van. Ugyanis az angol verzió törése kitűnően műxik a magyarral!
ddd #12361 csak az a gáz, hogy a magyar Gathering Stormhoz nincs törés
-
NiGhTM4R3 #12360 i2k: király vagy, pár kép alapján nagyon ottvan a magyarítás. Én már nagyon várom... -
Néhány kép a ManHUNt magyarításomból:

El kell szomorítsalak: a Painkiller-rő lcsak beszélgetnek, mégpedig a XOR-eljárásssal tömrörített .zip fájlokról, melyeket *.pak-okra neveznek át.
De megoldani még nem tudja Mr.Mouse a sima zipre való visszakonvertálást...
Ergo: Painkiller buherálás felejtős.
Heroes IV és a két küldetéslemez (Winds of War, Gathering Storm) MAGYARUL jelent meg ittohn. Ergo: külön magyarítás egyikhez sem létezik!
[Moderátornak, SG-snek: Kellene felülre egy hírdetőtábla, vagy FAQ, amibe minden ilyen visszatérő kérdést belökhetnénk, már kezd tele lenni a t...m ezektől a repeated questions-öktől!]
munyez #12356 Csőtök! Nem tudjátok hol van a heroes 4 külön magyarosítása?
Légyszi írjátok le!!! köszi -
Sziasztok!
Nézelődtem a multi ex commander háztjékán és láttam, hogy jónéhány játékt már lehetne fordítani (PL: painkiller, MErcedes BEnz world RAcing meg stb...) CSak egy a gond nekem nem indul a MULTI EX COMMANDER az mondja hogy kevés a memoriam pedig 200MB FREE -
Ranloth #12354 Kicsit javítgattam a XIII-on. Innét tölthető le:
http://hungames.uw.hu/news.php
Lesz még egy 'méglegvéglegesebb' verzió is, gondolom pár nap múlva az is letölthető. -
Ranloth #12353 A Magyarítások Portál elköltözött. Új címünk:
http://magyaritasok.hardwired.hu/
I2k-nek üzenem, hogy a Max Payne2 linkje nem működik az oldalunkon. Most vagy a gamehunter-ösre kellene mutatnia, esetleg feltöltenénk a mi szerverünkre, de ez így tarthatatlan állapot. :)
-
A strandra nem viszem ki a ketyerét, DE HOLNAPRA ESŐT MONDANAK!!!
-
Tudom :-) -
Rusy #12350 Lesz, nyáron...
-
#12330??? -
Rusy #12348 Lesz, nyáron.... -
mennyire vissza?
-
Néz zmár egy kicsit vissza! Sőt, tovább megyek: ha nem néztél vissza, akkor úgy kell neked!
Sziasztok! a Syberia 2 magyarositásról tud valaki??
-
Azért arra kíváncsi elnnék a Weird War-t ki csinálja meg kevesebb mint 1 hónap alatt, kézikönyvvel együtt... Hm... -
HJ #12343 Rajtam nem múlt... -
Rusy #12342 jaja, felment a patch rendesen? mer nekem is gurugameres, akinek az van annak egy kis módosításra lesz szükség, mer nem megy fel se az uk se az us patch 1.41, annélkül meg nincs ékezet, ha nem megy fel a patch felrakom a fájlokat egy oldalra, felülírod a telepítést, és utána patch és csak úgy megy az a poén hogy nekem is eredeti (újságmelléklet) és csak így megy...