58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
A .big fájlokat mivel lehet szerkeszteni? -
Hm...pedig nem is öt kerdezted, a nagyokost....
(dejo, megint geciztem Nightmarerel!!!) -
NiGhTM4R3 #13187 Nem is rossz ötlet hallod-e :))) -
NiGhTM4R3 #13186 Kicsit kavaros a megfogalmazás, szóval mikora tengerparton vagyok, beszélek a csajjal, utána elájulok, és elkezd tölteni (1 sec) na és akkor lép vissza az asztalra. -
Ott lesz egy kis kavaras a crack-kel, tuti az lehet a gond.
Szerintem olvasgass bele a jatek topikjaba, es megtalalod a valaszt! -
NiGhTM4R3 #13184 Na, végre nagy nehézségek árán megszereztem a XIII-at. Fel is települt, hurrá. Feltettem hozzá a magyarítást, aztán elindítotam a játékot. Mikor kezdődne a játék kilép a játékból. Na, a magyarítás kavart be vajon?
Ez a játék nem igazán akar összejönni nekem... -
Gustafson #13183 Szerintem igen szépen haladtok a KOTOR-ral, azért nem kevés szöveget kell lefordítani, s ennek a fele már kész. Viszont a Baldur's Gate II. magyarításáról mostanában nem hallok híreket. Remélem, nem hagytátok abba, s legalább az alapjátékot befejezitek. -
Néhol az "elolvasom" összesen 3 l betűvel szerepel. :P
Talán szándékos? -
Gratulálok! Igazán szép kis munka lehetett!
Jó lenne, ha már mi is befejeztük volna a KotOR-t... -
IMYke ez kiraly! :-)
-
Hat, ha az ember szivesen csinal valamit...
Bar azert mostanaban inkabb az SWG-re koncentraltam :-)
Azert lassan-lassan összejön minden :-) -
wrongo #13178 Imyke: Mi lett a hivatalos fordításoddal?
Meg fog valamikor jelenni a játék magyarul? -
Köszi!
-
Sherad #13176 Jaja Trans-Europe Kft-nek hijják az illetőt. ( jó alaposan tervbe vette ) -
Hogy van ennyi energiad egy csomo mindenre!?
Maximalis tiszteletem erte! (tekintve, hogy a forditasok mellett pl. a SWG honlapot is szuper modon vezeted, es meg ki tudja miket...) -
NiGhTM4R3 #13174 Na, ez egy jó hír! Gondolkoztam h neki ugrok a játéknak, de az 1 után gondoltam kell hozzá némi nyelvtudás is:( De most általad mindenképp végigjátszom:P -
Gothic2 forditasa 100%-os! hamarosan felkerül a honlapomra!
Tovabbi infok a gothic2 topicban es a honlapomon:
http://honositasok.com/gothic2.html -
Slax #13172 KÖSZÖNÖK MINDENT!!! -
Flight Simulator 2004: nincs magyarítása
Dungeon Siege: Legends of Arana: Jelenleg nem készíti senki. Hunnenkönig (aki ugye az alapjáték magyarításának atyja) pedig nem ugrik neki, okai vannak.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
Slax #13170 Üdv.
Most a Flight Simulator 2004, és a Dungeon siege legends of arana magyarosítását kérdezném.
Gondolom, felvetődik a kérdés, hány játékon játszik ez egyszerre??De az igazat megvalva, csak közvetítő vagyok (mások lusták regisztrálni).Innen származnak a kérdések http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=59612&start=50. -
Nem tudom melyik van meg, mert nem tettem fel az "oroszítást", csak úgy heccből letöltöttem. De ahogy így kutakodom, azt hiszem a Fargus-féle lett lekapva. 1 MB körüli a mérete és ugye az "msg.arc" fájlt tartalmazza...
már megbocsáss: én nem fikáztam az Adobe Photoshop 7.0-t!
Olvass rendesen!
NiGhTM4R3 #13167 Ez nagyon jó:P -
akadáj nekem ez a hejesírás....hihihi
-Remélem azért annyira nem..Vagy mégis?

-
Rusy #13165 Jóvan na én is azzal dolgozok, csk mindig felba*z ez egy olyan beszólás volt minthogy a windows is szar mégis használjuk...
-
Ilyen fájjós foggal még jáccani:-))))
Mellesleg Szerintem probáld egy rendszer frissitéssel ehez egy jó progi PCMedik ezzel jó vissza lehet frissiteni a gépet és ha regizel (Serials.ws) akkor még jól fel is pécizi a gépet:-))) (nEkem volt, hogy tiszta szar volt minden oszt utána meg repesztett:-)))
Imyke:Nem fargus vagy Platinum verziód van meg, mert nekem is abban van meg (a telepitőben lehet választani a nyelve között) -
már megbocsáss: ott nem találok választ...azt hogy a 7.0 lefikáztad az egy dolog....de én a CS -ről beszélek -
köszi, megnézem :) -
Már megbocsáss: #13142!!!!! - Mert előtted már megkérdezték: #13127!
boccss de nemfog átnyálazni röpke 160 oldalt....annyi egyszerűbb lenne ha leírná valaki hogy .... igen van vagy nincsen magyarítás hozzá.....szerintem ez humánusabb megoldás -
Adobe Photoshop 8.0 CS nem szar!

Rusy #13157 hát nemtom, de angolul sokkal jobb, én a 7-el jártam úgy hogy feltettem a magyart aztán nem taláétam semmit, úgy szoktam meg, de szerintem hagyd nagy szar adobe sux
-
photo shop 8.0 (CS) -hez létezik magyarítás? -
Nekem korábban nem fagyott, aztán a magyarításhoz ajánlott patch után már igen... -
NiGhTM4R3 #13154 Magyarítás nélkül is fagy a játék? Mert ha nem, akkor miről beszélünk :) -
Állítsd "bilinear"-ra a szűrést, nálam segített... -
NiGhTM4R3 #13152 Nemesis of the Roman Empire játékot megnézhetné vki h honosítható-e, és ha igen azonnal álljon is neki :D -
Van még olyan, akinek a Call of Duty fagyogat magyarosítva?
ati 9700 pro, 2400+ amd proci, 512 400MHz DDR -
NiGhTM4R3 #13150 Most nemértem, oroszOSítása? Az akkor a magyarban magyarOSításnak felel meg, nem? De mivel Te és sokan ragaszkodtok a magyarításhoz, akkor az oroszítás :)))))))