58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Jelzőtáblákat tök felesleges a FarCry-ban magyarítani.
    Így is sokan fanyalogtak a grafikai magyarításom miatt, ezután még inkább tennék.
    Annyit nem ér az a 30 db tábla, hogy Te is megkapd a magadét...
    És a táblák elég informatívak ahhoz, hogy értsék.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
  • Ombika
    Hova utazol HaWaai-ra? :)
  • Panyi
    Sims: HunGames
  • bazza
    Nekem a Sims HUN-hoz kéne segítség!
    Tud vki segíteni?
  • bazza
    Imyke még nem csinálta meg ezeket?
  • NiGhTM4R3
    Nemértem ilyen bazi képeket miért kell állandóan beszúrogatni...
    Szerintem nemrossz egyébként, lehet újra elő kell vennem a FarCry-t?:)
  • ZsoltiHunGames
    Tegnap újra elkezdtem játszogatni a Far Cry-al, és láttam hogy van benne egy pár darab jelzőtábala (kb. 30db).
    Ezeket elkezdtem átszerkeszteni a PhotoShop-al, a fele már készen van. A másik fele kicsit nehezebben szerkeszthető ezért, csak holnap végzek vele.
    Szerintetek jól fog kinézni??? Szerintem el-megyeget :) (remélem még nem csinálta meg senki)
    Itt egy "kicsi" kép is:

• RaveAir
    A játékosok mindig telhetetlenek... :) De ez is jó hír!
  • NiGhTM4R3
    Ez jóhír! De remélem egyszerűbb lesz a telepítése :)
  • HJ
    Az AvsP2 hun készülget - nemsokára kész is lesz és publiussá válik az új verzió. Ékezet nem lesz benne.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem - kb. - 1000 (!) Játék fog szerepelni benne.
    Így talán nem lesz gondjuk egy ideig a Játékosoknak...

• IMYke2.0.0.0
    Az új - WhereIsIt-motoros - magyarítás listám immáron közel 500 létező magyarítást tartalmaz. E hó végére elkészítem a favorizált játékokkal kiegészítést (van-e vagy sincs magyarításuk) és felteszem a honlapomra - nyár szünetre való búcsúzásként.
    A lista böngészéséhez tehát majd telepített WhereIsIt szükségeltetik!

• BBird
    Mondhatom azt, hogy lusta vagyok visszanézni a kommentekben? ;-))
    Néztem cheatlanden, hogy AvsP2 nem teljes magyarosítás, az ékezetek is hiányosak, bár megszoktam irc-n. Szóval a kérdés a szokásos: fellelhető-e valahol egy 99%-100% közötti magyarítás? ;-)

IMYke: a portálon a listát mindig nézem, de hiányos. Gondolom rengeteg munka lenne frissen tartani nektek. Egy zacsi minőségi gumicucuért/hét szívesen frissítem. :-D
    És ráadásba küldenék még Neked sok szép Harry Potter képet, meg ilyenek... ;-DD
  • rorr
    fordítható de úgy megutáltam ,hogy felfüggesztettem!!! az első rész klasszikus volt, a második konzolkaki átirat és a játékmenet sem tetszik! az első sokkal jobb volt!már bánom ,hogy belekezdtünk a második fordításába!
  • fhsasa
    egyedül Nedvedet dícséri a munka :)
    a következő verziókat is belinkeljük majd ide is
  • NiGhTM4R3
    Mondtam h ERO 2004-be felesleges belekezdeni, FifaHungary megcsinálja úgyis :)
  • teamwork100
    Kösz Night!
  • IMYke2.0.0.0
    EURO 2004 Hun (made by Pavel Nedved)

• NiGhTM4R3
    Sacred: Jelenleg nincs magyarítása, de folyamatban van.
    Jedi Academy: http://www.gamehunter.hu/
  • Vanek
    tom hogy nem ide tartozik,de konzolos játékot hogyan tok gépen játszani? pl tekken?
  • teamwork100
    Bocsi a Neverwintert megtaláltam:)Jól emlékszem, hogy Deus Ex2 nem fordítható?
  • teamwork100
    Hello. Bocs ha volt már. A Neverwinter night ill. Sacred fordítás érdekelne. Várható mostanság? Jah, Jedi Academy is. Üdv.
  • Rusy
    jaja a blizard introknál jobb nincs ottvan pl a starcraft 1998 :))) most kezdtem el vele megint játszani beszarás:))))
  • IMYke2.0.0.0
    Blizzard introk mindig is világhírűek voltak.
    Diablo II és Diablo II LoD alap!
    Annyira jók a videoik, hogy DVD-moziban vetítették le az újságíróknak, az eredeti, DVD-s kiadásról! - Senki sem vette észre, hogy DVD-ről megy, azt hitték, hogy feltupírozott változat volt. Nagyot néztek, amikor a hatalmas homorú (!) - köztudottan sokkal kontrasztosabb és nyugtatóbb képet adó - vászonra vetítő konzoleszközből (a pódium közepén!) kivette a bemutatót vezető illető a DVD-t, és a vásznon megjelent ez: "Please, insert the Diablo II Cinematics disc"

• NiGhTM4R3
    Nekem kicsit olyan The Thing-es beütése van...annak van magyarítása?:D

Szerintem ezt a szerencsétlen játékot kiveséztük, lehetne vmi más téma:)
    Pl.: Szerintetek melyik játék(ok)nak van a legszebb intrója? (vegyétek figyelembe a játék megjelenését is)
    Szóval mondok egy példát. Nekem a WarCraft 3 intrói nagyon tetszettek, pedig nem mai játék! Nagyon szépen kidolgozott, minden apró részletre ügyeltek, szerintem eddig nem igazán akadt ellenfele. Cáfoljatok rá!...
  • IMYke2.0.0.0
    Jól fogtad meg a lényegét: "Nem az év játéka :)" ...

• NiGhTM4R3
    No, kipróbáltam a Sufferinget. Nem az év játéka :) Nekem nem is a grafika, hanem az a legnagyobb hátrány h szinte nincs benne hang. Se effekt, se zene, se semmi játék közben. Intró alatt pl majdnem tök csönd volt az egész. Bár menüben lehet állítani a zene+effektek hang erősségét, de... remélem a bónusz CD-n hangok vannak :)))
  • NiGhTM4R3
    A Suffering-hez kijött vmi bónusz CD. Erről tudtok vmit?
  • ibrik
    Ha esetleg nem tudnád, hogy mi is az az "élsimítás": többek között például azt jelenti, hogy a ferde illetve ívelt vonalakat megjelenítő képpontok elhelyezkedése és színárnyalata miatt mennyire látod "töredezettnek" magát a vonalat a képernyőn.
  • mike369
    nm
  • NiGhTM4R3
    Köszi mindkettőtöknek, sokat segítettetek.
  • hykao
    multisampling = (teljes képernyős)élsimítás
    (azaz AA -> antialiasing, ismert még: FSAA -Full Screen AntiAliasing néven is)
  • mike369
    anélkül, hogy mélyen belemásznánk a témába:
    ezek a "szűrők" befolyásolják a textúra-megjelenítés minőségét. minél jobb, természetesen annál nagyobb lesz a dolog gépigénye is.
    a bilinear az alap, aztán a trilinear és a legjobb minőséget az anisotropic produkálja...
  • NiGhTM4R3
    Lenne 1-2 kérdésem. Szóval sok játékban van az a grafikai beállításoknál h textúra minőség(?):
    -Trilinear
    -Bilinear
    PainKiller-ben hozzáadtak még egy
    -Anisotropic lehetőséget is.
    valaki elmondaná melyik micsoda, és melyik a legjobb?

Meg újra a PainKiller-ben van olyan h Multisampling. Na, erről megint nem tudom micsoda...
    (Ha láma kérdések bocsi de szótár alapján nem tanácsos tippelgetnem...)
  • Piedon
    Igen, sajnos, jól mondja. Marad sajnos a 300 megás videó. Az lesz majd a poén, ha elkezdem feltölteni a videókat modemes kapcsolattal a honlapra...
  • NiGhTM4R3
    Ez korrekt hozzászólás volt - és köszönöm. DE a Silentet tényleg nem kellett volna belekeverni(ük).
  • mike369
    ...mármint nem te, hanem akik ezt írták...
  • mike369
    Mindenképp próbáld ki és kívánom, hogy teccen!
    Nekünk nem teccett, de ez a mi véleményünk, ettől neked még lehet ez a kedvenced!

Valami mellett viszont képtelen vagyok elsiklani...
    Azért egy ilyen játékot a Silent Hillhez hasonlítani...
    Nade fiúk....................
  • NiGhTM4R3
    Suffering játékot most töltöm. Amiket eddig olvastam róla, vagyis akik kipróbálták azt írták róla h iszonyat jó játék. Silent-et veri (bár nem nagyon hasonlítgatták hozzá) nagyon para játék, több befejezése is van (h bánsz az npc-kel) szóval ezek alapján nagyon jó - lehet:P Egyetlen negatívumának a grafikát említik, h az nem üti meg a mércét, de a játék hangulata kárpótol minket a grafikáért. Mindenesetre kipróbálom, mert hiányzott már vmi igazi para játék :)
  • Rusy
    Hát nem tudom mostanság én is a nyugis lopakodós játékok tetszenek jobban, itt jegyezném meg a manhunt első látásra NAGYON nem tetszett (mondhatni, csak a magyarítás miatt próbáltam ki jobban, mondom imyke fordította nem hinném annyira rossz lenne , jártam már így nem egyzser) és utána nagyon jót szórakoztam vele, nagyon bejött, és éppen ezért leszedem a sufferinget márcsak azért is hogy beigazolódik a sejtésem hogy nem fog tetszeni....