58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Hogy nem lesz könnyű dolga annak, aki valaha is belevág... ergo: nincs még
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
NiGhTM4R3 #14108 Szevasz, te itt?:)
-
...bár igazán rossz előjel, hogy óriásit csúszva, a napokban jelent csak meg a XIII magyarul... -
Akkó' boldog szülinapot! Látom a szülinaposok listájában a nevedet.
...remélem az én szülinapomra már meg tudom lepni magam a magyar Splinter Cell Pandora Tomorrow-val :) -
Schüll #14105 Akkor gratula hozzá!
Nem is tudtam hogy már hivatalos magyarításokat is végzel! Még1szer GRATULÁLOK! -
xmacx #14104 Hali!
Warlords Battlecry III. magyarositásról lehet-e tudni valamit?
köszi!
üdv
Mac -
Ahogy az előttem szóló mondta, nem készült hozzá külön magyarítás, mert tavaly eleve magyar feliratos verziót adtak ki - nekem is ez volt meg. -
Sajna :(
Azé kösz! -
Magyarul is megjelent, külön magyarításról én nem tudok sajna. -
A Runaway: A Road Adventure game -hoz kellene magyarosítás.
Tud valaki?? -
mike369 #14100 vagy az eddigi csúsztatásokbó kiindulva legkésőbb április 1-én
-
Július 1-én érkezik.
Tegnap voltunk CD Galaxisban a felesegemmel - majdnem megvette szulinapomra a magyar Splinter Cell Pandorat - mar a katalogusukban benne van, de azt mondtak, meg 1-2 het... -
Lehet úgy járunk vele, mint a Neigbours From Hell 2-vel...
-
Nem lesz.
És én nem is terjeszthetem, annak ellnére, hogy énmagam készítettem (ez itt a reklám here)... De idővel tuti elérhető lesz, hidd el.
Schüll #14095 Kösz az infokat! (és bocsi hogy nem olvastam vissza)
A Joint Operations-hoz lesz 1 kibuherált magyarosítás? Mert már megvan az angol verzió...... -
Andie-nek köszönhetően elkezdhetem majd fordítani az ALIAS című játékot, melyet eddig a különleges kódolás miatt nem lehetett fordítani...
Szeptemberi frissítéskor felkerül.
Azért nem adom fel a reményt, s lehet, hogy Internet Café-ba robbanok, CD-vel, és feltöltöm a cuccokat majd.
Suffering: olvass vissza!
Harry Pottyer 3: készül, olvass vissza!
Thief III: olvass vissza! :))
Joint Ops: MAGYARUL ADJÁK ki!
mike369 #14092 Pont most küldtem ezzel kapcs. privit! -
Thief 3 jól halad, a legrosszabb esetben is egy-két hét, és egy használható verzió rendelkezésre áll. -
Schüll #14090 Ja és azt szabadna megkérdeznem hogy Hitman 3 magyarosítása mikorra lesz kb. kész?
Meg arra lennék kiváncsi hogy ezekhez készül-e magyarosítás (bár anélkül is élvezhetők de ugye magyarul az igazi)
Suffering,Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, Thief 3, Joint Operations Typhoon Rising.
Félreértés ne essék nem vagyok annyira láma hogy eredeti angol szöveg miatt elakadnák a fenti gammákban csak amint írtam magyarul az igaziak..... Na meg van 1-2ről infóm hogy készül meg nem lehet magyarosítani de szeretném ha mondanátok Ti a szakértők valami kézzelfogható infót!
Előre is kösz! -
Schüll #14089 http://www.zenith.atw.hu/
Itt a "hivatalos" Max Paynes oldal.... -
ja, ok, közben kiderült, hogy a max paynes a neve a modnak... -
köszi, válasz ment -
NiGhTM4R3 #14086 Írtam mailt a Huncraft-nak, mivel tudom h nagyon segítőkészek, biztos tudnak mondani valami okosat. Őszíntén szólva csak ezért nem akarom megvenni a (gamer) múltkori számát, csakmert abban biztos jó. -
sleve #14085 priv. ment
-
NiGhTM4R3 #14084 Nekem is mind crc hibás!!! Akkora hiba nem nálam van!!! Itt agyalok 4 napja mit kezdjek ezzel a sok fájlal, reménytelenül! Most már tudom nem vagyok ezzel egyedül!!! -
Köszi, de nem maga a játék érdekelne, hanem a Petrolio(ék) által készített magyaros mod. (nem magyarítás) -
Nagyra becsült magyarítok!! Szeretnék minden hozzá értő szakembert és hobby magyarítot meg kérni, hogy a Winning Eleven 7 gamet megtekinteni, hogy forditható-e és ha igen kivállalná be.
-
titike #14081 hykao ha a max paynes re gondolsz és adsz egy ftp cimet én megprobálom elküldeni neked nagyon szivesen. -
köszi
már agybajt kapok, hogy még a menüben sem képes némelyik haverom eligazodni...(kellett nekem népszerűsíteni a PC-t a köreikben...
)
-
Ha jól emléxem, az Options-on belül a "Game" opcióknál lehet a feliratokat bekapcsolni a Max Payne-ben. -
Ööö, és ha mondok egy FTP-t, ahová tudsz feltölteni???
Vagy lassú a feltöltésed? -
Hmm, kár.
Érdemes meglesni amúgy, milyen? -
Sajnos nem, mivel közel 260MB-nyi, még feltölteni sem tudom neked :(
-
Tudom, hogy OFF...
...de nem emlékszik valaki, hogy a Max Payne első részében a feliratokat be kell külön pipálni? van egyáltalán felirat opció?
Haverom most játszik vele, de nem találja a menüben, én meg már nem emlékszem (régen játszottam vele), és elég messze is lakok tőle, hogy ezért átugorjak hozzá...
A Petrolio féle modot is neki akarom. -
jaja, nem tudsz valami címet, ahonnan le lehetne szedni?
az az oldal, ami az akkor nyitott topikban van, már nem él...
-
Ehh, már rájöttem bocs.
Petrolio-ék csinálták... :) -
petrolio-ra gondolhattál... Ugyanis, ő az egyik tag és az agyszülész :)))
Én ugyan nem. :)