58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Vlala #15026 Hát ez nagyon az volt, az utolsó bárgyú rajzfilmig, reklámig és ellesett párbeszédekig minden tistzességesen le van fordítva! -
Drizzthsz #15025 Na, éppen melyik projectekhez keres valaki fordítót? -
Abban biztos lehetsz, hogy IMYke keze alol csak nagyon minosegi munkak kerulnek ki! -
A Deus Ex 2 projectrol mit tudtok? Mostanaban nem olvastam semmit ennek elorehaladtarol. Elkeszult mar, csak nagyon lemaradtam? Vagy meg nincs? -
Vlala #15022 A 7végén kaptam meg a Max Payne 2 magyarítását, nagyon durva! Így már a sztori is világos(abb), néhány "angolos" poén kivételével minden szépen érthető magyarul! Ki volt az a pihent agy, aki az összes (Capt. Baseballbatboy) filmet lefordította? (Volt, hogy a sűrű akcióban leültem Maxszel a tévé elé, és halomra röhögtem magam ettől a baromságtól...) Gratula IMYke & GHT! -
Lázban égve várjuk a felyleményeket, minden perc szorongás és türelmetlenség, de a cél nagyszerű!!! ;) -
NiGhTM4R3 #15020 Jujj, hétfő van. Remélem már összeültek a Sacred készítői, és már bólintottak :) -
sz4bee #15019 Van a IL-2 Forgotten Battle nevezetu jatekprogramhoz magyarositás??? -
Mikor lessz fent a SACRED ? -
Boldog Szülinapot itt is házigazda:D -
ddd #15016
Asterix And Obelix-et le7 kezdeni

-
Drizzthsz #15015 ok, befogtam... -
CSI 2 magyarítás van/készülődik??
Fontos lenne, mert így semmi értelme, hiszen nem tudok angolul :(
Köszi!! -
GUZSOJJÁ!!! 
-
Drizzthsz #15012 De két hét múlva meg már suli lesz, akkor meg nem lesz időm elkezdeni játszani...(bár már vagy 2* végigvittem...) -
harczos #15011 pontosan. többet nem is fűznék hozzá :) -
sz4bee #15010 IL-2 Forgotten Battle hoz van magyarositas? -
LEssz...
egyszer, csak legyen már időm!!!!!
-
Nincs #15008 A Catwomant egyébként fordítja valaki? -
Nincs #15007 Alcatelgold: Shrek 2 hun-nak lesz folytatása? És az már ékezetes lesz? Mert írtad, hogy rájöttél, hogy a történet fájlai kezelik az ékezetet. -
Sztem várj egy picit, mert mindjárt kész lesz a teljes. AMúgy asszem amit le lehet tölteni az 50%-os.
(www.magyaritasok.hu) -
Drizzthsz #15005 Hello, a kérdésem; melyik a legújabb KOTOR magyarítás, amit le is lehet TÖLTENI, s honnan? -
Project IGI 2 magyarítás: www.gamehunter.hu
Cheat-ek: a játék nem "cheat-elhető", de ITT találsz hozzá néhány trainer-t, meg mission unlocker-t. -
Szeretném megkérdezni,hogy hol találom Project IGI 2 magyarosítását és csalását. -
monkey island 4 van magyarítása? vagy készül? -
Van, de nem elérhető, mivel a kibontó nem tömörít vissza, de elvileg Rar tömörítővel működik, majd meglátom.... ha mmester ráér akkor megcsinállhatja, igaz még meg sem kérdezetem, de szerintem ez a legjobb alkalom:-) -
Ja! Boldog szülinapot!
Bár valszeg szeptemberig nem lesz... -

BOLDOG SZÜLINAPOT IMYKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
CSI 2 magyarítás van/készülődik??
(Ez a helyszínelők c. film játéka!)
Fontos lenne, mert így semmi értelme, hiszen nem tudok angolul :(
Köszi!! -
skristof #14997 fel van függesztve
egyébként ajánlom a magyarítások portált -
skristof #14996 szvsz
Civ3 HUN
de sztem nem jön be, mert a TAR.hu ritkaszar lett -
http://www.tombraider.hu/traod_magyaritas.htm -
skristof #14994 létezik, ez 100%, és a fordítás is nagyon jó!!! jobb mint egyes törikönyvek! ;)
keress rá, mert a cmíre nem nagyon emléxem! sry -
Rusy #14993 ja még egy kérdés csak az 1.7 bétával lehet majd jáccani? vagy lefele kompatibilis? -
Rusy #14992 teljesen mindegy a végleges dátum olyan nagyon már nem csúszhat... 
-
Bocsi rossz lett a link, de a cím úgyis ott van. :-) -
www.gamehunter.hu -
Hello!
A Magyarításos listában nem volt, de én határozottan emlékszem, hogy valahol láttam Silent Hill 2 magyarítást.
Valaki nem tudja, hogy hol lehetne letölteni? -
probáltam de nem lehet rákattintani a letöltések gombra, nem csinál semmit -
www.tombraider.hu - Letöltések - Download patch....